ne is törődj maxival, mint neofitának folyton bizonyítania kell, hogy feledtesse, a rendszer haszonélvezője volt, aki a mi vérünket szívta és bolsi elitképzőt végzett:))
kevered a szezont a fazonnal, a köztársasági elnök jött Svédországból, a miniszterelnök a volt tatui komcsi párttitkár... és nem elnöki rendszer van, az elnök pl. először visszadobta az emlékmű eltávolítására vonatkozó törvényt...
Igen, milyen torveny szerint? A szovjet "torvenyek" szerint? Mert azok Esztorszagban nincsenek ervenyben. Erosen visszamaradott gondolkodasod lehet, ha meg mindig szovjet "torvenyekben" gondolkodsz.
Hát, ha az én szerény véleményem az, hogy aki ebben az országban elmúlt 35, azt a politikának még a közelébe sem szabad engedni, mert a kádári mutyizós, lustálkodós, bután bambulós rendszernek túl sok ideje volt megfertőzni.
A politikai elit meg épp olyan mint akik megszavazzák :S
Engem igazából nem érdekel, lopjanak amennyit akarnak, csak közben legalább csináljanak valami értelmeset, nekik is jobb lenne, mert lehetne miből lopni.
Na de erre nem képesek, ezért mondom, hogy hülyék.
Jobb lenne ha inkább tisztán érdekemberek lennének, mert akkor tudnák, hogy egy jól menő, virágzó gazdaságban az ő csókosaiknak is több lenne a lehetőség. És azt is tudnák, hogy egy ilyen gazdasághoz mi kell. De nem tudják.
Valóban nem volt rendszerváltás, az összes ex-komcsi ott ül az mszpben, a fideszben, meg a közélet különböző szintjein. Ezekkel alapvetően nem az a baj, hogy MSZMP tagok voltak, hanem az, hogy kurvára nem értenek semmihez, merthogy a szocializmusban ha valami nem számított, az a hozzáértés volt.
Ezeket el kéne zavarni, de sürgősen. A kérdés persze az, hogy ki jöjjön helyettük? Sajnos szinte a teljes elit MSZMP-s volt, azokra építeni nem lehet. A külföldi magyar-magyarok? Hát ott van néhány értelmes ember, de a többség torz lelkű 56os, aki még mindig valami furcsa álomvilágban él, a modern világról gőze sincs.
Akkor bezzeg nem mondtátok, hogy nem érhet hátrány senkit azért, mert rokona egy politikusnak, a la Szilvásy. Orbánc legalább annyit mondott, hogy ne ők kapjanak a legtöbbet, a Szilvásy-family meg egyszerűen megkap mindent.
Na én emlékszem még, hogy mi volt 1998-2002 között. Hogy akkor milyen kompromisszumkész volt a baloldal! Amikor megszüntették a tb önkormányzatokat 98-ban, már ment is a fröcsögés, hogy a Zorbán majd lenyúlja a tb pénzeket.
Amikor meg kormányon van a bal, akkor lehet látni a gesztusainak az értékét. Feri itthon forgatja a szemét, hogy összefogás, barátaim, meg lendületesen, azután meg lenácizza a fél országot egy külföldi lapnak adott interjúban. Amikor Megyóka kétszer száznapozott, akkor bezzeg nem utasított el a Fidesz, most meg ők a hibásak mindenért.
Érdekes a logikátok. Semmiben nem lehet segíteni ezt a köztörvényes bandát. Rács mögé velük.
Elvakultságodban úgy látszik elsiklottál ama tény fölött,hogy baromira nem érdekel sem Fidel, sem a többiek. Mindössze a kubai ,,forradalom és polgárháború" (1956-1959) hadtörténelme. Ehhez pedig a kor által szült irodalmat is ismerni kell. Ennyi. Nem több és nem kevesebb.
Ez a topic kemény mint az orosz tél, de tetszik a tegnapi Frei műsor nekem tetszett akárki akármit mond igazából egyvalamire biztos jó volt, hogy lehet tenni csak akarni is kell, ha másnak összejön nekünk mérne jöhetne össze, csak nálunk ez az akarni tevés hiányzik. Magyar emberek többsége megszokta sajnos, hogy a semmiből is van nekik mert állambácsi ad, ha nincs, meg uyge irigyek vagyunk szemét modón. Ezt a mentalitást kéne már levetkőzni nem azt nézni másnak mi van. Olvastam itt vkitől, hogy pl ákos maszatolt tegnap a Dossziéban ez lehet igaz, egy vmiben viszont szerintem tök igaza volt, a rendszerváltozás nem zajlott le sok minden más mellett ez is baj.
Az, hogy az ország ma itt tart, annak nagyrészt az állandó orbáni elutasítás és acsarkodás az oka.
A baloldal állandó gesztusdokat tett a jobboldalnkak. Emlékezzünk, Medggyesy az eu-s választások elött egy igazán nagylelkü ajánlatot tett. Orbán baszott rá.
A jobboldal élén Orbánnal le sem szarja az országot.
nehogy eltévedj az erdőben, Maxwal kartács jobboldali... mostan nincs jobboldali kiegyezés? a jobboldal nem azt jelenti ám, hogy muszáj nyilasnak is lenni...