Nem,csak látatm,hogy neked másként fogalmazva nem lehet beszélni. De igazad van,megpróbálalk felnőttként kezelni. Csak aztán nehogy bajod legyen a szövegértéssel..
"Gonda a hírügynökségnek azt mondta: kormányellenes demonstrációjukat a Városháza parkba kívánják áthelyezni, mert a Kossuth téren a nyár folyamán különböző állami rendezvényeket tartanak, illetve a rendvédelmi szervek is oda jelezték tüntetésüket. A városházi parkban tartott demonstráción mintegy nyolcvan ember vett részt, ahol levetítették Orbán Viktor, Fidesz-elnök Hír Tv-nek adott legutóbbi interjúját"
Még mindig jobb,mint magyar tarka vadbaromként görcsölni az élet nagy kérdésein,de megint tévedsz, kis mezei poszátám(remélem, egy szép magyar madár nem sértő számodra): nézd emg,hány topicot is nyitottam? Ez a ti bajotok, mélymagoroknak: csak ugattok,ész nélkül, tény és ismeret nulaa mögötte.. :o(( Így ne akarjatok választást nyerni! .oP
Rossza az,aki rosszra gondol. Én nem azt írtam,hogy ne szövegeljenek.. sőt,mindenki mondhassa el a véleményét.De a körülmények, a hogyan-az nem mindegy. De mivel mindenki magából indul ki, te megtiltanád nekem még a levegővételt is..
Tiltakozásról valóban magyaráztak Orbánék, de ennyi. És ezzel meg kitörölhették.
De. A márciusi balhékkal nem az ellenzék riogatott, hanem a kormány. Ők magyaráztak az erősödő szélsőjobbról, meg arról, hogy jajj, mi lesz tavasszal. Aztán mi lett? Semmi.
Féljenek is. Hiszen aki rosszat tesz,az megkapja a magáét.. Reméelm, betörnek hozzád ,mindneeet elviszik és a rendőrség meg sem fog mozdulni,hiszen ő csak azt teheti,amit ti megengedtek neki..De mitől is az én Ferim, buggyantkám?