Több arab országban-pl.Egyiptom/Jordánia- minden utcasarkon vannak helyi utazási irodák,ahol ugyanazokat a fakultatív programokat lehet befizetni,mint a telepített magyar idegenvezetőknél,csak töredék áron.
A korábbi tunéziai útjaimon nem láttam ilyen helyi utazási irodákat,ahol pl.sivatagi útra,stb be lehetne fizetni.
A kérdésem:alakultak-e már ott is ilyen helyi irodák vagy pedig csak a magyar idegenvezetőkön keresztül mennek a programok????
Szerintem vegyél csak jegyet, és a booking-on foglalj szállást! Így jobban kijösz szerintem.
Most csak kiváncsiságól megnéztem, 14-21-ig easy jet Párizsba 36.000 jött ki onnan tunis air Monastirba 179 € lett. így kb ez 89.000 Ft. A szállás pedig 61.000 Ft lett 2 főnek a hét.
de sztem ez esetben miért nem hivtak meg hozzájuk? ha nem ,akkor ne menj egyedül mert ha komplett utazási csomagot veszel,sokkal olcsobban jössz ki ,mint egyébként a leirtak alapjan ,ez látszik jobbak
Segítséget szeretnék kérni, mert március közepén tervezek egy hét látogatást Tunéziába a barátnőmhöz, aki kint ment férjhez. Úgy terveztem, hogy Én itthon befizetném az ő szállását is a hotelban arra a 8 napra, de az utazási irodában teljesen hü..nek néznek, mert a szállásra dupla árat számolnak, mint nekem a repüljeggyel együtt. Tud valaki segíteni? Előre is köszi.
Én 2004-ben amikor Tunéziában voltam,hallottam többször egy arab számot amit sokszor játszottak a szállodában. (Prima Life Imperial Park,akkori nevén csak Imperial Park) Sajna ott nem kérdeztem meg az animátorokat ki az előadója,meg mi a szám címe,most már nagyon bánom :( Viszont mobillal felvettem és most feltettem a You Tubra,hátha valaki felismeri:) Nem jó minőségben sikerült így feltöltenem,de kivehető azért:)
Szóval felteszem ide is a linket és ha valaki meghallgatná és esetleg beugrana neki,hogy mi a zene címe, előadója ,annak nagyon örülnék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Előre is köszönöm ,annak aki megpróbál segíteni!!!:)
Segítségetek szeretném kérni szállás ügyben. A katalógusok sem biztos, hogy az igazi valóságot tükrözik a szállásról, ezért jobb a Ti személyes tapasztalaitok.
Ami fontos számunkra az, hogy all inclusive legyen az ellátás, valamint szép tiszta legyen a szállásunk.
Az augusztus 5-én utazók melyik szállodába szálltak meg a joker 3* szállodák közül? Lesznek-e magyar animátorok a joker szállodákban? A repülőn lehet-e kérni, hogy az ablak mellé szeretnénk ülni? A dinárt hol lehet váltani Tunéziába érkezés után? Az augusztus 12-én utazók indulását befolyásolja-e a Lufthanza sztrájkja?
Azért Joker, mert csak a kinti repülőtéren lehet megtudni. Nagyon ritkán előfordul,hogy előbb, de ez idén egyszer fordult elő csak. A bud.hun leghamarabb hétfőn fogod tudni megnézni a "holnap induló " járatok között a repülőt. Előzetes információink szerint 14:05-kor fog indulni Ferihegy 1-ről. Utastalálkozó 12:05 perckor lesz. Idegenvezető nem utazik a csoporttal, a monastiri repülőtéren vár majd benneteket. Ha egy foglaláson van a 2 szoba, akkor alapból egymás mellé adják a szobákat. Ettől eltérni csak akkor szoktak, ha úgy adták ki előzően a többi szobát,hogy ez nem lehetséges. Ilyenkor érdemes menni a recepcióra és megkérdezni.
Mikor fogjuk megtudni, hogy melyik hotelbe kerülünk? Hol tudom azt megnézni, hogy a Kartago Airlines melyik terminálról indul és mikor, mert a bud.hu oldalon ki sem hozza ezt a légitársaságot? Jön velünk idegenvezető a repülőgépen, vagy csak ott vár minket? Lehet-e kérni két egymás melletti szobát tőletek, vagy csak ott a recepción csúszópénz ellenében?
Meg tudnád mondani, hogy melyik joker szállodák 3 * (félpanzió) jöhetnek számításban augusztus 12-i utazóknak!
Első utazók vagyunk Tunéziába és első repülős utunk is egyben. Nagyon izgulunk, hogy ne csalódjunk ebben országban, nagyon jó véleménnyel vagyunk az irodádról, annak ellenére, hogy a másik fórumban egyesek hogyan vélekednek rólatok.
Hát, lehet:) Utána meg a vizesborogatáas, mert a felesége úgy nyakoncsapkodja a nyújtófával, hogy annyi színben pomázik majd , mint az arapapagáj.( fososan)
A normixban van egy kis antibiotikum, a normaflore meg a megtépázott bélflóráját teszi rendbe. Azért ajánlom ezt, mert sima túlzabálástól már nem kéne fosnia, és görcsölnie sem. Jobb lenne elmenne dokihoz, mielőtt kiszárad, akkor nézetgetheti ( az orosz csajokat)
Zeki, neked dugó effektusod van!!!! Ne vegyél be semmit, hanem fosd ki magad, és írass a dokiddal Normixot. Szerintem túletted magad hasfogókkal, de ettől még a vírusaid maradtak. Vagy Normafloret is vehetsz:)