Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 71
Csak túlzásokba nem kell esni...és igen,nem kötelező rendőrnek állni..de az állampolgárnak mindig szem elött kell taratni,hogy a rendőr is ember.Nem lehet tőle folyamatos "gépmunkát" elvárni.Igen,is van önbecsülése,önérzete amit nem kell basztatni.Kölcsönös tisztelet.De ez még minimum 10 év,fejlődni kell mindekét oldalon.Sokat.

Ebben teljesen egyetertek.

A patikus ur amugy egyaltalan nem esett tulzasba, targyilagosan leirta, hogy mi tortent vele es hogy szerinte az nem elfogadhato (en meg egyetertettem vele). Nem kovetelte az erintett leszereleset, nem tett feljelentest, egysezruen leirta, hogy nem koser a dolog, es ebben teljesen igaza van.
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 70
A rémüldözz csak,féljél de nagyon!

Ahhoz te keves vagy, egyebkent meg stilszeruen "bekaphatod".

En szemely szerint egyaltalan nem felek(*), az erdekervenyesito kepessegem boven a nagy magyar atlag felett van -- ettol fuggetlenul van velemenyem a dolgokrol, akkor is, ha az nem kedves a te szivednek. Ezen konkret esetben pl. az, hogy a patikarus ur altal emlitett eljaras nem elfogadhato akkor sem, ha amugy tenyleg nem ez a legnagyobb problema manapsag; cinizmus azzal vedeni az apro visszaelest, hogy vannak sulyosabbak is.

(*) mondjuk a TV-ostrom utani napokban nem mertem elmenni a belvarosba bulizni, nehogy beleessek a szorasba, de ugy altalaban, hetkoznapi igazoltataskor vagy akar bunteteskor termeszetesen nem felek
Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 69

Új csajozós duma:

-Hazakisérlek,mert sok arra rendőr!

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 68
Megelőztél! :)
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 67
Új csajozós duma:
-Hazakísérlek, mert sok arra a rendőr!

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 65

Nem kérdés!

Jogilag jól körülhatárolt esetekben, a rendőrnek van többlet hatalma felettem. Viszonossága nincs.

:-)

Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 64
Na,persze :)))))))) Akko' honnan tudod,hogy vastagbetűs,Te nőszemély Te.... :DDDDDDDD
Előzmény: Uriella (61)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 62
Ez majdnem igy van.Amúgy az is kérdés ki az erősebb. :))
Előzmény: Törölt nick (60)
Uriella Creative Commons License 2007.05.24 0 0 61

Azt a vastag betűs részt nem bííírom elolvasni......

:PPPPPPPPPPPPPP

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 60

Egyszer már írtam neked, hogy a kölcsönös bizalmat mindig az erősebb félnek kell kezdeményezni.

Másik megállapításom, hogy a rendőrnek csak addig van, törvény által ráruházott hatalma felettem, amíg a köztünk levő kapcsolat a jogos rendőri intézkedés tárgykörébe tartozik. Egyébként ő ezen túlmenően, pont olyan állampolgár mint én, vagy megfordítva, én pont olyan állampolgár vagyok mint ő.

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 59

Nehéz ügy....Mert ha folyadéktól teli a szád vagy valami darabos van benne,akkor az ugyebár felmegy orrba.Az nagyon nem finom.A másik lehetösség,hogy kiteszed magad elé,de az meg cseppett sem esztétikus.

Ha valami egyben van a szádban-nekem még soha nem volt-akkor arra vagy ráharapsz-ez komoly sérüléseket eredményezhet mindkét félnél-vagy felfüggeszted azon tevékenységed amit azzal a "dologgal" végeztél..ez viszont vezethet,hervadáshoz vagy kiábránduláshoz.

Ördögi kőr!

Előzmény: Uriella (57)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 58

De ez igy alakult ki.Kellett hozzá,egy jó nagy botrány,hogy valami elkezdődjön ebben a kurva országban,rendészeti téren.Nem megy minden egy hét alatt.

Azt hiszed engem nem zavar a sok majom aki kiskirálynak érzi magát,egy hülye igazolvány miatt?Dehogynem.Csak túlzásokba nem kell esni...és igen,nem kötelező rendőrnek állni..de az állampolgárnak mindig szem elött kell taratni,hogy a rendőr is ember.Nem lehet tőle folyamatos "gépmunkát" elvárni.Igen,is van önbecsülése,önérzete amit nem kell basztatni.Kölcsönös tisztelet.De ez még minimum 10 év,fejlődni kell mindekét oldalon.Sokat.

Előzmény: Törölt nick (52)
Uriella Creative Commons License 2007.05.24 0 0 57

Ugye milyen nehéz?

Te hogy csinálod, ha rádjön a tüsszentés, és épp teli a szád???

*18 as ésmégköcsögis feliratú karika*

:pppp

:)

Előzmény: Törölt nick (50)
hátmagát Creative Commons License 2007.05.24 0 0 56

"Szeretnék újra bízni a rendőrségben, mert most nem tudok..."

Hja kérem, a bizalom drága kincs. Tudni kell megtartani.

Egy távoli rokonom Belgiumban, Anderlecht kerületben rendőr. Kérdeztem tőle, hogy milyen a fizetése. A válasz, jó közepes. Na és valami plusz pénz az utcán leesik? Látni kellett volna megdöbbent , felháborodott arcát!- Hogy gondolod?! Hiszen én felesküdtem valamire!

Uriella Creative Commons License 2007.05.24 0 0 55

Természetesen megjátszottam az orgazmust, ami lélekdugáskor egy kései Ady-vers elszavalását jelenti.

*mondja vénkisasszonyos gőggel*

Előzmény: Törölt nick (49)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 54

Asszem az állomány fejében is komoly agymosást kellene előírni...

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 53
A rémüldözz csak,féljél de nagyon!
Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 52

De nem érted?

Pontosan a szemléletet mutaja ez az eset is, ami általános lehet a rendőri állományban.

"Rám másként vonatkoznak a szabályok és a törvények"

nem arról van szó, hogy te és sokan mások nem csinálnák meg, hanem az a lényeg, hogy ennek a rendőrnek feltehetőleg eszébe sem jutoot, hogy szabálytalan amit csinál. Hogy visszaél a rendőri hatalmával az állampolgár fölött.Más hasonlattal, ez a cseppben a tenger, esete.

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 51
Szörnyű bűn!Jelentsd fel!Gondolom jelvényszám megvan.Ne essünk már át a ló másik oldalára.Belehaltál?

Eleg remiszto ez a hozzaallas.
Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 50

Teliszájjal tüsszenteni???? :DDD

*18-as karika*

Előzmény: Uriella (47)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 49

Akkor neked már dugák meg a leleked? :)))

Oszt' milyen volt?

Előzmény: Uriella (44)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 48

Az a baj,hogy most meg aztán megy a mindenbe belekötök projekt.Én megértem,hogy mi a gondod ezzel,meg én biztos nem állitanálak meg egy iylen faszság miatt.De nem kéne mindenen fennakadni.

Előzmény: Törölt nick (42)
Uriella Creative Commons License 2007.05.24 0 0 47

Jó.

Nagyon, de nagyon fogok ügyelni, hogy le ne tüsszentsem!

:*******

Előzmény: Egy szóra még (45)
hátmagát Creative Commons License 2007.05.24 0 0 46
Szerecsés találkozás. A mai világban örülni kell annak, hogy ennyivel beérték. :)
Előzmény: Törölt nick (42)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.24 0 0 45

Ugyan, ugyan :)

De egy jótanács: Gépkocsivezetés előtt vedd fel a piréziából hozatott drága erényövedet. Nehogy megfertőzd a rebiszes unokaöcsémet.

Előzmény: Uriella (41)
Uriella Creative Commons License 2007.05.24 0 0 44

Igen, annyi szép van bennem.

Meg okos is vagyok.

:ppppppppp

Előzmény: Törölt nick (33)
Contempt Creative Commons License 2007.05.24 0 0 43

Biztonsági övön kívül hölgyeknek erényövet is célszerű magunkkal vinni, de lehet, hogy uraknak is. :D

Előzmény: Egy szóra még (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.24 0 0 42

Ugye abszolute nem fogtad fel, hogy mit kifogáslok abban ami történt?

És ez mennyiben mutaja a rendőrségi állomány állapotát?

Tisztelettel megmondom:

A rendőr teljesn normális és következmény nélkülinek gondolja, és joggal, hogy hatóüsági kényszert (megállítás) alkalmazzon, egy nem rendőri intézkedéshez, hanem csak egy síma civil csevejhez, autós kíváncsisága kielégítéséhez.

Na az a rendőr gondolja úgy, hogy lehet a szolgálati autót egyéb magáncélra is használni, egyáltalán a hatósági többletjogokat, saját magán előny céljából, sőt...

Ez a felfogás, ez az ami riasztó.

Szeretnék újra bízni a rendőrségben, mert most nem tudok...

Előzmény: Törölt nick (39)
Uriella Creative Commons License 2007.05.24 0 0 41

:))))

Ugye nem haragszol, aranybogárgyémántosmazsola?

Előzmény: Egy szóra még (35)
hátmagát Creative Commons License 2007.05.24 0 0 40
"- Mv.:...jogszerűen...

- Sz.I.:..jogszerűen, ha beépül egy bűnszervezetbe és az állam büntetőigénye az alacsonyabb, mint az, amit ő elkövetett, tehát van egy-két feltétel, de egyetlenegy tilalom van, más embert szándékosan nem szabad megölni. Egyébként bármilyen bűncselekmény, gyereklány megerőszakolását, egy bűnszervezetbe beépült rendőr ma büntetlenül törvényesen megteheti."

Hú vazze. Értem közösültek erőszakosan. Persze így már egészen más a leányzó fekvése. Talán még zsebre is azért dolgoznak, hogy kevesebb adót kelljen fizetnem.

A Demszkynek ideje volna néhány száz (ezer?) kitűntetést kiosztania.

Előzmény: Egy szóra még (38)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!