Keresés

Részletes keresés

MolnarErik Creative Commons License 2007.05.25 0 0 169

Már rájötten én is :(

A műben Q a többiztosítós modell élharcosa, mivel az egy(sem)biztosítós rendszert nem találta alkalmasnak testi problémái kezelésére (a rohadt libsik + folyton kirekesztik emiatt, csak az egyház aranyszívű képviselője fogadja be).

De végül emiatt a förtelmes eltévelyedése miatt, joggal éri el tragikus végzete.

Ha csekély szellemi képességeim miatt, most se találtam volna el, akkor szánd + gyarló felebarátodat, és világosits már fel a Q és a jelenlegi magyar baloldal lelkivilága közötti párhuzamokat illetőleg.

Előzmény: Egy szóra még (168)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 168
Kár, hogy buta vagy :D Olyan értelmesen lehetne a Dunában úszó tüdőlebenyekről beszélgetni veled :))
Előzmény: MolnarErik (165)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.23 0 0 167

"//"..rákkezelést kellene felfedezni te MolnarErik!.."//

Ez az ember dolga, nem a kórokozóé!"

Kirekeszted a kórokozókat a rákkezelés folyamatából? Nem vagy te véletlenül liberális, mert hisz ők a kirekesztők.

Előzmény: zividivi (136)
csanad.b Creative Commons License 2007.05.23 0 0 166
jön és dübörög
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.23 0 0 165

"Qasimodo a luxus balliberálisokra hasonlít pedig, eszmeileg mindenképpen :DDD"

Biztos rosszul olvastam el a művet (amiben Q a pozitív főhös), de nem emlékszem, h ebben Q a gyes megszüntetését, és 1,5m kínai letelepítését és szavazatainak +vásárlását tervezte volna, lehet h a rajzfimben volt. A junta kiépítéséről (amiről elvben a topik szólna) nem is beszélve.

Előzmény: Egy szóra még (162)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.23 0 0 164

"Miután a törvényes hatalom SEM DEMOKRATIKUS, oly mindegy, hogy a zsarnokság törvényes, vagy törvénytelen. Hitler is, Sztalin is törvények mögé bújt. Na bumm! A mostaniak a széfjükbe és onnan dirigálják a törvényhozást. "

Először is 1 jó tanács, előbb olvasd el Arisztotelész Politikáját, és akkor talán legközelebb nem írsz csacsiságokat.

Én nem írtam, h demokratikus, hanem, h törvényes (lásd idézett mű). Hitler és Sztálin hatalma nem volt törvényes, hiszen cselekedeteiket nem korlátozták a törvények, a törvények felett álltak.

Az informális és nem informális hatalom konvertálhatóságáról. Az, h Fletó vagyonából fakadó informális hatalma mennyire is volt veszélyes a nemzetre az mutatja, h minisztersége előtt senki semmi ilyet nem állított róla a jobboldalon, pedig jól ismerték (akkor pont megyóról beszéltek ilyesmit, aki pedig most tünt el a balfenéken). A miniszterelnökséggel járó formális hatalom természetesen informális hatalommal is jár, de ettől semmivel se veszélyesebb Fletó a nemzetre, mint Orbán volt.

Most már értem mit értesz magánhadsereg alatt. De ilyen a Fidesz kormány alatt is volt (Pintér, Polgár), tehát ha az sem volt, akkor ez sem az, és vice versa.

A Pártfanatikusok kapcsán pedig nézz körül Orbán honlapján, és meglátod, h ebben a tekintetben is egálban vannak.

Végül pedig a nagyságrendről se feledkezzünk +.

Oszama informális hatalma Bill Gates-éhez fogható, csak még annál is nagyobb.

A magánhadsereg "terrortevékenységéről" pedig én csak a rendőrpalotás, minden kézzelfogható alapot nélkülöző vádat hallottam (ilyen a másikon, h a 98 választások előtti politikai robbantásokat a Pintér követette el).

Előzmény: zividivi (152)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 163
Arcamax válasz | megnéz | könyvjelző 2007.05.23 10:36:44 (112)

A kormány szándékai világosak:

*

Általános, mindenre kiterjedő ingatlanadó.

Adómentességi kitétel nélküli egysávos SZJA.

Több-biztosítós egészségügy, minden ellátási formára kiterjedően.

A szociális-családtámogatási rendszer további átalakítása, miszerint a Gyed egy évre csökken, a Gyes pedig megszűnik, a terhességi gyermekágyi segéllyel együtt, a munkanélküli ellátás fél évre csökken, két hónap aktív álláskeresői támogatás fizetése mellett, a lakásfenntartási támogatások összege mérséklődik, továbbá az átmeneti szociális segély rendszere megszűnik.

A rokkantás jogosultsági rendszerét szigorítják, a rokkantnak minősített emberek helyzetét külön eljárásban felülvizsgálják, ami nek az lesz a várható következménse, hogy több száezer embert kiszorítanak a rokkant ellátásból a munkanélküliségbe, ahol pedig nem kapnak semmit a rendszeres szociális ellátáson kívül, amit havonta 15-20 ezer forint körül van.

Emelik a nyugdíjkorhatárt, eltörlik a nyugdíjbavonulási kedvezményeket a postai, a vasutas, a volán és a fegyveres testületek tagjainál, és természetesen eladják a maradék állami vagyont és tulajdont.

A Szerencsejáték Rt-t, a Nemzeti Tankönyvkiadó maradék állami részvényeit, a postát, az energiaszektorban megőrzött állami részvények maradékát, végül a termőföldet és az erdőket - külföldieknek.

Majd mialatt mindezt véghezviszik betelepítenek az országba 1-2 millió idegent, kínait, zsidót, ukránt stb. vegyesen, akiknek különleges kedvezményeket adnak majd, amivel megvásárolják a szavazatukat.

Mert természetesen teljes választójoggal lesznek felruházva, mintha mindig is itt éltek volna.

És szépen megy tovább a szekér, nyikk-nyekk-nyikk-nyekk, haladnaki előre a reformok útján. Bebábozódva pihennek majd az uralkodó elit számára körülkerített, fegyveres őrök és szögesdrót által védett Balaton körül, békében, boldogságban.

Előzmény: Egy szóra még (162)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.23 0 0 162

Qasimodo a luxus balliberálisokra hasonlít pedig, eszmeileg mindenképpen :DDD

Előzmény: MolnarErik (160)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.23 0 0 161
Idézd be légyszives, h hol írtam én antidemokratikus dolgokról, mert emlékezetem szerint Pinochetnél és Oszamánál.
Előzmény: ÁrPi (159)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.23 0 0 160

Itt van, aki a balodalt torznak nevezte, és eltávolítoandónak (amire te, mint most már tudom, ettől telj függetlenül eltávolítandó rákos tüdőlebenyekről kezdtél értekezni, javaslom ilyenkor írd ki, h OFF, mert esetleg rajtam kívül más úgy gondolhatja, h a témához irsz hasonlatot).

zividivi válasz | megnéz | könyvjelző 2007.05.22 19:49:51 (153)

//"...Torz baloldal törvényszerűen eltorzítja a társadalom jobboldalát is. .."//

Nem!

Ezt ÉN írtam! És így is van. A társadalom lesz beteg, amelyiknek bármelyik szerve megbetegszik.

Most már látom, h te a balodalt Quasimodónak látod, amit nekem nem szabad máshogy értelmeznem, csakis szószerint. Szóval szerinted a baloldal, az egy (db)esztétikai és szellemi kihívásokkal küszködő (de egyébként roppant szimpatikus) ember, aki a párizsi Notre Dame templomban harangozik, és reménytelenül szerlmes 1 (szintén teljesen konkrét, nem általánosságban értendő) cigánylányba.

Hát ezzel tényleg nem tok vitába szállni :)))))))))))

Előzmény: Egy szóra még (156)
ÁrPi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 159
Te MolnarErik :)

" Hát nekem nagyon úgy tűnik, h itt valaki a baloldalt rákos tüdőlebenyhez hasonlította, és az nem én voltam. Amit el kell távolítani, nehogy megfertőzze a maradék egészséges részt."

Én viszont nem-lebeny-kivágó tüdőrák-gyógyítási módszer felfedezésében reménykedtem és reménykedem. Nekem szükségem van a bal tüdőlebenyemre.

De az amiben a fentiekben reménykedem az is eltávolítja elpusztítja (távolítsa el , pusztítsa el) a rosszindulatú sejtburjánzást amely közismertebb nevén
"a rákos daganat" .

Mi ebben az antidemokratikus? :)
Előzmény: MolnarErik (144)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 158
Erkölcstelen hullából még a kukac is menekül.
Előzmény: zividivi (157)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 157
Édes anyukájának minden bizonnyal.

De ez még csak a külső, amit egy nagyszerű Quasimodo a belső szépségéval remekül el tudott takarni. Itt viszont éppen fordítva vannak a dolgok. Kívül piros, belül rohadt a rendszer.
Előzmény: Egy szóra még (156)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 156
Miért nevezed a quasimodo baloldalt torznak? Minden szörny kedves lehet valakinek.
Előzmény: MolnarErik (151)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 155
Szó sem volt az egész baltüdőről. De a beteg szövetet akkor is kezelni kell, akárhol is helyezkedik el, mert az egész szervezetet elpusztítja. Legyen a kezelés izoláció és engedd el a dunábalövést végre.
Előzmény: MolnarErik (151)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 153
//"...Torz baloldal törvényszerűen eltorzítja a társadalom jobboldalát is. .."//

Nem!

Ezt ÉN írtam! És így is van. A társadalom lesz beteg, amelyiknek bármelyik szerve megbetegszik.

Előzmény: MolnarErik (149)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 152
//"....Fletónak minisztersége előtt semmi hatalma nem volt, pedig már akkor is pont uolyan vagyonos volt mint most. .."//

Na! Neki is, Kókának is volt miből hatalmat vásárolni. Mindkettő egy politikai háttérből került élre, ami anyagi háttér nélkül másoknak nem sikerült.

//".....Ha az NBH-ra + a rendőrségre gondolsz, az pont olyan hatalmas, mint az államé,.."//

15 000 katona + 40 000 rendőr több, mint egy cca 120-150 ezres, felfegyverzett örző-védő magánállomány? (Egyik cégtulajdonos éppen ifj. Apró Antal!)

//"....Oszama vallási fanatikusok körében forgolódik, .."//

A mi Osamáink pedig pártfanatikusok körében.

//"...Oszama hatalma informális, míg Gyurcsányé formális,.."//

Nana!

Először is, ebben a rendszerben éppenhogy egymásba konvertálható ez a "kétféle" hatalom. Vigyázz, ne tévesszen meg, hogy Osama bin Laden önállósította magár a tanintézményétől és evvel elveszítette annak pártfogását.

Miután a törvényes hatalom SEM DEMOKRATIKUS, oly mindegy, hogy a zsarnokság törvényes, vagy törvénytelen. Hitler is, Sztalin is törvények mögé bújt. Na bumm! A mostaniak a széfjükbe és onnan dirigálják a törvényhozást.
Előzmény: MolnarErik (147)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.22 0 0 151
Tehát akkor nem úgy gondolod, h torz lenne a magyar baloldal, ami az egészséges jobboldalt is eltorzulással fenyegeti, épp ezért el kellene távolítani a torz baloldalt a magyar társadalmi életből, hogy helyét az egészséges nemzeti jobb foglalja el?
Előzmény: Egy szóra még (150)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 150
Onkológiailag túlképzett vagyok, ezért a torz hasonlat. :DD
Előzmény: MolnarErik (149)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.22 0 0 149

Kedves Zuchslag, ezt nem te írtad véletlenül?

"

Torz baloldal törvényszerűen eltorzítja a társadalom jobboldalát is.

Ha rákos lesz a bal tüdőlebenyed, akkor áttevődik a jobb lebenyedre is. A gyógyító műtét leggyakrabban abból áll, hogy a sebész a daganatos lebenyt eltávolítja, az utókezelés során a bennmaradó lebeny vagy lebenyek kitágulnak és a mellkast kitöltik."

Elnézést ha ezt célzásnak értettem volna, holott te csak 1 onkológiai topikba akartál írni, és félreütöttél vmit.

Előzmény: Egy szóra még (146)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 148
Humornak vetted?

Vedd legott tragédiának és mulattani fog!

(Bocsánat kedves Madách, ma így aktuális!)
Előzmény: Egy szóra még (146)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.22 0 0 147

"Nem Osamára kérdeztél rá, de mindegy."

MolnarErik válasz | megnéz | könyvjelző 2007.05.22 18:28:35 (130)

Könyörgöm, mutass vmi párhuzamot akár Oszama, akár Pinochet, akár Mao és Fletó között.

Fletónak minisztersége előtt semmi hatalma nem volt, pedig már akkor is pont uolyan vagyonos volt mint most. Milyen magánhadseregről beszélsz? Ha az NBH-ra + a rendőrségre gondolsz, az pont olyan hatalmas, mint az államé, hiszen az államé. Oszama vallási fanatikusok körében forgolódik, és a legótvarabb putrikban huzza + magát.

De a legfontosabb: Oszama hatalma informális, míg Gyurcsányé formális, az egyiké törvényes, a másiké törvénytelene. Arisztotelész szerint pont ez a különbség a jó és rossz hatalom között.

Előzmény: zividivi (140)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 146
Érthetetlenek ezek a Zuschlágok, amikor humorizálni kezdenek :((
Előzmény: zividivi (145)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 145
//"...Ne szórakozz, a rákos tüdőlebenyt nem lehet lelőni..."//

De a zsidókat igen, és MolnárErik a rákos tüdőlebenynek tartja a zsidókat.

Ennyit, a "liberális" következetességről és logikáról, avagy a szög, valahogy mindig kibújik a zsákból.
Előzmény: Egy szóra még (143)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.22 0 0 144
Egy szóra még válasz | megnéz | könyvjelző 2007.05.22 18:27:21 (129)

Torz baloldal törvényszerűen eltorzítja a társadalom jobboldalát is.

Ha rákos lesz a bal tüdőlebenyed, akkor áttevődik a jobb lebenyedre is. A gyógyító műtét leggyakrabban abból áll, hogy a sebész a daganatos lebenyt eltávolítja, az utókezelés során a bennmaradó lebeny vagy lebenyek kitágulnak és a mellkast kitöltik

Hát nekem nagyon úgy tűnik, h itt valaki a baloldalt rákos tüdőlebenyhez hasonlította, és az nem én voltam. Amit el kell távolítani, nehogy megfertőzze a maradék egészséges részt.

Gondolom a sebészek szikével teszik ezt. Tehát akkor, h is távolítsuk el a magyar társadalom rákos tüdőlebenyét, a baloldalt?

A Dunábalövés azért humánusabb a szikénél. Tán csak nem ez volt vele a baj?

Előzmény: ÁrPi (141)
Egy szóra még Creative Commons License 2007.05.22 0 0 143

Ne szórakozz, a rákos tüdőlebenyt nem lehet lelőni.

Előzmény: MolnarErik (131)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 142
A jobboldal ellen?

Te!
Előzmény: MolnarErik (139)
ÁrPi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 141
" Ja, h lehettem olyan idióta, h tüdőlebenyhez hasonlítottam a mai magyar politikai életet :(
Ja, az nem is én voltam :) "

Írnak ide egy tüdőrák intruziv kezelési / lebeny-kivágási/ példát és te máris Dunábalövést látsz sugallni.

Hogyan, hogyan?? Nem vagyok a lélekelemeződ, nem akarlak boncolgatni.

Hát figyeljél oda magadra, merthát azért a Dunábalövés ötletét egy tüdőmütét kapcsán te hoztad ebbe a topikba MolnarErik!!

Te hoztad.
Előzmény: MolnarErik (138)
zividivi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 140
Nem Osamára kérdeztél rá, de mindegy. Ha ilyen konkrétan is tudsz fogalmazni, tudok konkrét választa adni.

Osama bin Laden és a mostani magyarországi (szerintem a világ-)nábobok között sokkal nagyobb a hasolatosság, mint Pinochet és Gyurcsány között.

*Osama bin laden és a mai magyar nábobok egyaránt vagyonuknak köszönhetik hatalomukat. (Választóvásárlás, pártvásárlás, hatalomvásárlás)
*Családi vállalkozásban működnek, lefedve szinte az összes fontos gazdasági területet.
*Saját magánhadsereg áll rendelkezésükre, méghozzá sokkal nagyobb, hatékonyabb, mint az államé.
*Magánbirodalomként működtetik (vagy akarják működtetni) az államot.
*Vagyon-hatalom-vagyon körében forgolódnak, melyben a vagyon a hatalomszerzést, a hatalom pedig a vagyonszerzést szolgálja kizárólag.

Tovább is van! Mondjam még? Ha egyszer egymás torkának ugranak, olyan polgárháború lesz itt, mint az Osama-birodalomban. Kb. akkora "sikerrel".
Előzmény: MolnarErik (137)
MolnarErik Creative Commons License 2007.05.22 0 0 139
Miért, ki tiltakozott?
Előzmény: zividivi (135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!