A valósághű focijátékok legújabb gyöngyszeme. Engedd, hogy Cissé, Sevcsenko és Kahn a mobilodra varázsoljon egy igazi meccset! A 48 csapat játékosainak nagy részét hús-vér focistákról mintázták. Sípszó, zászlók, balhézó drukkerek. Mi kell még egy igazi stadionhoz? Újabb játék a telefonon. Grafikailag nem egy nagy durranás bár a gx-29 szépen jeleníti meg. A játékélmény nagyon jó,a billenytyű kiosztást szokni kell.
A másik két játékom.
Midnight Bowling
Minden megvan, ami egy igazi bowlingos bulihoz kell: trendi bár, menő zene és lelkes közönség. Guríts egy strike-ot, és bizonyítsd be a nagyágyúknak, hogy Te vagy a legjobb!
Azt hiszem ehhez nem kell kommentár. Egyszerűen csak bowlingozunk. A játék elején csak két db golyó érhető el ami a challenges módba 10-re bővíthető külömböző bowlingos ügyességi feladatok megoldása után mindig kapunk kettő ujjat. A játék lendülete és grafikája ahhoz képest hogy mobilon van szerintem nagyon jó. Ezt is csak ajánlani tudom
a harmadik játék. Midnight Pool
3-féle billiárd, 4-féle játékmód - a megbízható Gameloft szórakoztatás! Nekem ez is nagyon tetszik Grafika nagyon jó és a játékélmény is.
Szerintem megéri mind az árát ahhoz tökéletesek hogy az ember unalmába ellegyen.
Nekem valami tetris van(vodafone demo) meg Johnny Crash (vodafone gyári demó) Midnight Bowling (ez teljes tegnap töltöttem live-ról) PacMan (szintén a szolgáltató demója)