Keresés

Részletes keresés

anyabanya Creative Commons License 2007.12.14 0 0 2631
hmmm, hát ez van...
KukacAV Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2629
Persze, ez látszik pl. Amerikán: a saját kisebbségeket már nem PC gyűlölni, ezért kell évtizedenként minimum egy háborút indítaniuk, hogy legyen hova irányítani a felgyülemlett szart. És persze a drogosokra, egyelőre.

Csak jó lenne, ha itthon nem a magamfajta intelligens, kedves embereket gyűlölnék látatlanban, hanem mondjuk a szemetelőket, a lustákat, a munkakerülőket, az erőszakoskodókat... annyi minden van a világon, miért pont a füvezőket kell utálni?
Előzmény: Törölt nick (2628)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2625
Ne vedd el a szittyamagyaroktól az utolsó szabadon gyűlölhető csoportot! Szegények a végén még magukra maradnak a bajaikkal ;).
Előzmény: Előkelő idegen (2623)
KukacAV Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2624
Ebben igazad van, de ha innét közelítjük meg a dolgokat, akkor se demokráciát, se köztévét, se modern törvényeket nem kellene erőltetni, ugyanezekre a dolgokra hivatkozva.

Mindenesetre ha legális lenne a saját célra termesztés, legalább biztosan tudnám, hogy biofüvet szívok.
Előzmény: anyabanya (2622)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2623
Mindig újra és újra belinkelem az ősi magyar gyógymódokról szóló írás kenderrel foglalkozó részét, de olyan sunyin lapít az összes szittyamagyar, mint a sz@r a fűben...
Előzmény: NattyDread (2603)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2622
lehet, de elnézem a sok hülye öregasszonyt a közelembe, akik simán permetezik a piaci árujukat akár 30 éves DDT-vel is, mert ugy nekik olcsobb, hát baszus ezek  vennék meg elsönek a magot, hogy temelhessék, mert pénzt hoz...ugyanugy nem izgatná öket a következmény, mint ahogy nem izgatja az sem, hogy mire használják a mákguboját. Megsasolta, hogy jó pénzért eladható és eladja, legfeljebb beledöglik a vásárló, de ez ugye nem az ő baja.
Előzmény: Törölt nick (2621)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2621

Tökéletesen egyetértek.

Annyit hadd tegyek hozzá, hogy sokszor hallom a legalizáció ellenérveként (miután egyéb érvek megdőltek), hogy "A mi társadalmunk / hagyományaink mások, mint Hollandiáé, stb..." vagy "Nem elég érett a magyar társadalom a leglizációra..."

Grósz elvtárstól és a status quo fenntartásában érdekelt egyéb apparátcsikoktól pont ugyanezeket az érveket hallottuk húsz éve a demokráciával kapcsolatban... 

Előzmény: anyabanya (2620)
anyabanya Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2620
Ha legalizálás, akkor azért át kell reformálni a gondolkozásunkat is ám, mert ugye az ott sem ugy van, ahol van, hogy pelyhedzö tinik betérnek és füstölnek és ezt mi else tudjuk képzelni itt, ahol meg a hollnadus kocsmáros baszodna hanyatt lehet, hogy alig törpék isznak nyiltan bár törvénytelenül. Ha a legalizácionak az volna az ára, hogy mindenfajta drog (alkohol, cigi) kiszolgálását sulyosan büntetnék, ha azt kiskorú kapja és ha a kocsmáros ad 15 évesnek, akkor az egy életen át max vendégként léphet kocsmába, akkor sztem megérne a dolog egy misét.  Szerintem az alkohol kiszolgálása 14 évesnek hosszabbtávon tényleg veszélyesebb, mint a huszonévesek fűfogyasztása, nem beszélve arról, ha csak huszonévesen kezdi és nem 13-14 akkor már tényleg olyan emberekről van szó, akik tökéletesen urai saját döntéseiknek.  Viszont ha legalizálnák a fűvet, akkor  tényleg ellenörizzék szigoruan és büntessék keméyen azt, aki kiskorunak ad, drogot, piát, stb...
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2619

A vélemény-nyilvánításhoz való jogodat elismerem és tisztelem, a véleményedet nem feltétlenül. :-)

Egyébként a gorombáskodás elítélésében igazad van, bár a fű ilyen tüneteket nem okoz, ezt hadd szögezzem le.

Előzmény: kobranka (2606)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2618

"Igen, az értelmes, hasznos dolgokra nyitottnak kell lenni, ebben egyetértünk."

Szerintem ez értelmes, hasznos dolog. Erről szívesen beszélek...

Előzmény: kobranka (2590)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2617

"Én nem akarom másoknak meghatározni, ejtek rá, hogy mit szívnak az arab világban innen több ezer mérföldre."

Hány mérföld távolságra viseled el azt, ami főleg neked sem árt, de a fogyaztónak sem?

Előzmény: kobranka (2587)
LegottTegel Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2616
Igen, sok minden emberibb volna, amit voltál, az alacsonyküszöbű szolgáltatástól kezdve az ártalomcsökkentésig mind hatalmas segítséget jelenthet.

Viszont mindazok, amiket felsoroltál ugyanúgy szükségesek lennének akár legalizált a heroin, akár nem az.

Amiket viszont én soroltam fel (társadalom morális elutasítása, stigmatizáció, bűnöző életformába taszítás, a heroin saját kémiai tulajdonságára rárakódó extra egészségügyi kockázat) olyan dolgok, amiknek fenntartása embertelen.

Vagy szerinted emberséges mindaz, amit a drogtilalom okoz egy függő embernek?
(Kicsit próbálj az empátiádra hagyatkozni...éld bele magad, érezd át...)
Előzmény: anyabanya (2553)
kobranka Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2615
Nem rád céloztam.
Előzmény: Törölt nick (2614)
vili, a véreb Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2613
a kender tiltásáról kiderült, rossz módszer, így "bevégezte történelmi hivatását". :)
paradigmaváltás kell.
Előzmény: kobranka (2610)
NattyDread Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2612
Ennek nem sok köze volt a hithez. A harcosok harc után, rekreációs célra használták a kannabiszt.
Előzmény: kobranka (2610)
kobranka Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2611

Ismerek és jó fejek is vannak köztük.

Viszont azt, hogy szimpla véleményközlésre így kiakadjon valaki csak azért, mert az nem egyezik az övével, hát, azt kevésre értékelem.

Előzmény: vili, a véreb (2607)
kobranka Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2610
Nem veszem semmibe, csak tudod szerintem az őshit és annak legtöbb tartozéka a keleti pusztákbon bevégezte történelmi hivatását.
Előzmény: NattyDread (2608)
NattyDread Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2609
Én egy igazi szittya vagyok, és az igazi szittya szív, mint az ősei anno :o)
Előzmény: NattyDread (2608)
NattyDread Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2608
Te semmibe veszed az ősi szittya népet? Vagy ők is brogosok voltak? :o)
Előzmény: kobranka (2606)
vili, a véreb Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2607
ha ismersz füves emberkéket, tudnod kell, hogy azok kevéssé szoknak örjöngeni. illetve, ha mégis akkor nem attól... :)
Előzmény: kobranka (2605)
kobranka Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2606
Én pusztán véleményt formálok, elvileg ez egy véleményfórum.
Előzmény: kobranka (2605)
kobranka Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2605

Itt egyedül néhány füvesmókus őrjöng, ha nem vetted volna észre.

:)

Előzmény: NattyDread (2603)
figyelem02 Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2604

Ugyan ki mondja meg, hogy kinek hol a helye? Neked pl. diliházban, vagy a temetőben a helyed, mert más azt állítja?:))

A dílereket csak börtönbe zárják, de nem ott van a helyük. Példa erre Hollandia, ahol a cannabis dílereket nem csukják börtönbe.  

Előzmény: kobranka (2557)
NattyDread Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2603
"A kender Európába a szkíták révén került el, akik i.e. 500-100 között honosították meg itt is az általuk már 1000 éve használt növényt. Mindezt i.e. 430-ban Hérodotosz is megemlítette, aki a kender rituális használatát hangsúlyozta"

Igen, a szkíta "gőzfürdő" hungarikum, ezt az itt őrjöngő nemzethalálosoknak mondom.
Előzmény: multiplas (2582)
kobranka Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2602

Nem kedvelem az agresszív, személyeskedő alakokat, távol áll tőlem az ilyesfajta gorombaság.

De elnézem neked, már biztosan elszívtad az eszedet.

Csak a rend kedvéért megemlíteném, hogy az indexen kívül más fórumokba nem szokásom írni, és mindig a saját gondolataimat szoktam tolmácsolni.

Ha nem hiszed, azt is leszarom.:) 

Előzmény: multiplas (2597)
vili, a véreb Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2601
azt nem szoktam, ellenben a másikat, amelyet szkíta "őseink" is kultiváltak... :)
Előzmény: multiplas (2598)
NattyDread Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2600
"És ez nem is fog változni."

Ja! A jobbágyság is mióta fennáll már...
Előzmény: kobranka (2573)
NattyDread Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2599
"Ez, nomád nép lévén, ősi nemzeti italunk volt"

Jaja! Miközben a Ruderalis nőtt mindenhol, ahol népünk áthaladt. Szívták is rendesen, honfoglaláskori sírokból nem egy pipa és kendermotívumos tárgy került elő.
Előzmény: Törölt nick (2570)
multiplas Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2598
Csak ne koncert előtt gombázz be a tömegben, mert az nagyon durva, sámánnak otthon a helye a sátorban:-)
Előzmény: vili, a véreb (2596)
multiplas Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2597
Nem beszélsz te semmiről bértopikoló fikanick, hanem kétsoros faszságokat pörgetsz a fórumokba mindig újabb néven.
Csak azt tudnám, hogy jutottak el ilyen korlátolt állapotba ezek a nyomorult lelkiéletű pusztulatok? Nyisd ki a szemed és utazz egy kicsit a világban, ismerkedj külföldiül beszélő emberekkel és talán megszabadulsz a démonjaidtól, amit belédsulykoltak. Ha nem, akkor meg maradsz, aki voltál...egy öntudatos, de korlátolt senki...
Előzmény: kobranka (2589)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!