Keresés

Részletes keresés

bysz Creative Commons License 2007.06.07 0 0 14
Fehér és fekete gyönykavics érdekelne! Mail-ben értekezhetnénk.
Előzmény: de-guky (12)
agicza Creative Commons License 2007.06.06 0 0 13
Szia, érdekelne a kavics-dolog, bár nem kerti felhasználásra, dobnál egy mailt, hogy priviben megbeszélhessük? Köszi!
Előzmény: de-guky (12)
de-guky Creative Commons License 2007.05.28 0 0 12
Akit színes színezett kavics érdekel szóljon. Van minden színben.
Előzmény: piglet (-)
nyubocs Creative Commons License 2007.05.13 0 0 11
Akkor a legegyszerűbb, ha megkeresed a legközelebbi sóderbányát és ott szerzed be, többségük osztályozottan is forgalmaz.
5 tonnát (egy IFA-ra való) kapsz kb 15 ezer HUF-ért, plusz szállítási ktg (legjobb, ha van fuvaros haverod)
Előzmény: piglet (9)
ZsuR Creative Commons License 2007.05.13 0 0 10
No a helyzet az, a gyommag nem csak alulrol jon - felulrol is es ugy kezd gyomosodni. Viszont. . .ha fel akarod szamolni, akkor nagyon konnyu lesz - nekem meg rostalni kell majd :)). De nem hiszem, hogy valtoztatok a kavicsos reszen. Mi nem tettunk le semmit sem, es nem sok gaz jon keresztul. Van amit kiszedek, van amit gyomirtozok. Egyszer egy evben. . .talan.
Előzmény: piglet (5)
piglet Creative Commons License 2007.05.13 0 0 9
Mosott kavics, amolyan kavics kavics, amit az ember kiskorában gyűjtöget :-)
Előzmény: nyubocs (8)
nyubocs Creative Commons License 2007.05.13 0 0 8
Azt azért nem ártana ha letisztáznád, hogy milyenre is van szükséged, úgymint

mosott folyami kavics (natúrban vagy zúzva)
bazalt
gránit
mészkő

Mert egyrészt árban nem teljesen mindegy ám, másrészt meg akarsz a valami növényt rakni bele
Kiskertész Creative Commons License 2007.05.13 0 0 7

tudtam volna vásárolni...

Azt elhiszem! Csak gondolom pénzed nem volt annyi. Ezek a kőkertek méreg dágák. Kg-ra adják a köveket, meg a kavicsot.

Előzmény: eszter4 (4)
zoldangyal Creative Commons License 2007.05.13 0 0 6
piglet Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5
Köszönöm az ötleteket. Geotextilt mi is akarunk alárakni, pont a gyomok miatt. Árban vajon mennyibe kerülhet a kavics?
Előzmény: eszter4 (3)
eszter4 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 4
Egyébként léteznek "kőkereskedések"is ( biztosan nem így hívják hivatalosan), ahol rengeteg féle szikla, kő, kavics, bazalt, terméskő stb. kapható. Egyszer jártam egy ilyenben, nagyon érdekes volt, tudtam volna vásárolni...
eszter4 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 3
Én is építőanyag kereskedőnél vettem a kavicsot, több helyen is van a kertünkben kavicsburkolat. Szerintem is kell alá fólia, ill. inkább agroszövet, ami a vizet átereszti, de a gyomokat nem engedi átbújni. Nem mindenhová tettünk alá agroszövetet, ott kell is sokat gyomlálni, és a kavicsok közül elég nehéz kihúzgálni a gyomot. Ahol fólia is van, a gyomok mennyisége 95%-kal csökkent. És arra is vigyázni kell, hogy ne túl aprószemű legyen a kavics, mert a fólia ellenére megtelepedik benne a gyom.
zoldangyal Creative Commons License 2007.05.13 0 0 2
Javaslom, hogy a lakóhelyed közelében lévő építőanyag kereskedéseken érdeklődj, mert a szállítási költség ma már magasabb, mint a kavics ára.
És tegyél alá műanyagfóliát, hogy a gazok ne tudjanak kinőni.
Nálam bevált.
Előzmény: piglet (-)
Ákos70 Creative Commons License 2007.05.12 0 0 1
Kavicsbánya?
drakulady Creative Commons License 2007.05.12 0 0 0
0 ilyen helyet tudok
piglet Creative Commons License 2007.05.12 0 0 topiknyitó

Díszkavics, kavics kerestetik. Jó áron, merre keressem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!