"sztráda felüljárója már hónapokkal ezelőtt megsüllyedt"
Úgy marhaság, ahogy van.... nem a felüljáró, hanem az arra vezető útszakasz süllyedt meg, vagyis a töltés... mint ahogy azt írja a hivatkozott cikk is, de sokkal egyszerűbb hangzatosan a felüljáróról írni...:
"A Baranya megyei hírportál cikke szerint már a szalagkorláton is látni, hogy a több mint hat méter magas töltésen hol süllyedt meg az útburkolat az autópálya felett átívelő felüljáró mindkét oldalán."
Valami mas mottot kellett volna talalni, egy arviz hordaleka nem szennyez semmit ,sot nagyon is hasznos erre epult ezer evek ota a mezogazdasaga sok helyen
Mottó: "Az mszp olyan, mint az árvíz: elönt, tönkretesz területeket, majd visszahúzodik a medrébe. Hordaléka azonban még sokáig az elöntött területeket szennyezi."
Tarthatatlanná vált egy, a baranyai M60-as autópálya fölött átvezető felüljáró állapota: a márciusban átadott sztráda felüljárója már hónapokkal ezelőtt megsüllyedt, mostanra már 20 km/órás sebességkorlátozás van rajta. A sok esővel magyarázzák, hogy nyolc hónapos műtárgy ilyen állapotba került.
Nos, ha majd lesz olyan világ, ahol a 0,0013% akaratja lesz a döntő, akkor talán eljön a te napod is. Addig mantrázz csak bátran, de ismétlem, nekem elég az a jelzésértékű pont is, mert azonnal le tudom fordítani. Liberális devianciakultusz, sir, yes, sir!
Úgy értettem, hogy nem írod le fölöslegesen ötezredjére is a liberális devianciakultusz felütésű mantrádat, hanem mindösszesen egy darab pontot raksz a hozzászólásodba.
Nem kene mar eroltetni a tarsadalomra az ilyen termeszetbol vett hasonlatok mert ugy hulyeseg ahogy van,az arvizek a folyok termeszetes evente visszatero jelensege, es oriasi szerepe van a folyok es kornyezete tisztulasaban es hordaleka nem szennyez semmit sot eppenhogy hasznos.Ami meg szennyezne benne azt az ember szorja a folyokba az nem a folyo hibaja.
Az mszp olyan, mint az árvíz: elönt, tönkretesz területeket, majd visszahúzodik a medrébe. Hordaléka azonban még sokáig az elöntött területeket szennyezi.