Keresés

Részletes keresés

pitti Creative Commons License 2007.05.06 0 0 13
Én ma (vasárnap) láttam, a német RTL adta felvételről. Fel is vettem videóra, hogy visszanézhessem.  Érdekes, így első nézésre én de la Hoya-t hoztam volna ki győztesnek...
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.06 0 0 12
Mayweather nyert,de a meccset nem láttam,igy nem tudom,hogy valóban "AZ  ÉVEZRED MECCSE" volt-e?/Valószinüleg nem.
pitti Creative Commons License 2007.05.05 0 0 11

Igazságod vagyon!

Melyik TV adón lehet nézni hajnalban?

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.05 0 0 10
hajr á Mayweather!De inkább hajrá jó box!!!!!!!!!
Előzmény: spurs84 (8)
spurs84 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 9

Kokó meg tudott rendesen tanulni bokszolni,tévedésben vagy

az más kérdés,mekkora phasz lett...

Előzmény: Törölt nick (7)
spurs84 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 8

A boksz a világ egyik legjobb és legizgalmasabb sportja,ha nem csinálnak belőle bohócszámot,ami a profi szakágra igen jellemző(ellenfélválasztás,szétvert fejjel győztesnek kihozás stb.,de ezt már sokszor,sok helyen elmondták)

Mindenesetre vasárnap hajnal 4.30:De La Hoya vs.Mayweather,ez lehet más kategória,mint az ex Rácz Félix "iskola" mutatványai

Előzmény: Oticaar (5)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.05 0 0 7

Jó sport lenne a box,ha nagyjából egyenlő ellenfelek között zajlana a harc.De a proxiboxban éppen nem erről van szó.A menedzsrek,akik a nagy pénzt mozgatják,elbasszák teljesen.Ez jól látszikpl.a.nehézsulyban.Ott Talán Lewis ért valamit.De a Fénykorban lévő Tysonhoz képest egy nagy böszme barom ő is/és Holmes is/A többi néma csend.Madár nem tehetségtelen,szorgalmas is  de akkora nagy nulla,hogy senki sporthoz értőt nem tud felizgatni.A többi magyar?Valamiből persze meg kell élniük.Kokó is egy nagy rakás szerencsétlenség - még ugy is,hogy egy rohadtul céltudatos pali.De boxolni még igy se tudott rendesen megtanulni.

A női box az teljesen más.Baromállat nézők mindennapi betevője.

pitti Creative Commons License 2007.05.05 0 0 6

Nem osztom a nézetedet.

Kaptál már pofonokat az életben képletesen szólva "erősebbektől", tanároktól, főnököktől, úgy, hogy talán azt sem tudtad, honnan jön a támadás? Volt úgy, hogy nem tudtál, vagy nem mertél visszaütni, talán azt sem tudtad, honnan kaptad?

A boxban nem így van. Ott nincs mögötted nagybácsi a minisztériumban, nincsenek haverok, hogy segítsenek, nincs protektor mögötted. CSak Te és az ellenfeled. SZEMTŐL- SZEMBEN. Nem hátulról kapod a pofont váratlanul és kiszolgáltatottan... 

Sőt Te is megmutathatod, mit tudsz, megvédheted magad, visszaüthetsz, mert tudod hova.

Hát többek között ezért is bánom, hogy annak idején nem mentem le egy edzőterembe.   

Barátsággal:  Pitti.

Előzmény: Oticaar (5)
Oticaar Creative Commons License 2007.05.05 0 0 5
A box a világ legfeleslegesebb és legértelmetlebb sportja.
pitti Creative Commons License 2007.05.05 0 0 4

Gondolom, lehet a véleményem az, ami. Szívesen vitatkoztam volna  ellenérvekkel...

A jelződdel magadat minősítetted.

Előzmény: stewes (3)
stewes Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3
Hogy ki? Hát a pittiáner topicnyitó. :-(
Előzmény: dz01 (2)
dz01 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 2
na de ki nyert?
Előzmény: pitti (0)
spurs84 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1
borzasztó...
pitti Creative Commons License 2007.05.04 0 0 0

Vége a meccsnek...

HUÚÚÚÚÚhuhuhuhuhuhúúú.

Na, erről ennyit. Ez is csak itthon lehet igaz.

Istenem!

Erről az egészről ennyit.

Pont.

pitti Creative Commons License 2007.05.04 0 0 topiknyitó
Bosszantó, ahogy ajnározzák ezt az alibiboxolót... Valaki éppen most veri agyon a Milót, mert hogy nincsenek egy szinten, az biztos. Nézzétek, ahogy üt, a felsőteste elindul hátrafelé. Nem is lehet győztes ilyen bunyóval. A szpíkerek meg elmehetnének valahova...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!