Keresés

Részletes keresés

H-turul Creative Commons License 2007.05.04 0 0 10
Májdír Nemzet Csokra!

Ott vagy eltévedve bunkótollnok úrral együtt, hogy a világ túlnyomó többsége el tudja választani a (kultúrkörtől függő módon és helyen) enyészni deponált tetemet az élő (vagy holt) EMBERTŐL.
Az EMBER (akár élő, akár holt) kiröhöghető, kritizálható, isteníthető, gyalázható ízlés illetve nagyúri kedv szerint, ám a tetem (nem csak a mi kultúrköreinkben, de ott különösen) már kívül esik a mindennapi tuszkolódások szintjén.

(A kockázatokról, mellékhatásokról kérdezze meg lelkészét, plébánosát, rabbiját stb.)
Előzmény: nemzet csakra (-)
asmo Creative Commons License 2007.05.04 0 0 9
Amíg beretválják a topikokat addig kísért a szellem is! Bede kimondta azt amit sokan gondolni sem mernek kábé 100 év és nem lesz ez fúrcsa, lassan oldódik a népi görgcs.
MGperY Creative Commons License 2007.05.04 0 0 6
(érdekes, nekem egy másik grúz filmről 2 napja jutott eszembe ez a film.
amugy: http://filmvilag.hu/xista_frame.php?cikk_id=5150)
Előzmény: Törölt nick (5)
méregkeverő Creative Commons License 2007.05.04 0 0 4

:-)))))

Jól írtad!

Előzmény: szándékváltó (3)
szándékváltó Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3

...már máshol leírtam..nem tudtam, hogy lesz egy külön topic..

.."
.. ne bántsd Bede Mártont...

..tudod a szexuális szolgáltatásokat végzőknél is van a "försztklassz" akinek neve csak néhány igényesebb kuncsaft noteszébe szerepel, nyelvtudással, magas IQ-val stb..

..és vannak útszéliek, akiknek max annyi jótulajdonságuk van, hogy hiányzik a két felső és két alsó metszőfoguk.. de mindenre hajlandóak mert élni szeretnének és ahogy élnek még mindig könnyebb mint - képességük mián - nehéz fizikai munkából tengődni..

..és szegény Bede Márton nem tehet arról, hogy képességei az utóbbi kategóriába kényszerítik.....
"

..
meret99 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1
Jó ok egy kis nácizásra, figyelem elterelésre! Mindegy, csak jó mély legyen az árok! legalább másfél méter!
Pávek úr Creative Commons License 2007.05.04 0 0 0
(00rbán) .
nemzet csakra Creative Commons License 2007.05.04 0 0 topiknyitó
Gyűlik az éji vad a vérszagra. Gyűlnek a liberokomcsi zombik is mindenre ami támadja vagy akár kritizálja azt a halmazt amit úgy hívunk Nem Orbán. Mert ebben a "kurvaországban" minden Orbánhoz képest határoztatott meg. Orbán rossz, Nem Orbán jó. Ilyen egyszerű a gondolkodásuk a liberozombiknak. Bede Márton jót írt.
Szaddamra, Biszku Bélára, Papp Jánosra sem viszünk virágot. Vigyen a gyereke, ha volt neki vigyen az MSZMP, ha akar De össznépi a kommunizmusért a népért éltek ne legzen már, vagy ha van akkor jó nagyot lehessen rajta röhögni. Mint Bede Márton tette - helyesen. Még akkor is ha Orbán is röhög.
Előzmény: kiski (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!