Keresés

Részletes keresés

rabida Creative Commons License 2007.05.05 0 0 34
lexarom a nemzethalált.:)))
Előzmény: drzyx (33)
drzyx Creative Commons License 2007.05.04 0 0 33
micsoda önzés, ezért van veszélyben a nemzethalál!
Előzmény: rabida (32)
rabida Creative Commons License 2007.05.02 0 0 32
jajj, e az örökös szaporodás engem kiborít. Miért nem lehet ez két ember magánügye? eddig is szaporodtunk, eztán is fogunk, akkor mi ez a nagy nyüszítés? Aki akar, neveljen 32 és fél gyereket.
Előzmény: drzyx (31)
drzyx Creative Commons License 2007.05.02 0 0 31
pedig... lehetne gyarmati hadseregünk és az ősi magyar vér felfrissülne jelentős szaporulattal, kápókának és mérilónak azonnali kötelezettsége lenne a kongói magyar népességszaporulat fellendítése!
Előzmény: rabida (30)
rabida Creative Commons License 2007.05.02 0 0 30
látom én, de hát ez van, nem lehet a világot csak úgy ukkmukkfukk megváltani!:))
Előzmény: drzyx (26)
weress Creative Commons License 2007.05.02 0 0 29
Milyen okos. Milyen nagyon okos.
Előzmény: drzyx (26)
drzyx Creative Commons License 2007.05.02 0 0 28

és ezer éve nem isznak söröt? milyenné válik a Zember ezer év alatt sör nélkül?

mert Wagne nélkül csak-csak...

Előzmény: Wágner úr (13)
drzyx Creative Commons License 2007.05.02 0 0 27
nem dőlünk be a mocskos médiának, kongómagyarok voltak és vannak, már 30 ezer éve a szíriuszról érkeztek 9x csavarodva, mert ott már megettek mindenkit, különben is valami népcsoport megszökött előlük a földre és jöttek ide is, mert ellenséglép nélkül még a Szíriusz se az igazi...
Előzmény: Filburt (25)
drzyx Creative Commons License 2007.05.02 0 0 26
látod, már ez se teccik egyes szélsőséges liberálbolsiknak, mint weress (nyilván komcsi) meg ennek a keleti portásnak, aki szélsőséges libsi lehet, mert a magyarokat gyalázza...
Előzmény: rabida (17)
Filburt Creative Commons License 2007.05.02 0 0 25
Kamu volt. Kár, mert jópofa lett volna. B-)

http://index.hu/politika/bulvar/umegdua78373/
rabida Creative Commons License 2007.05.02 0 0 24
és? mit kezdjek most ezzel?
Előzmény: Törölt nick (22)
rabida Creative Commons License 2007.05.02 0 0 20
egyébként tényleg vannak Afrikában olyan népek, akik a magyaroktól származtatják magukat. Láttam egy dokumentumfilmet erről. Nagyon helyesek voltak, egy db katona keveredett oda, még asszem Mátyás idejében és ottragadt. Valszeg műveltebb volt, mint a helyiek, befogadták, tanultak tőle és szaporodott is. ennyi, kuriózum, de nem több. Össze lehetne szedni a világon több százezer embert, akik a felmenőik közt magyart is hordoznak.
ennyi, a többi felesleges néphülyítés.
Előzmény: Filburt (18)
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.05.02 0 0 19
A gasztronómiai nyereséget sem kell figyelmen kivül hagyni. Fog egy ellenséges törzsbelit . Csontozd ki , a húst vágd kockákra , tegyél fel pirulni egy kis hagymát , tedd bele a húst , tégy bele pirospaprikát izlés szerint , öntsd fel vizzel.
Filburt Creative Commons License 2007.05.02 0 0 18
Francokat. Csak érdkes nézni, hogy ilyenkor milyen pofát vág a szittya sereg és lehet röhögni rajtuk.

Egyébként bennem az merült fel, hogy milyen jó kis néprajzos/antropológiai kutatómunkákat lehetne erre építeni. Persze ha egyáltalán érdekel vkit a téma.
Előzmény: Álomvédelmi twist (16)
rabida Creative Commons License 2007.05.02 0 0 17
mit madjarkodik itten kend!:)))
Előzmény: drzyx (11)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2007.05.02 0 0 16

"Mindent gúny tárgyává lehet tenni, aminek kis köze lehet a magyarsághoz, a magyarokhoz."

Ez a lényeg.

Előzmény: weress (14)
weress Creative Commons License 2007.05.02 0 0 14

Mindent gúny tárgyává lehet tenni, aminek kis köze lehet a magyarsághoz, a magyarokhoz. (Ha igaz a dolog, meg kell vizsgálni, ahogy igaznak bizonyult a magyarábok "legendája" is. Pusztán tudományos alapon érdekes lehet, hogyan kerültek oda és mennyire őrizték meg a hagyományaikat. Azt már tudjuk, a magyarábok hogy kerültek a Nílus mellé és mennyire tartják szokásaikat, származástudatukat. Ha meg nem igaz, akkor el kell felejteni.) 

Miért van az, hogy egyes más népekre mégcsak csúnyán nézni sem szabad, mert rögtön megsértődnak és rendőr után kiáltanak? A róluk való negatív beszéd meg egyenesen tiltott, sőt nemsoká büntetendő is lesz.

Wágner úr Creative Commons License 2007.05.02 0 0 13
Miafrancot csodákoztok...., hukk, bocsánat..., annak az izének má' a neve is magyar - kongó...., én Egy Pofa Söré' (a züzlet az üzlet) el is mondom hogyanvolt ez... Amikor elindultak honfoglalni, akkor egy társaság beivott és elkanyarodott egy kissé..., na, ahogy én szoktam, amikor elindulok Nauruba.... Aztán mentek-mendegéltek, de beletévedtek abba' az Afrikba', és sokat mentek, népvándorlásilag...., de persze vittek magukkal egy Lyó nagy hordó Söröt, amit még sumérokként fölfedeztek, hál'istennek, volt eszük, tudták, hogy az védőital....., és minden kórságnyavalyától véd, még a hülyeségtől is...., időnként azt itták, hogy szomjan ne dögöljön a törzsnemzet, na, ahogy ill... Mentek-mendegéltek, keresték a déli sarkot, mer' azt hallották, hogy azon a sarkon van egy Lyó kis kocsma.... Aztán odaértek arra a vidékre, a Sör pedig elfogyott!!!! Hiába ütögette a sámántáltos a hordót, az csak kongott... Így aztán nem tudtak továbbmenni a déli sarki kocsmába, és leültek ottan pihenni, utána telepedtek is, a helyet pedig elnevezték Kongónak..., most ottan ücsörögnek és várják a fölmentős expedicijót.... Na eztet köll megszervezni és nem röhigcsélni itten....  Söööört az idegenbe szakadtaknak!
drzyx Creative Commons License 2007.05.01 0 0 12
ugyehogy és népnemzeti szaporulatot is igaz magyar négerek szerszámaival oldahtják meg honleányaunk, nem fanyalodnak az amerikai négerekére!
Előzmény: beowolf (9)
drzyx Creative Commons License 2007.05.01 0 0 11
nem PC-zünk pfújliberális módra, ősi magyar, bocsánat, MAgyar nevén (mert én kettős nagybetűvel írom és még magyarabb vagyok!) Borneo és Celebes és kész!
Előzmény: Ghanima (8)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.01 0 0 10
Nagyon összekeverték a dolgokat.
Előzmény: horst_fuchs (6)
beowolf Creative Commons License 2007.05.01 0 0 9
Végre egy jó hir!
Ghanima Creative Commons License 2007.05.01 0 0 8

Az még csak semmi, de:

"Sulawesi és Kalimantan

magyar volt és magyar lesz!"

Előzmény: horst_fuchs (2)
neoliberalis Creative Commons License 2007.05.01 0 0 7
hehe. ujabb turbomagyar topic?
menjetek ki a mezőre turulkodni, vagy irány a kuruc meg a nullhir portálok, ott kiturulozhatjátok magatokat. mig le nem bontjuk. haha :D
horst_fuchs Creative Commons License 2007.05.01 0 0 6

1. te ugy tudod, hogy Kongó délre van?

2. akkor már ha cigányok, akkor India... :)

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.01 0 0 5
Akkor szabolcsban azok kongóiak?Én azt hittem cigányok.
Előzmény: drzyx (-)
drzyx Creative Commons License 2007.05.01 0 0 4
drzyx Creative Commons License 2007.05.01 0 0 3

viccelődtök itt amikor veszélyben a nemzethalál!

"

A Kongóban talált madzsarikat tovább kellene vizsgálni az ARI kutatói szerint. Vargáék úgy vélik, a madzsarik sokat megőriztek a magyar kultúrából és a hagyományokból. Sőt, többet, mint szudáni és egyiptomi feltételezett rokonaik. Magyar hangzású szavakat is használnak a kongóiak, és zenéjük is emlékeztet a magyar dallamokra, illetve azok témáira."

horst_fuchs Creative Commons License 2007.05.01 0 0 2

"lesz, lesz, lesz csakazértis lesz, London, Párizs, Tokió is a miénk lesz"

miáltalunk levédett szöveg...

Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1

,,...Édes Kongó - itt vagyunk,

Érted élünk és halunk.

Győz a szittya fergeteg,

A ,,fekete" sereg..."

(Kissé átköltve:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!