:) én most találtam rá és tényleg Monty python hangulatú volt nekem is. nagyon angol, és jópofa. magyarul elég rossz de érekes a hangulata, a karakterek, az angolsága.
Nahat... teljesen veletlenul talaltam ra erre a topicra... pedig korabban kerestem, csak, mint IT Crowd... Varom mar a 4. evadot, remelhetoleg 2010-ben legkesobb kesz is lesz, ugy tudom, hogy hivatalos info meg nincs, csak annyi, hogy lesz 4. evad.
Jól indul, de hamar ellaposodik. Kár érte. De miért azután csodálkozol rá, hogy a magasan képzett magyar IT Crowd már legalább egy fél éve túl van mind a hat eredeti nyelvű epizódon?
A Reynolm Iparvállalat sokemeletes épületben működik, csodálatos kilátással és csodálatos környezettel. A pincében lévő I.T. részlegnél dolgozik Roy és Moss.
A két fickó igazi számítógépbuzi, csak a gép érdekli őket. Érzelemmentes, hűvös világuk egyik napról a másikra darabokra hullik, amikor egy új menedzsert vesznek fel melléjük. Jen fiatal nő, és annyit ért a számítógépekhez, mint tyúk az ábécéhez.A Reynolm Iparvállalat sokemeletes épületben működik, csodálatos kilátással és csodálatos környezettel. A pincében lévő I.T. részlegnél dolgozik Roy és Moss.
A két fickó igazi számítógépbuzi, csak a gép érdekli őket. Érzelemmentes, hűvös világuk egyik napról a másikra darabokra hullik, amikor egy új menedzsert vesznek fel melléjük. Jen fiatal nő, és annyit ért a számítógépekhez, mint tyúk az ábécéhez.
Csak véletlenül néztem bele az első részbe és rögtön beleszerettem. A fő indok, hogy iszonyat jó és magam is informatikaában utazom… magamon is röhöghettem közben.
Összehasonlítani nem nagyon tudom a sorozatot semmivel sem: magasan kiugrig minőségével a mezőnyből és témaválasztásában is eléggé egyedi. Stílusában ici-picit visszaköszön a Monty Python hangulata.
Ajánlom minenkinek, nézzétek meg, az HBO és az HBO2 adja!