Ki kellene herélni, aki ilyet tesz, mégpedig mindenféle elkárás nélkül a helyszínen. (A legkomolyabban, és nem jelkélesen, vagy túlzásból mondom - szószerint értem.)
ciprus. ott siman a foutcan, a kocsiban is csinaltak. termeszetesen fenyes nappal. ja es a parton nem telt el egy ora nelkuluk. legtobbszor egy 3 szalbol allo bokor moge bujva. vagy le fol setalgatva a parton, erosen mozgatva a gatyaban a szerszamot:( de tehergepkocsi platojan a legnagyobb forgalomban:(
az elso 52 esetnel csendesen nem hittem a szememnek. aztan hogy is mondjam, megszoktam......:(
ott a nagy melegre es a sok felmeztelen angol turista csajokra fogtak:)
hallottam olyan megoldásról, hogy szép lassan elővenni egy méretes pillangó/rugós/disznóölő/kenyérvágó kést, és higgadt, kimért mozdulatokkal hosszan körmöt pucolni vele. én ezt személy szerint több okból sem tartom bölcs dolognak de állítólag bejön :-)))
szvsz a legfotnosabb, hogy csinálj valamit, akár botrányt, akár mást, de semmiképp ne hagyd magad, és ne ússza meg büntetlenül.
ralikadrága, eléggé meg tudom különböztetni az igazgatást meg a rángatást. :(
Mondjuk én a magam részéről elbeszélgettem a főnökével és lezártnak tekintem az ügyet, csak gondoltam elmesélem hátha mások is összeszedik a bátorságukat...
Konkrétan akkorát visítottam volna, hogy összeszaladjon a fél bolt (csakhogy legyen tanú). Utána üzletvezetőt, rendőrséget, a bácsinak sintért hívtam volna. Utólag már mindegy, de ez így elég nyilvános volt ahhoz, hogy jól bizonyítható legyen.
Nem szeretnék átkerülni a huszba, de azért akkor próbálom konkretizálni:
a drága bácsika (lásd még biztonsági őr) gyakorlatilag a várakozó vásárlóra (ha ismeri még rajtam kívül valaki ezt a szót) recskázott az asztalkája alatt.
A mai nap úgy látszik ilyen, kitört a nyár, az emberek meg megbolondultak. :(
Az egyik üzletházban egy bolt előtt vártam az eladó visszatérésére, erre egyszerre csak azt hallom, hogy: mindjárt jön. Gondoltam az eladóra vonatkozik, úgyhogy gondoltam megköszönöm az információt. Hát, a "biztonsági őr" (kissé lepukkant fazon egy ürgelyukban) nem úgy értette... Amíg várakoztam, ő úgy gondolta, hogy khm... hogy is mondjam, hogy ne tegyék át a topicot a HUSZ-ba?
(Sajna a helyszínen egy szót se bírtam kinyögni, csak kanalaztam össze az állam... Utána egy pici nyomozással eljutottam a közös képviselőig, akivel elbeszélgettünk a témáról, de szegénykém ő is sokkot kapott. :D :( )
Egyszóval: Hölgyeim, itt a nyár! :(
Mondjátok, csak én vagyok ilyen balfék, vagy tényleg ennyi p.d. van a világon?