Azthiszem hogy sokaknak a hobbya hogy tyúkokat vagy kanárit és a többieket tenyészt.Jó lenne hogy saját tapasztalataitokat megosztanátok a topickban.Vagy esetleg egy beszélgetős topic is lehet ahol elmondhatjátok észrevételeket,tapasztalaitokat örömötöket.
Remélem sokerűl bieinditeni a topicot.
Sziasztok! Arra gondoltam, hogy valahogyan felmérném Magyarország hobbimadarász rétegét. Az érdekelne, hogy egyes madarakat hányan és hol (megye) tenyésztenek, melyek a legnépszerűbb fajták, ki honnan és milyen gyakran szerez vérfrissítést, mennyit költ évente madarakra, termeszti vagy veszi-e a takarmányt, mennyi madarász ismerőse van, jár-e kiállításra, versenyre, börzére,stb. Ha csinálnék merő önszorgalomból egy online kérdőívet, akkor kitöltenétek? Utána persze közzétenném vagy e-mailben küldeném el az eredményeket azoknak, akiket érdekel. Nos, mit szóltok?
Itáliai, fogolyszínű, 5 hónapos kakasok eladók. Salgótarjánban átvehetők, illetve előzetes egyeztetés után, távolságtól függően el tudom vinni környező falvakba.
Árban megegyezünk!
A madarak NEM kiállítási minőségűek, inkább baromfiudvarba valók, tenyészkakasnak, állományfrissítésre egyaránt jók lesznek.
Nagyon szelídek.
A képen szereplő tyúkok NEM eladók, KIZÁRÓLAG kakasok vannak eladók.
Érdeklődni a marton.adam96[KUK@C]gmail[PONT]com E-mail címen
Eladó 4 japán kiskakasom. A tojásokat tavasszal vásároltam, de a szüleiket sajnos nem láttam, így a színüket sem tudom pontosan meghatározni. Az biztos, hogy keverékek, de nagyon szépek.
1. Fekete, a nyaka sárga, szárnyában kis barnával.
2. Fogoly, fehér pettyekkel, rózsataréjjal
3. Kék és arany, rózsataréjjal
4. Fogoly színű a fél lábán lábtoll, rózsataréjjal
Fülöpházán, egy tanyán kapirgálnak, de Kecskeméten, Budapesten, Érden is átvehetőek. Természetesen megbeszélhetjük, hogyPest-Kecskemét között valahol találkozunk vagy, ahogy sikerül megegyezni.
Elérhető vagyok a 06hetven/7086-343-as telefonszámon vagy a klara.sido@gmail.com e-mail címen.
(A levelekre legalább hetente egyszer válaszolok. Sajnos nem jutok mindennap gép elé.)
szia nekem egy hete van meg a hullámos papagájom az enyém se eszi meg a gyümölcsöket a saláta levelet a sárgarápát és a kölest azt nagyon szereti . ennyit tudok én is mert a papagájok minden menyiségben (topikban) nem nagyon vannak olyan emberek akiknek hullámos papagájuk lenne . onnan én se sok segitséget kaptam ugyhogy csak magamra számithatok meg a netre hátha igy meg tudok többet
Megint jelentkezem. Szóval az eltelt 2 hétben sokat haladtunk, túl vagyunk pár reptetésen is, csak egy dolog nem megy a gyümölcsevés. Eddig a magon kívül csak a sárgarépát fogadta el reszelve. Egy másik fórumon folyton azt a tanácsot kaptam,. hogy vegyek mellé párt és akkor majd megeszi, de ez még nem időszerű.
Lehet hogy a hullámosok nem szeretik a gyümölcsöt? Próbáltam almát, banánt, kiwit, narancsot, körtét. Én már jó tele vagyok vitaminnal, de a madárt nem érdekli, hiába kap naponta új finomságot. Azért a magot nem akarom elvenni tőle, mert akkor meg majd éhen hal nekem!
Kérlek, ha van valami tippetek ez ügyben segítsetek!!!
Köszi, hogy megnyugtattál! Egyébként ma már evett is valamennyit. Még mindig nem jön oda a rácshoz, de már nem gubbaszt egyfolytában, sokkal érdeklődőbb és a hangja is megjött! :)
Ma vettünk egy hullámos papagályt. Nekem ő az első, de mióta hazahoztuk csak gubbaszt a kalitkában és nem eszik és iszik. Nagyon sajnálom, és szeretném tudni, hogy tudnám rábírni az evésre. Amikor a youtubról lejátszottam neki más papagályok hangját visszacsipogott nekik, de továbbra sem evett.
Két élénk, egészséges opál kanárimadár gazdát keres. Mindketten másfél évesek, egy fiú, egy lány, tenyésztésre is alkalmasak, mivel mindketten opál színűek. Érdeklődőknek fényképeket is tudok küldeni e-mailben.
Az én cochinom már megkotlott és ha minden jólmegy szombaton vagy vasárnap meglsznek a kiscsibék.Hát nem negyon tudom mit zegyél mivel és nem szoktam erőltetni a kotlást mivel nam hisszem hogy valahogy befojásolni lehet.Én nekem ugy szoktak megkotolni simán benhagyom a fészekbe a tojásokat és előbb utobb rá szokott ülni.Esetleg a Disztyúkos forumba megkérdezheted.
hello akos!neked már megkotlott a cochinod?az enyém még nem de nem is tudom mi a baj (tudod a cochin+japán keverék)pedig szeretnék keltetni szerintem jóbuli a keltetés csak még nem akar kotlani!na most mit tudok tenni?előreis kössz