van anyag, amit a népnyelv jetski szövetnek hív, ez rövidáru boltban elérhető. elasztikus, nyúlik és vizálló. nekem ez van két oldalkocsin is. feketében, de mág színből is van választék. Vagy baba csattal,de a Tenax patent a legjobb de az méregdrága. Nekem csak a csónakra 35 ezer volt egy marék csat...
Miután én ritkán használom ezt az oldalt,most találtam meg a kérést. Kaphatnék-e több képet az oldalkocsirol, hogy megbizonyosodjak arról hogy Jankovics-e? A legfőbb ismérve,hogy az oldalkocsi elől hegyben végződik. Nekem sincs jelvényem,de ha bármiben tudok segíteni szivesen válaszolok. Az én oldalkocsimat pár évvel ezelőtt Szentesi Józsi bácsi fia azonosította be és egyértelműen kijelentette,hogy ez Jankovics oldalkocsi.
Kedves TL 54! Éppen most újítok fel egy oldalkocsis motorkerékpárt. Az oldalkocsit az 1970-es évek elején Szentesi József Üzeme gyártotta a Rippl Rónai utca 40-ben.
Szükségem lenne egy ilyen jelvény belső feliratozásra, mert az idő már elég erősen kikezdte. Aminnyiben lehetséges a Szentesi család elérésében tudna segíteni? Vagy netalán egy ilyen jelvénnyel kisegíteni?
Attól függ, hogy melyik két kerékre gondolsz? Feltételezem az oldalkocsit szeretnéd a levegőbe emelni.
Lassú sebességnél jobbra rántod a kormányt, közben a testsúlyodat balra tolod, kvázi a testsúllyal kell az oldalkocsi tömegét ellensúlyozni, mint egy mérleghinta. Először csak kissé kell megemelni, kitapasztalni a mérleg állást! Ha már fent van, a motor körbe-körbe szeretne menni, ezért balra kell kicsit kormányozni, hogy egyenesen menjen.
Én Pannóniával csináltam még csak, ennél könnyű az oldalkocsi.
Azért nem veszélytelen móka, de meg lehet tanulni!