Keresés

Részletes keresés

montcalm Creative Commons License 2007.04.06 0 0 24
már a kifejezés is rossz, mert a helyettes az helyettes, és az a mindenkori államtitkár.
De, vannak oly speciális esetek, amikor egyedek, mint kókadt, és nem bírnak magukkal, dagonyáznak. ez egy ilyen eset. avagy rengeteg aláírni való rendelet van kilátásban egy héten belül? HEHE
Előzmény: hypertension (13)
nitwit Creative Commons License 2007.04.06 0 0 23
Egyébként, miniszter úr, Janikám, hamár orvos vagy: medice cura te ipse, az még segíthet. Meg a Kamillás borogatás. 
ex_lx Creative Commons License 2007.04.06 0 0 22
Tegnap már úgyis megtudtam - és éppen az eü kapcsán -, hogy nem is vagyok cinikus, ma már ennek tudatában loginoltam. :)
Előzmény: Antisystem (19)
nitwit Creative Commons License 2007.04.06 0 0 21
Így pontos! :-)))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Antisystem (19)
Antisystem Creative Commons License 2007.04.06 0 0 19

Kóka? "Hé, maga ott a mankóval!!!".

ÜdV

Előzmény: ex_lx (17)
Antisystem Creative Commons License 2007.04.06 0 0 18

Helyesen: orvosi diplomával bíró, orvosi diplomával bíró... orvosnak egyik se orvos, nem fordulnak hozzájuk betegek, és nem gyógyítják őket...

ÜdV

Előzmény: lektor (14)
ex_lx Creative Commons License 2007.04.06 0 0 17
Ilyet sosem mondana a Miniszter Úr! Az "édes jó uram" olyan archaikus, nem illik egy modern gondolkodású liberális pártelnökhöz. Legfeljebb "tisztelt uram".
Előzmény: nitwit (16)
nitwit Creative Commons License 2007.04.06 0 0 16

"Szerintem tarthatna valami buzdító beszédet orvosnak-betegnek egyaránt"

"Dobja már el azt a kádárista mankót, édes jó uram, így sosem lesz sikerrrrrrrres, ha folyton azon vinnyog, hogy levágták a fél lábát."

Előzmény: ex_lx (15)
ex_lx Creative Commons License 2007.04.06 0 0 15
Sok sikerrrrrt a helyettesítő Miniszter Úrnak!

Szerintem tarthatna valami buzdító beszédet orvosnak-betegnek egyaránt, hogy végre megtudják, hogyan kell a világot nézni.
lektor Creative Commons License 2007.04.06 0 0 14
Orvos, orvos...
Előzmény: mr. gerison (-)
Nagulnov Creative Commons License 2007.04.06 0 0 11

Ha eü okból mondott le, akkor nem.

Molnár nem eü okokból mondott le - neki biztos hiszel. Viszont a minisztereknek/államtitkároknak is van harminc napos felmondási idejük/ez alól kivétel a miniszterelnök - de akkor már úgyis bukik az egész kormány.

Azért mert neked bejön a bal/lib oldal - ne szarjunk már bele a demokráciába meg az alkotmányba. Az egyik feláll - a másik meg kinevezi magát pártelnökként miniszternek.

Győzz meg inkább hogy nincs igazam.

Előzmény: Törölt nick (6)
montcalm Creative Commons License 2007.04.06 0 0 10
ellenben eszerint az eüben qrva sok rendelet van hirtelenjében aláírni való,,, merthogy a mimiszteri felügyelet ennyit tesz, nem többet. olyan státusz nincs, hogy "operatív" irányító, ha nincs miniszter, a 2. ember van helyette és kész!
ez a blamázs kb. olyan, mint a ruszkiknál volt a komisszár avagy politikai tiszt.
de ha kókadtat okoska tanácsadói rávették erre a baromságra, az az ő baja, addig meg sütkérezzen a nemlétező dicsfényben HEHE
Előzmény: sensei47 (2)
Antisystem Creative Commons License 2007.04.06 0 0 9

De nyilván a baloldali kormány csak rosszat csinálhat

Megmutatnád, hol van itt a baloldali kormány?

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (6)
mr. gerison Creative Commons License 2007.04.06 0 0 8

ezek "vazze" nagyon durva arcok, a tundrán meg a tajgán érzik magukat, és szépen tundrát és tajgát "csinálnak" egy 2002-ben még szépreményű országból:(

így intézik az ügyeiket, mint ahogy SMS-ben nevezik ki a  haver-minisztereiket

Előzmény: Nagulnov (4)
Antisystem Creative Commons License 2007.04.06 0 0 7

Na, azért ehhez képest nem lehetne inkább az Ágnes? (kis magyar relativitáselmélet)

ÜdV

montcalm Creative Commons License 2007.04.06 0 0 5
jól mondod...bűzlik ez is rendesen, ahogy minden, amihez nyúlnak
Előzmény: Nagulnov (4)
Nagulnov Creative Commons License 2007.04.06 0 0 4

Tiszta Balkán.:) A Molnárnak mintha lenne kötelezően letöltendő felmondási ideje nem? Átadás-átvétel stb. Nem olyan ez hogy ma felállok aztán holnaptól ne zavarjatok.

Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.04.06 0 0 3
Ha így leterheli magát ,akkor szegény Kamillácskát el fogja hanyagolni , oszt ott van még a kéró építése is.
sensei47 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 2
Úgy látszik hogy a gazdaság és a közlekedés terén nincs most tennivaló. Most a legfőbb feladat a több-biztosítós modell áterőszakolása...
Mr. Royce Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1
nalátod, ez pont olyan, mint amikor a management pakolja a bőröndödet a reptéren :)))
sensei47 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 0
K0ka?
mr. gerison Creative Commons License 2007.04.06 0 0 topiknyitó
Két minisztériumot irányít Kóka

Az új egészségügyi miniszter munkába állásáig Horváth Ágnes államtitkár az Egészségügyi Minisztérium operatív irányítója. Miniszteri hatáskörében azonban a tárcavezetőt Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter helyettesíti.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!