Keresés

Részletes keresés

Janóbá Creative Commons License 2007.04.18 0 0 27
Az origonál a helyzet változatlan. Korán van!
Janóbá Creative Commons License 2007.04.18 0 0 26

Ha nem tudnátok az origo főokosai átnyúlnak ide, a ti fórumotokra és engem még itt is korlátozni akarnak a megszólalásomban. Vagyis az ellenségetek keze ide is betette a lábát. Nemrég örömmel magyaráztam el itt egy fitalaembernek, hogy valójában mit jelent ez a zagyva szöveg. Hát még a 21. században is van ilyen.

Ezért:

SOS! Menstsétek meg lelkemet! Hogy lássátok, meg még ezek a szerencsétlenek is lássák, hogy humoromnál vagyok. Ezen ugyanis én csak nevetni tudok és merem remélni, hogy ti meg sírni.

Gondolom, hamarosan megváltoznak a fórumozási szokások az Interneten!

Ezt írtam tegnap este mindenféle trükk eljátszásával a kormányzati portálon vagy tíz helyre, aghogy a jó magyar paraszt szokja, meg az Origo levelező rovatába. Utóbbit ma reggel megismételtem, mert egy éjszaka nem volt elég a velük való kapcsolatom helyreállítására.

Guantanamón érzem magam, körülöttem a az origo főokosainak tengere.

Attól félnek ugyanis, hogy azokat a témákat kibeszélem, amik borítanák az origót, és a bulvármédiának két hétre legalább témát adnának, de nem beszélem ki.

Figyelmeztettem őket, hogy nem tudnak csak akkor megállítani, ha barátságosan rendezzük a túlkapásaikat, mert én valójában még most sem haragszom. Tárgyalni sem kell csak a jogaimba visszahelyezni. Ha ez hamarosan - az ehhez technikaila szükséges, mondjuk egy óra alatt - nem történik meg akkor keményebb feltételeket fogok támasztani.

Én roppant furcsának találom azt is, hogy a kormányzati portálhoz, az ügyfélkapuhoz való állampolgári jogyimat is merészelik korlátozni, mert ezért szerintem, hivatalból kezdeményezett eljárásra, börtönbüntetés jár.

Készüljetek fiúk (70 éves vagyok), mert ma igen nagy forgalom lesz nálatok.

Remélem, hogy ennek a megszólalásnak a törlése nem áll szándékotokban, mert akkor ezt is más gépről százfelé küldöm meg. Addig meg az eddigi jó barátságban szeretnék élni veletek!

Még a feltételezése is bánt annak, amit origós barátaitok - suttogó proganda formájában - elkezdtek terjeszteni rólam, hogy megőrültem, hogy ámokfutó vagyok.

Szó sincs erről, csak egy állampolgári jogait jól ismerő öregember vagyok, aki nem szereti, ha bántják! Ti szeretitek?

Végül jöjjön hát a kormányzati portálnak és az origónak elküldött szöveg:

Tegnap este a kormányzati portálon tett alábbi panaszomat Önök felé megismételtem. A folyamatos üzem ellenére mindeddig intézkedés nem történt.

Sziveskedjenek velem közölni, hogy meddig várjak és miért, mielőtt az Önök intékedésének elmaradása miatt az ügyben tovább lépnék?

Maguk is láthatják, hogy a fórumról való indokolatlan kizárás emberi jogaimat sérti.

A t-online előfizetője vagyok.

Az origo fórumán összekülönböztem a moderátorokkal, vitatható okokból. Nem titkolom, hogy bennem is lehet hiba, de ami ott folyik, az minden, csak egy nem egy demokratikus jogállamban megengedhető eljárás.

A "szórakozásuk" - az illetékes moderátorral privát üzenetben megkötött háttér megállapodásom ellenére - odáig fajult, hogy minden lehetséges módon kizártak az origo és az origo fórumának használatából, miközben körülöttem olyan feltételezést hoztak forgalomba, hogy elvesztettem a józan eszem. Nem vesztettem el. Íme itt vagyok, mert addig gyötörtem az agyamat, amig felleltem ezt a lehetőséget. Nem tudom, hogy itt van-e lehetőségük az üzenetem továbbitásának megakadályozására, mert ha igen,....

Ahogy ilyenkor lenni szokott a bolhából elefánt lett.

Nem akartam az ügyet a t-online hatáskörébe tartozó szervek köréből kivinni, de kénytelen vagyok. És még mindig nem szeretném azokat az információkat Önök részére sem kiadni, amit ők feltételeznek rólam, hogy kiadom, mert azok kiadásával valóban meg is fenyegettem őket. A fenyegetés bizonyos határok között nem bűn, csak akkor, ha tett követi. Tettre nem került sor. Ebből vontak le egy prekoncepciót, és megpróbáltak körbezárni, Diktaturát idéző módszerekkel.

Mivel nem egyedi esetről van szó, felhívnám szives figyelmüket arra, hogy hónapok óta zajlik ott egy olyan cselekmény, ami nem türhető, finoman szólva.

Bejelentésemet kérem panaszként kezelni és a megfelelő intézkedéseket megtenni.

Egyben kérem a t-online szives figyelmét arra felhívni, hogy egy előfizetőnek az előfizetési díj megfizetésével megalapozott jogait, az Internet, és a t-online szolgáltatásainak rendeltetésszerű használatát nincs joguk korlátozni.

Az info- és a helpdesk@t-online-nak panaszomat tegnap megírtam, erre a leírtak szerint reagáltak, írásban azonban sem a kilátásba helyezett várható, sem a tényleges cselekedeteikről, intézkedéseikről, mindeddig nem tájékoztattak. Feltehetően úgy vélik, hogy Magyarország nem egy demokratikus jogállam, hanem egy banánköztársaság. Az ebben való tévedésüket is célszerű lenne eloszlatni.

Azt hiszem, hogy minden létező határt átléptek.

rjoe Creative Commons License 2007.04.08 0 0 25

Szütessék be a pártokat is (kivétel MSZP, SZDSZ) az is jó nagy sporolás. Akkor választásokat sem kell kiírni - ez is sporólás. Elkúrmányozzák ők kurvaországot a

többpártrendszer jegyében.

Előzmény: Janóbá (-)
Janóbá Creative Commons License 2007.04.08 0 0 24

Csináld, de csak azután, ha már alaposan tanulmányoztad a demokrácia és a diktatura mibenlétét.

Ajánlat: Internetes keresők!

Ha még ezek után is ilyen maflinger kéréseid lesznek, vállalom a kioktatásodat!

Előzmény: ex_lx (23)
ex_lx Creative Commons License 2007.03.30 0 0 23
Drága dolog a demokratikus jogok gyakorlása, ez sosem volt titok.

Akár még az ilyen jogokat gyakorlókkal szemben felállított erők felszerelésének dupláját is meghaladhatja az ára, nem is beszélve az elkúrt összeg ezrelékéről.

Ennyivel jobb a diktatúra.
Megcsináljuk!
lms Creative Commons License 2007.03.30 0 0 22
A népszavazás semmi, a parlamenti választás az igazán költséges.
Janóbá Creative Commons License 2007.03.30 0 0 21

A topiccímet a fiataloknak meg kell magyarázni! Hála istennek!

Volt olyan világ kicsiny hazánkban az '56-os forradalom után, hogy mindenhol és mindenkiben az ellenséget keresték! Egy ideig, amíg nem vált közismertté a cím szerinti szólásmondás: Hogy hallottad? Az ellenség keze a ti cégetekbe is betette a lábát? És ki tudja hány helyre? Kezdetben az 5/2-es viccek közé tartozott: 5 év annak, aki mondta, 2 év pedig annak, aki hallgatta. A fene tudja, hogy miről ismerték fel az emberek egymást a mérhetetlenül nagy diktatúrában, hogy kinek lehet, kinek nem ilyeneket mondani.

Meggyőződésem, hogy a népnyelvben hosszú időre fennmarad a tocsikolás, a simicskázás, a dokumentumok és a többi.

Előzmény: Cs. András (17)
Commander Pepe Creative Commons License 2007.03.29 0 0 20
Amíg az elkúrás lényegesen magasabb árát nem kéred számon a kormányon, addig nevetséges, hogy ezért a pár milliárdért aggódsz.
John Doe(520i) Creative Commons License 2007.03.29 0 0 19

Szerintem meg jó a topiccím. :o)

Az esetleg nem jut eszetekbe, hogy szándékosan írt képzavart?

Előzmény: courage the dog (18)
courage the dog Creative Commons License 2007.03.29 0 0 18
Jo ez a topiccim:))

Altalaban ez eleg szokott lenni egy kenyszerzubbonyhoz, vagy legalabbis egy kotelezo magyar nyelkv es irodalomoran valo reszvetelhez. Az elso gondolom nem nagyon tetszene neked, de a masikat megfontolasra ajanlom.
Cs. András Creative Commons License 2007.03.29 0 0 17
"Az ellenzék keze betette a lábát...?"

Nem áll fenn itt némi képzavar? :o)
mac.m Creative Commons License 2007.03.29 0 0 15
-))))))))
Előzmény: javított állomány (13)
Katusbacsi Creative Commons License 2007.03.29 0 0 14

Szerintem hallgass, mert a kúrmány most csinálta meg a csodást és rendbe tette az egészségügyet....Szóval oda mán nem kell pénz, mert minden szép és jó....

kapják bé...

Előzmény: Törölt nick (6)
javított állomány Creative Commons License 2007.03.29 0 0 13

Az ilyen szexuális dolgog mindíg kurva drágák.

Egy barátomnak aki igen csak megrészegedett egy fiatal , jóillatu, forró

húzós lyuktól, ráment a fél élete alatt felhalmozott vagyona.

Azt hiszem mi is így jártunk, bár a barátom legalább az első részt élvezte.

Delegalábbnemazorbán. :-)))) 

Előzmény: Müller szakaszvezető (11)
mac.m Creative Commons License 2007.03.29 0 0 12
Kiszámoltad hány lélegeztetőgépet lehene ebből venni?
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.03.29 0 0 11
inkább az elkúrás áráról beszélj
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.29 0 0 10
5 Mrd ... tudod mennyi az ?
Magyarország eladósodottsága ennyivel nő ... ez nem zavar ?
wizes Creative Commons License 2007.03.29 0 0 9

Itt egy régebbi topik errű a témáról:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9149477

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.29 0 0 8

És ebből a 7Mrd-ból hány kórházban lehetne javítani az ellátás minőségén?

Aha, jönnek a lélegeztetőgépek...  :-D

Egyébként pontosan 1/1000 annyiban, mint a 7000 Mrd-ból lehetne.

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.29 0 0 7
Attól még lehet tetves.
Előzmény: Törölt nick (4)
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.29 0 0 5

inkább erre költsék, mint feri uszodájára.

sajtházi Creative Commons License 2007.03.29 0 0 3
"Rendőrség március 15-én 2 milliárd, stb."
Ezt a baromságot hol olvastad?
A tetves kormányod naponta elkölt 1 milliárdot a semmire.
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.29 0 0 2

Népszavazás öt milliárd

Rendőrség március 15-én 2 milliárd

Ez 7 Mrd. A másik 6993 Mrd-ot kitől kéred számon?

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.29 0 0 1
5 éve kommancs-szadista kormány van. Nem zavar?
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.29 0 0 0
Jan0bá
Janóbá Creative Commons License 2007.03.29 0 0 topiknyitó

Milliárdok, milliárdok hitelből!

Népszavazás öt milliárd

Rendőrség március 15-én 2 milliárd, stb.

Az eladósodott ország újabb hitelek felvételére kényszerül.

Drága játék ellenzékkém!

Vagy netán arra játszotok, hogy dögöljünk meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!