csá!szerinte te vagy a legkirályabb a Lúzer FC-ben.Jó választás az a szőke csaj,aki megnyerte a topmodell leszeket..fűzd be,Te is híres lettél már,szép pár lenétek.Király a csapatotok.:)
Havazni a második részben havazott Február utolsó hétfőjén. És annyiban igazad van hogy télleg 11 hétig tartott a mérkőzés mert a Fradi "más dolga volt"... :D
Akit érdekel, Ausztráliában már a második széria forog: http://nerdsfc.sbs.com.au/home/ - Tessék szépen követelni a viasat-nál, hogy nálunk is legyen! info@viasat.hu-t bombázzátok agyon!
Köszönöm szépen hogy érdeklődsz, igen a lábam már jól van. A közönségtalálkozó dolga úgy áll, hogy gondoltunk már rá mi is. Szóval az ötlet már megfogant, már csak a helyet keressük, de az is folyamatban van.
Köszönjük nektek azt a sok bizítatást és szeretetet amit az elmúlt 10 hétben kaptunk tőletek. Reméljük, hogy még sok boldog és vidám percet fogunk nektek okozni ha újranézitek valamelyik részt, vagy akár az összeset :D Jövőhéten még lesz egy Best Of adás ahhoz is nagyon jó szórakozást kíván az egész csapat!
Szerintem is jó a műsor, lehet rajta nagyokat nevetni, s nekem, aki lány létemre fociztam, el kell mondjam: tényleg bot lábuk van a fiúknak, de szeretnivalóak és aranyosak....
Papit sajnálom, az egyik legértékesebb játékos és ember volt, úgy gondolom!!
Megnéztem tegnap. Nem értem, de valszeg nem is kell, hogy értsem. :)
Amúgy mi lett pl Noki lábával? Iszonyú randán nézett ki, ahogy kifordult a térdkalácsa... brrrhhh... :-/
Én az összes részt szeretném megszerezni, nekem nagyon bejön. Amúgy tényleg azt hittem, hogy sokkal nagyobb rajongói tábor gyűlik össze. Szerintem ez a műsor jó ötlet volt, mindenképp. Semmi erőszak vagy lövöldözés, sokkal inkább emberi vonások (esendőség, barátság) és nem kevés vidámság. :) Ha értenék hozzá filmet csinálnék belőle, akár egy családi mozifilmet. Az alapötlet jó. <-- minden jog védve. Ha valaki megvalósítja kérek vmi jutalékot. :-))))
Amúgy fura volt, hogy azt nyilatkozták tegnap többen, hogy nem érzik összetartónak a csapatot. Papi kirúgása után meg többeknek ment el a kedvük az egésztől. Ami részben érthető, de talán épp ezért kéne még jobban, egymást védve összetartani.
Illetve mivel az egésznek vége, most már nem kell összetartani.
Azért kíváncsi lennék, hogy a műsor befejezése után fennmaradtak-e barátságok, stb.
Emberek, nem tudom, hogy követitek a híreket, meg egyebet, de ha valakinek újat mondok, örvendtem: a http://www.viasat.hu/ oldalán meg lehet nézni a lúzer klipet!!! (napi egyszer azért erősne ajánlott, a jókedv miatt :))
És ugyanitt hallgatható meg pár részletben pár remek Lúzer FC-s radiós szereplése is!