nem. ő valami "majd kérünk eccer magától valamit, Virág elvtárs" típusú beszervezésről beszél. ki is kérte az adatait, de 2021-ig titkosítva van (ha jól emléxem), csak akkor kaphatja meg. ui. szeretné tudni, kinek köszönheti, hogy "ügynököt" csináltak belőle.
"A leszakadt ujjú srácot nem értem. Ehhez kézbe kellett vennie azt a bizonyos dolgot, amiről nem tudja, micsoda. Elég hülye volt. Nem igazán értem, hogy kerül ide."
Szerintem a könygázgránátok időzítve működnek. Azonnal nem működhetnek, mert akkor a kilövője is bajba kerül, becsapodásra meg szintén nem, mert nem valószínű, hogy normál használat esetén nagy becsapódás van. Ha viszont időzítve működik, akkor "robbanhat" épp a keze mellett. Kérdés persze, hogy most akkor mi is volt az. Könnygázgránátnak nem tudom mekkora az ereje amikor beindul. Amúgy esetleg az sem kizárt, hogy megpróbálta felkapni a gránátot és visszadobni.
Kissé egyoldalú, de jobb mint egy Morvai Krisztina. Foganatja nem hinném hogy lesz, ennek a helyzetnek a helyére tétele a rendőrségen/kormányon múlott, de valahogy egyiknek sem akaródzott meglépni amit meg kellett volna.
Ez a zsidó vs antiszemita téma meg erősen túllihegett már (konkrét eset kapcsán se ez jutott eszembe).
"A Gyurcsány blogbejegyzést sem értem. Nem úgy hangzott, mintha a tüntetésről beszélt volna. Hol védték ott őt? Durva csúsztatásnak tűnik, hogy betették a filmbe."
Ezt ne Pestynek ródd föl, hanem a Büöszmének, mégiscsak ő írta ennek kapcsán a blogjában!
"a másik topikban már rásütötték az ároktemető balliberális olvtársak, hogy ő olyan holokauszt-túlélő, aki azért élte túl a holokausztot, mert a másik oldalon volt."
Ja, ők biztos "elfelejtették", hogy a zsidókat előbb a nácik (ill. a nyilasok) írtották, aztán viszont cserébe a komcsik sem "szerették túl" őket.
Jó a szöveged elvtárs. Minden, gondolkodást kizáró, előítéletes címke (billog) benne van, amire csak szükséged van ahhoz, hogy ne kelljen megerőltetni az agyad.
Elvtárs, tőled nem is várunk más véleményt. Persze mindenki hazudik a filmben és a benne lévő rendőri brutalitást ábrázoló jeleneteket úgy forgatták utólag egy O.V. monogramú alcsúti lakos parasztházának a pincéjében. Nemigaz? :D
A kis füllentős Vértesaljait kár volt betenni az elejére, emiatt majdnem feladtam :) A zsidó figura számomra abszolút hitelesnek tűnt. És persze igaza is volt. Bár én a helyében nem dumáltam volna vissza a rendőrnek.
A leszakadt ujjú srácot nem értem. Ehhez kézbe kellett vennie azt a bizonyos dolgot, amiről nem tudja, micsoda. Elég hülye volt. Nem igazán értem, hogy kerül ide.
A Gyurcsány blogbejegyzést sem értem. Nem úgy hangzott, mintha a tüntetésről beszélt volna. Hol védték ott őt? Durva csúsztatásnak tűnik, hogy betették a filmbe.
Azt hiszem nem ezt a törvényszerűséget találták fel az elvtársak, inkább azt, hogy aki holokauszt-túlélő létére manapság nem balliberális, az vagy nem is zsidó, vagy kápó volt Auschwitzban. Őrült beszéd, de van benne rendszer.