Keresés

Részletes keresés

A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.21 0 0 43
nem. ő valami "majd kérünk eccer magától valamit, Virág elvtárs" típusú beszervezésről beszél. ki is kérte az adatait, de 2021-ig titkosítva van (ha jól emléxem), csak akkor kaphatja meg. ui. szeretné tudni, kinek köszönheti, hogy "ügynököt" csináltak belőle.
Előzmény: kábelbúvár (41)
Tzp Creative Commons License 2007.03.21 0 0 42

"A leszakadt ujjú srácot nem értem. Ehhez kézbe kellett vennie azt a bizonyos dolgot, amiről nem tudja, micsoda. Elég hülye volt. Nem igazán értem, hogy kerül ide."

Szerintem a könygázgránátok időzítve működnek. Azonnal nem működhetnek, mert akkor a kilövője is bajba kerül, becsapodásra meg szintén nem, mert nem valószínű, hogy normál használat esetén nagy becsapódás van. Ha viszont időzítve működik, akkor "robbanhat" épp a keze mellett. Kérdés persze, hogy most akkor mi is volt az. Könnygázgránátnak nem tudom mekkora az ereje amikor beindul. Amúgy esetleg az sem kizárt, hogy megpróbálta felkapni a gránátot és visszadobni.

Előzmény: Gép-ész (17)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.03.21 0 0 41

2ős ügynök volt ?

;-)

Előzmény: A falu Bikája (40)
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.21 0 0 40

kommunista kémet

azért a helyzet ennél kicsit bonyolultabb...

Előzmény: kábelbúvár (39)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.03.21 0 0 39

A helyzet 1 picit bonyolultabb.

Rendőrök által megvert holokauszt túlélő kommunista kémet hova tegyünk ??

Előzmény: pszichikai bűnsegéd (36)
Alezredes Creative Commons License 2007.03.21 0 0 38
Kissé egyoldalú, de jobb mint egy Morvai Krisztina. Foganatja nem hinném hogy lesz, ennek a helyzetnek a helyére tétele a rendőrségen/kormányon múlott, de valahogy egyiknek sem akaródzott meglépni amit meg kellett volna.

Ez a zsidó vs antiszemita téma meg erősen túllihegett már (konkrét eset kapcsán se ez jutott eszembe).
pszichikai bűnsegéd Creative Commons License 2007.03.21 0 0 37
"A Gyurcsány blogbejegyzést sem értem. Nem úgy hangzott, mintha a tüntetésről beszélt volna. Hol védték ott őt? Durva csúsztatásnak tűnik, hogy betették a filmbe."

Ezt ne Pestynek ródd föl, hanem a Büöszmének, mégiscsak ő írta ennek kapcsán a blogjában!
pszichikai bűnsegéd Creative Commons License 2007.03.21 0 0 36
Igen, tulajdonképp innetől kezdve minden holokauszt túlélő a másik oldalon állt. Vagy nem így értették az elvtársak?
Előzmény: nyiihihi (15)
pszichikai bűnsegéd Creative Commons License 2007.03.21 0 0 35
"a másik topikban már rásütötték az ároktemető balliberális olvtársak, hogy ő olyan holokauszt-túlélő, aki azért élte túl a holokausztot, mert a másik oldalon volt."

Ja, ők biztos "elfelejtették", hogy a zsidókat előbb a nácik (ill. a nyilasok) írtották, aztán viszont cserébe a komcsik sem "szerették túl" őket.
Előzmény: A falu Bikája (12)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 34
Hát nem. De igyekeztem a kedvedben járni, hogy előzékenyen a nálatok megszokott megszólítást alkalmazom.
Előzmény: Krokodilvarjú (33)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2007.03.21 0 0 33
Elvtársak lennénk, elvtárs?
Előzmény: Játék a tetükkel (31)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2007.03.21 0 0 32
igyekeztem hogy kedvedbe járjak :)
Előzmény: Játék a tetükkel (31)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 31
Jó a szöveged elvtárs. Minden, gondolkodást kizáró, előítéletes címke (billog) benne van, amire csak szükséged van ahhoz, hogy ne kelljen megerőltetni az agyad.
Előzmény: Krokodilvarjú (29)
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.21 0 0 30

Egy szélsőjobb által lefizetett megélhetési pártkatona

forrás?

Előzmény: Krokodilvarjú (29)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2007.03.21 0 0 29

Egy szélsőjobb által lefizetett megélhetési pártkatona által készített propagandafilmről hogyan lehet objektívan beszélni?

Előzmény: A falu Bikája (27)
szabadság Creative Commons License 2007.03.21 0 0 28

Ez az én korrekt véleményem.

Azt nem te döntöd el, illetve ha te szeretnéd, akkor magadban beszélj:)))))

Előzmény: Krokodilvarjú (18)
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.21 0 0 27

á, értem.

akkor erről ennyit.

nem is tudom, miért hittem, hogy lehet valamiről objektíven beszélgetni egy balliberálissal.

Előzmény: Krokodilvarjú (25)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 26
Az öregecskedő feleségek lecserélésének az ötlete óta nem lennék olyan biztos benne, hogy a csávó nem hüly és tudja, hogy mit beszél.
Előzmény: Gép-ész (24)
Krokodilvarjú Creative Commons License 2007.03.21 0 0 25

Nem.

Hiteles ember. Azt se kellett megnézni hogy tudjam hogy kampányfilm.

Pl. Győzikét sem kell végignéznem hogy képbe legyek a mondanivalóját, minőségét illetően.

Meg mónika sót, meg Bunyós Pityut, meg Magyar Vizslát, meg Pesty Lacát .... sem

Előzmény: A falu Bikája (20)
Gép-ész Creative Commons License 2007.03.21 0 0 24
Hol védték Gyurcsányt a tüntetésen? Annyira azért nem hülye a csávó, hogy ennyire ne tudja, mit beszél.
Előzmény: A falu Bikája (19)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 23
Helyett. ;D
Előzmény: A falu Bikája (20)
Gép-ész Creative Commons License 2007.03.21 0 0 22
Aha. És mi az a tárgy, ami melletted felrobbanva a két ujjadat szakítja le? Ne hülyéskedjünk már...
Előzmény: A falu Bikája (19)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 21
Elvtárs, tőled nem is várunk más véleményt. Persze mindenki hazudik a filmben és a benne lévő rendőri brutalitást ábrázoló jeleneteket úgy forgatták utólag egy O.V. monogramú alcsúti lakos parasztházának a pincéjében. Nemigaz? :D
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.21 0 0 20
ezt megnézés után mondtad?
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.21 0 0 19

a srác minth azt mondaná, mellette robbant fel, nem pedig a kezében.

Gyurcsány a blogjában pedig arról beszélt.

Krokodilvarjú Creative Commons License 2007.03.21 0 0 18

Fideszes propagandafilm jópénzért.

Zombiknak készült, ezért érdektelen számomra..

Ez az én korrekt véleményem.

Előzmény: A falu Bikája (13)
Gép-ész Creative Commons License 2007.03.21 0 0 17

Megnéztem. Voltak benne durva dolgok.

A kis füllentős Vértesaljait kár volt betenni az elejére, emiatt majdnem feladtam :) A zsidó figura számomra abszolút hitelesnek tűnt. És persze igaza is volt. Bár én a helyében nem dumáltam volna vissza a rendőrnek.

A leszakadt ujjú srácot nem értem. Ehhez kézbe kellett vennie azt a bizonyos dolgot, amiről nem tudja, micsoda. Elég hülye volt. Nem igazán értem, hogy kerül ide.

A Gyurcsány blogbejegyzést sem értem. Nem úgy hangzott, mintha a tüntetésről beszélt volna. Hol védték ott őt? Durva csúsztatásnak tűnik, hogy betették a filmbe.

Előzmény: A falu Bikája (6)
Játék a tetükkel Creative Commons License 2007.03.21 0 0 16
Azt hiszem nem ezt a törvényszerűséget találták fel az elvtársak, inkább azt, hogy aki holokauszt-túlélő létére manapság nem balliberális, az vagy nem is zsidó, vagy kápó volt Auschwitzban. Őrült beszéd, de van benne rendszer.
Előzmény: nyiihihi (15)
nyiihihi Creative Commons License 2007.03.21 0 0 15
Ezek szerint a kb 60ezer magyar tűlélő mind kápó volt és akik mind holokauszt megemlékezéseken dzsemboriztak, akkor azok is mind kápók voltak.
Előzmény: A falu Bikája (12)
nicksok Creative Commons License 2007.03.21 0 0 14

Ha Gergényiből indulunk ki,akkor...

Nem volt vipera,a bántalmazásos felvétel vágott,azonosítók leestek.

Nem tudom van-e értelme reális értékelést várni azoktól,akik azt mondják,hogy Gergényi maximálisan korrekten teljesítette a feladatát.

Előzmény: A falu Bikája (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!