Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Róbert4477 Creative Commons License 2021.10.15 0 0 33

Sziasztok!

Wagon r+ autónk van 2005-évjárat 3 hengeres 1000es motorral.

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok,hogy katalizátor csere után ment egy próba utat az autó,majd leállítás után már nem indult be.

Mi okozhatja a hibát?

Gyújtás van,üzemanyag befecskendezés is rendben,mégsem indul be az autó.

Az autószerelőnek sincs ötlete hogy mi okozhatja a hibát.

Ha valaki esetleg tapasztalt már ilyet és tudja a megoldást,kérem írja meg számomra.

Hálásan köszönöm előre is a válaszokat!

Orsica 88 Creative Commons License 2021.09.21 0 0 32

Sziasztok!Férjemet szeretném meglepni egy Suzuki Wagon r + makett kis autóval!Segítségeteket szeretném kérni,hogy merre induljak el?ugyanis már szinte az összes boltot hívtam, végig jártam mindent és eddig sajnos mind hiába!Esetleg valakinek nincs eladó?Opel Agila is hasonló így arra is vevő lennék akár,de azt sem találom sehol!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

teodor50 Creative Commons License 2021.07.05 0 0 31

Erdeklodom, vezermu szij csere esedekes, nagyon bonyolult? Otthon nem lehet megcsinalni, csak szerelo tudja? Mennyibe kerulhet. Elore is koszonom.

Eszter1955 Creative Commons License 2020.02.14 0 0 30

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.  Wagon R+ 1.3 immobilizer mit tilt le? Gyujtás, befecskendezés vagy üzemanyag szivattyú?
A hiba: indítózás után a motor indul aztán felpörög és leáll. Utána ismét indítható úgy mint az elözőekben le van írva.
A gép egy hete szerelőnél, ő hosszas fejvakarás után jutott arra, hogy feltehetőleg immobilizer hiba. Tudomásom szerint annak van hiba kódja amit ő nem lát.
Én inkább üzemanyag ellátásra gondolok, szivattyú vagy szürő.
Előre is köszönöm a tippeket.

wkh Creative Commons License 2018.01.29 0 0 29

Sziasztok! A Wagon r fénykürtöm nem működik (a távolsági fényszóró világít). Kérdésem lenne, hogy a fénykürt kapcsoló valószínűleg relét működtett és hogy ez hol található! Előre is köszönöm!

bleszka Creative Commons License 2015.07.21 0 0 28

Tisztelt Wagon R szakértők !

Érdekelne, mi a különbség a GL és a GLX közt ?

Az is érdekelne, hogy az automata váltót le lehet-e cserélni manuálisra ?

payagyerek Creative Commons License 2015.01.28 0 0 27

Sziasztok.

Enyhe csalódás a "Suzuki Wagon R+"-ban. 11 éves. Újonnan vettem szalonból annó és azóta én hajtom hűségesen.

A benzintankcső miszlikbe rohadva. Azaz nem rozsdás, hanem szétmállott.

Következményei:

Csere. Tankmosás, mert a kerék telihányta saras ganéval a tankot. Esetleg benzinszivattyú is szóba jöhet.

A csere mókás, mert a tanksapkánál levő 3 csavar fejébe bele kell fúrni, csak úgy jön le.

És akkor a szégyen (fotó):

nekem888 Creative Commons License 2014.01.17 0 0 26

szasztok van egy 2004es felujitott valtom vagon r 1,3as hoz 93 lovashoz valo 3,55os difi van benne erdeklődni a 06709463953as tel szamon lehet.

nannau Creative Commons License 2013.12.01 0 0 25

sziasztok! két kérdésem lenne hozzátok...

1. a Wagon r em tetején nincs "tetősin" ezt később ha veszek, fel tudom tenni?

2. az első ködlámpa helye, ki van alakitva ugye.. no most, ha veszek lámpát, meg kapcsolót is hozzá, azt be tudom szerelni én? vagyis ki van alakitva a vezetékezés, hogy csak a sarúkat csatlakoztassam, vagy nincs? 

Köszi a válaszokat! Jó utat mindenkinek!

nekem888 Creative Commons License 2013.11.24 0 0 24

sziasztok van egy vagon r valtom meg 2db elso feknyergem meg egy komplett gyari rugoszettem elado erdeklődni hbandi71@citromail.hu

W-123 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 23

Ez az új Wagon? 

Brrr! 

A dizájn nem jön be! lehetne tovább gyártani ott ahol befejezték csak normális anyagokból! Az 1,3 76 lovas lenne az olcsó autó a 1,3 93 -as és 1,4 toyota dizel meg a full!

Előzmény: dussy (19)
Entergabi Creative Commons License 2013.01.30 0 0 22

Sziasztok!

Eladó Suzuki Wagon R+ 1.3 16V -hoz 1 garnitúra, azaz 16 db szelep szár szimering. Teljesen új, nincs kibontva, gyári fóliában, mint ahogy a képeken is látszik. Made is Germany! A 16db ára 3999 forint. 

Üdv. Gábor

Email cím: g.entergabi@gmail.com

dussy Creative Commons License 2007.07.07 0 0 21
KKN: gyártjátok már?
dussy Creative Commons License 2007.07.06 0 0 20
És a belsőről:
Előzmény: dussy (19)
dussy Creative Commons License 2007.07.06 0 0 19
Újabb képek jelentek meg az autóról:

dussy Creative Commons License 2007.04.26 0 0 18
Csak kis országunkban választanak 'családi' autót ebből a 'méret kategóriából'...
Előzmény: karesz2 (16)
g-za23 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 17

hello mindenkinek!

hogy őszinte legyek nekem nagyon tetszett a tanulmány  új Wagon R és bízok benne hogy minél több részlet kerül át szériába (gondolok a formavilágra), mivel egy ilyen tipusu autót szeretnék majd jövőre (persze csak ha minden összejön).

1ébként most is egy wagon R-t hajtok...:)

karesz2 Creative Commons License 2007.04.25 0 0 16
Kívülről képen megtekintve megint csak nem 1 családi autó-csomiteret elkpézelve. Csak azért, mert volt úgy hogy "családi" volt a vagonka, vagyis 1ke.
kkn Creative Commons License 2007.04.25 0 0 15
Nem'tom. Ha Agilázunk, akkor biztos abba megy. Szerintem a Suzuba saját motor megy, és 1.0 12V motorról is beszélnek.
Előzmény: dussy (14)
dussy Creative Commons License 2007.04.24 0 0 14
Érdekes...
És az új 1.2 motorról vmi???
Állítólag ebben már az lesz.Remélem nem GM!
Előzmény: kkn (13)
kkn Creative Commons License 2007.04.24 0 0 13

Hát, ha a képen látható Agila Smartos, akkor igen. Mert akik látták a Wagont, azok szerint ez az Agila kép a végleges, és ezt is gyártjuk majd, meg a Wagont a japánoknak, és a két kocsi között annyi az eltérés, mint a régi Wagon - Agila között. Kasztniban ezek szerint semmi, bár ott a csomiajtó a rendszám miatt más volt.

Mostanában állandóan azt mondják, hogy jönnek a németek a GM-től szétnézni, úgyhogy igazuk lehet.

Előzmény: dussy (12)
dussy Creative Commons License 2007.04.24 0 0 12
Nekem azt csiripelték a madarak,hogy 1 felfújt Smart Sx orral,de nagyon szép és dögös.
Előzmény: kkn (11)
kkn Creative Commons License 2007.04.24 0 0 11
Aki már látott ilyet, az szerint egy Agila Swift orral. Mármint az oldalon lévő Agila, nem a régi. Egy virtuáltuningos hamar összedobná a virtuálképét.
Előzmény: dussy (10)
dussy Creative Commons License 2007.04.24 0 0 10
Láttad már?Mennyit változott a koncepcióhoz képest?
Előzmény: kkn (9)
kkn Creative Commons License 2007.04.24 0 0 9
Japánban folyamatosan "gyártanak" a tréningesek. Nálunk ősszel fognak próbagyártani. A hegesztőben csinálnak már próbakasztnit. De olyanok, amik piacra mennek, csak jövőre, vagy év végén lesznek.
Előzmény: dussy (8)
dussy Creative Commons License 2007.04.24 0 0 8
Állitólag van már legyártva belőle pár darab. kkn-tudsz erről vmit?
kkn Creative Commons License 2007.03.20 0 0 7
Mármint, a Cervo 600-as, és annyiban tér el a képedtől, mint a Wagon tért el az Agilától. Mondjuk, a Cervo műszerfala nem egyezik a Wagonéval, mert azt másmilyennek mondták, akik kint jártak. Már én is kíváncsi vagyok, mert szerintem a régi Wagon jópofa autó volt.
Előzmény: dussy (5)
kkn Creative Commons License 2007.03.20 0 0 6

Jól van, itt már értem. Akkor nézd meg az utakon futó WagonR+ - Agila párost.

Nekem ez a kép korrektnek tűnik, felidézve a Japán Cervot . A Wagonnak is volt-van Japánban némileg átplasztikázott 600-as változata. Na, ez a Cervo annak tűnik. És van hasonlóság. Vagy nézd meg a Sedici - SX4-et. A Sediciről az a bizonyos kép nem hasonló volt, hanem egy az egyben az. 

Előzmény: dussy (5)
dussy Creative Commons License 2007.03.20 0 0 5
ERRE gondolsz???
Nekem ez túl Opeles hogy lássak összefüggést...
Előzmény: kkn (4)
kkn Creative Commons License 2007.03.20 0 0 4
Az új Agiláról a Wagon R+ fan club fórumon van egy kép (19731) hsz. alatt. Ez már a véglegesnek néz ki. Anno az SX4 még iszonyú titok volt, amikor az Autó2-ben már leadtak egy képet a Sediciről, mert az olaszok hagyták lefényképezni, vagy tőlük szivárgott ki. Hiába profik a titkolózásban a japánok, ha a partnerek hagyják az infót kicsúszni. (ugye pár éve az új BMW 3 még egy autószalonon sem volt bemutatva, amikor a prospektusát komplett felrakta v.ki a netre. Lehet,hogy a nyomdából.) Most úgy tűnik, az Opelesek nem vigyáztak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!