Sziasztok!Férjemet szeretném meglepni egy Suzuki Wagon r + makett kis autóval!Segítségeteket szeretném kérni,hogy merre induljak el?ugyanis már szinte az összes boltot hívtam, végig jártam mindent és eddig sajnos mind hiába!Esetleg valakinek nincs eladó?Opel Agila is hasonló így arra is vevő lennék akár,de azt sem találom sehol!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Wagon R+ 1.3 immobilizer mit tilt le? Gyujtás, befecskendezés vagy üzemanyag szivattyú? A hiba: indítózás után a motor indul aztán felpörög és leáll. Utána ismét indítható úgy mint az elözőekben le van írva. A gép egy hete szerelőnél, ő hosszas fejvakarás után jutott arra, hogy feltehetőleg immobilizer hiba. Tudomásom szerint annak van hiba kódja amit ő nem lát. Én inkább üzemanyag ellátásra gondolok, szivattyú vagy szürő. Előre is köszönöm a tippeket.
Sziasztok! A Wagon r fénykürtöm nem működik (a távolsági fényszóró világít). Kérdésem lenne, hogy a fénykürt kapcsoló valószínűleg relét működtett és hogy ez hol található! Előre is köszönöm!
1. a Wagon r em tetején nincs "tetősin" ezt később ha veszek, fel tudom tenni?
2. az első ködlámpa helye, ki van alakitva ugye.. no most, ha veszek lámpát, meg kapcsolót is hozzá, azt be tudom szerelni én? vagyis ki van alakitva a vezetékezés, hogy csak a sarúkat csatlakoztassam, vagy nincs?
A dizájn nem jön be! lehetne tovább gyártani ott ahol befejezték csak normális anyagokból! Az 1,3 76 lovas lenne az olcsó autó a 1,3 93 -as és 1,4 toyota dizel meg a full!
Eladó Suzuki Wagon R+ 1.3 16V -hoz 1 garnitúra, azaz 16 db szelep szár szimering. Teljesen új, nincs kibontva, gyári fóliában, mint ahogy a képeken is látszik. Made is Germany! A 16db ára 3999 forint.
hogy őszinte legyek nekem nagyon tetszett a tanulmány új Wagon R és bízok benne hogy minél több részlet kerül át szériába (gondolok a formavilágra), mivel egy ilyen tipusu autót szeretnék majd jövőre (persze csak ha minden összejön).
Hát, ha a képen látható Agila Smartos, akkor igen. Mert akik látták a Wagont, azok szerint ez az Agila kép a végleges, és ezt is gyártjuk majd, meg a Wagont a japánoknak, és a két kocsi között annyi az eltérés, mint a régi Wagon - Agila között. Kasztniban ezek szerint semmi, bár ott a csomiajtó a rendszám miatt más volt.
Mostanában állandóan azt mondják, hogy jönnek a németek a GM-től szétnézni, úgyhogy igazuk lehet.
Aki már látott ilyet, az szerint egy Agila Swift orral. Mármint az oldalon lévő Agila, nem a régi. Egy virtuáltuningos hamar összedobná a virtuálképét.
Japánban folyamatosan "gyártanak" a tréningesek. Nálunk ősszel fognak próbagyártani. A hegesztőben csinálnak már próbakasztnit. De olyanok, amik piacra mennek, csak jövőre, vagy év végén lesznek.
Mármint, a Cervo 600-as, és annyiban tér el a képedtől, mint a Wagon tért el az Agilától. Mondjuk, a Cervo műszerfala nem egyezik a Wagonéval, mert azt másmilyennek mondták, akik kint jártak. Már én is kíváncsi vagyok, mert szerintem a régi Wagon jópofa autó volt.
Jól van, itt már értem. Akkor nézd meg az utakon futó WagonR+ - Agila párost.
Nekem ez a kép korrektnek tűnik, felidézve a Japán Cervot . A Wagonnak is volt-van Japánban némileg átplasztikázott 600-as változata. Na, ez a Cervo annak tűnik. És van hasonlóság. Vagy nézd meg a Sedici - SX4-et. A Sediciről az a bizonyos kép nem hasonló volt, hanem egy az egyben az.
Az új Agiláról a Wagon R+ fan club fórumon van egy kép (19731) hsz. alatt. Ez már a véglegesnek néz ki. Anno az SX4 még iszonyú titok volt, amikor az Autó2-ben már leadtak egy képet a Sediciről, mert az olaszok hagyták lefényképezni, vagy tőlük szivárgott ki. Hiába profik a titkolózásban a japánok, ha a partnerek hagyják az infót kicsúszni. (ugye pár éve az új BMW 3 még egy autószalonon sem volt bemutatva, amikor a prospektusát komplett felrakta v.ki a netre. Lehet,hogy a nyomdából.) Most úgy tűnik, az Opelesek nem vigyáztak.