Most a tisztességes rendörökről van szó akik odaállnak az első sorba és ténylegesen védik a lakosságot. A brutális rendörök akik oknélkül verik az embereket más tészta.
Most kizárólag a tisztességes rendőrökről van szó akik próbálnak helytállni.
A tisztesseges rendoroket megbecsulom. Sokat lattam mar. Nemetorszagban, Franciaorszagban, Nagy-Britanniaban. Sajnos Magyarorszagon ilyen nincs. Pedig igeny van ra.
: Budapesten dolgózó tudósitóink szerint a jó időjárásra / és a nagyfokú érdeketlenségre /való tekintettel a 2006.márciusi forradalom bizonytalan időre elmarad....
"akik odaállnak az első sorba és ténylegesen védik a lakosságot."
23-án nem volt jelen olyan lakosságnak nevezett izé, akit védtek volna. Mindenkit ütöttek, lőttek aki ott volt, legyen az túrista, arra járó, vagy kődobáló.
Mert kiváncsi vagyok az általános véleményekre ezzel kapcsolatban. Nincs mögötte politikai indíttatás. :) Tényleg az általános nézetre vagyok kiváncsi.
Szerintem a leginkább az becsülendő aki a balhé közepén az őt szidalmazó,ütlegelő stb egyént is higgadtan szakszerűen tudja "elhárítani". Mert azért valljuk be kinek nem szállna el az agya könnyen?
Én spec még régi bútordarab vagyok igy emléxem a '60 as évekre.Manapság nagyságrendel másabbak a zsaruk no de a szitu is más.Asszem nekik is megvan a maguk baja de a kérdésre térve megbecsülésről mindíg az beszél akin segítenek-segítettek.Akik meg szembe találják magukat velük valamilyen úton módon azok köpködnek rájuk.Ez így volt régen is.Ez nem változott most sem.Ami viszont változott az a tárgyalóképességük és ez pozitívan értékelem,Mint mondtam -írtam én emléxem még a rési körzetisekre akik elrendeztek egy két pofonnal ha a hosszú haj vagy más csípte a szemét.