Nincs semmi lelki bajom. Én, mint kívülálló jutottam erre a következtetésre. Én csak külföldön számítok magyarnak, Magyarországon csak "büdös....." vagyok mások szemében. Szóval szerintem én nyugodtan mondhatom azt, hogy a magyarok rasszisták, szoktam is mondani. :-)
Ha valaki azt írja, hogy x nép fiai rasszisták, sőt a legrasszistábbak, akkor maga is rasszista. Aki magyarul írja le, hogy a magyar a legrasszistább, az -valószínűleg- minimum identitásválságos, de valószínűbb, hogy valamilyen pszichózisa van.
Érdekesek vagytok ti magyarok. Megmagyarázzátok a dán dognak, hogy német, s a német juhásznak, hogy dán. Figyu, egyszerűen gyomorforgató, hogy hogy utáljátok saját magatok: számotokra a magyar a legrasszistább, de ha a magyart bántják magyarsága miatt, akkor csak gyenge lúzer. Örület.
e. nincsen gondom az árpádsávos zászlóval, de nem szeretem azokat, akik provokatív céllal lengetik.
A Magyar Köztársaság Alkotmánya alapján (és szerintem is):
"76. § (1) A Magyar Köztársaság zászlaja három, egyenlő szélességű piros, fehér és zöld színű vízszintes sávból áll."