Sziasztok, szia Klárikám!
Klári, a svéd gombát sürített paradicsommal készítettem, mivel elöször nem találtam a tubusosat, /itt ugyanis tubusban kapni azt amit otthon kis konzerves dobozokban árulnak/ kinyitottam egy papírdobozosat. Azzal föztem készre, de közben elökerült a tubusos és abból is nyomtam bele, az süríti be igazán. Reszelt citromhéj és citromlé is került bele, kakukkfü, babérlevél, só, bors, cukor. Isteni finom!!!
Most könyörögtem éppen Chrinek, hogy legyen olyan kedves és gyártsa le a második klipet is, hogy feltehessem azt is a youtubera, az egy nagyon kedves karácsonyi dal, Szenteste rendszeresen éneklik a templomokban. Hárfakísérettel gyönyörüüüü.
Ma férjem megint rizst kért ebédre, lassan már vágott szemünk lesz a sok rizsfogyasztástól:)))) De rábeszéltem, hogy egy kicsit másképpen készíthessem el, így sült rizs lesz, zöldborsóval, sonkával, tojással. Magamnak kínai füszerekekkel turbózva.
Itt egész "meleg" lett, 10 fok, de esik az esö.
Ez a spenótos, fetás penne nálunk is nagy kedvenc, így még férjem is megeszi a spenótot;)
Még nem meséltem el, hogy nagyon büszkék vagyunk Dalmára, megnyerte a DAL-VIA-DAL versenyt Veszprémben. Persze a rosszmájuak próbálják kikészíteni, köztük a legjobb barátnöje is, hogy biztosan azért nyerte meg, mert az anyukája szervezte. Pedig pontszámok után szavaztak, semmi köze nem volt hozzá. Két kategóriában indult, könnyüzene és musical, mindkettöt ö nyerte. Mi tudjuk, hogy mennyi munka volt mögötte, hónapok óta táncórákat vett és baromi szorgalmasan gyakorolt rá. Mellette nagyon jó tanuló, ebben az évben érettségizik. Az álma, hogy musicalénekesnö legyen és szerintünk ha így folytatja, megvalósul!
Kép: A svéd gombához használt paradicsomok
Kellemes napot Mindenkinek!