Olyan gondom lenne hogy szeretnék Nokia 6300-n szoftvert frissíteni de előtte szeretném valahogyan le menteni róla a mostani szoftvert-lehetséges ez és ha igen hogyan?
2. Lehetséges 2 telefon között szoftvert cserélni?
Tehát az egyik telón újabb szoftver van és ezt szeretném rárakni a másik telefonra amin a régebbi van. Lehet ilyet?
Én azt csináltam, hogy meghirdettem a jofogas.hu oldalon, hogy elcserélném a Telenoros készülékemet T-mobilosra, és még aznap jelentkezett rá valaki. El is cseréltük, és azóta is használom. Mondjuk, azt azért ellenőriztem, hogy a készülékre írt gyári szám megegyezik-e azzal, amit a kóddal le lehet kérdezni. A kódot viszont nem jegyeztem meg (az egyik kollégámtól kaptam meg az infót). Most viszont rákerestem, és úgy látom, ez lesz az: *#06#
...ez egy igazi sírva röhögős paródia... azért megnéztem volna, hogy a sok röhögés miatt mennyivel tartott tovább forgatás? mert...... ezt (szét)röhögés nélkül kizárt megcsinálni...
RM -638
Variant : 00.000
Ma néztem a nokia .hu-n és ami az enyémen van 07.10 sw ott is ez a legújabb. Amúgy van для nokia c5-öm karácsony előtt vettem és azon már másodszor ajánlotta fel a sw frissítést és ami a nokia.hu-n van, annál újabb van a telón. Erre értettem hogy a szolgáltató saját sw-e lehet.
Én nem nagyon értek a mobilokhoz, de nem tartom valószínűnek, hogy a szoftver ilyen mértékben szolgáltatófüggő legyen.
A kollégának említettem a dolgot, és azt kérdezte, hogy ha lekérdezed a verziót a múltkor említett kóddal, akkor milyen RM számot ír ki? Az enyém RM-443. Variant: 30.01.
Ez kb most fél éves, újonnan vettem gyári független. Mondjuk december környékén néztem a nokia.hu-n de idáig nem volt újabb sw annál mint ami rajta van. Majd megnézem megint. esetleg lehet hogy ez szolgáltató függő is? (mármint a sw-t gondoltam )
Lehet, hogy a Tiédben nincs, de az enyémben van. Talán csak azért, mert az egyik kollégám elég jól ért a mobilokhoz, és az enyémre feltett egy újabb SW verziót. Azt mondja, hogy a *0000# kód beírásával megnézheted a dátumot, és ha az 2009.11.18-nál régebbi, akkor érdemes frissíteni. A Nokia hivatalos weboldaláról le lehet tölteni az ehhez szükséges programot.
Bocsi, nekem 6303-asom van, de az is majdnem ugyanilyen, még a problémák is hasonlók. Nekem is az a gondom, hogy nem igazán úgy működik a kijelző, illetve a kijelzővédő, ahogy szerintem kéne. A digitális órát állítottam be kijelzővédőnek, és a gombok lezárása után nem sokkal meg is jelenik, de némi idő elteltével eltűnik. A Reef van beállítva háttérnek, és ha nem kézzel zárom le a gombokat, akkor először bejön a digitális óra elég fényesen, aztán elhalványul. Ez nem is lenne baj, ha ezután így maradna, de nem teszi. Egy kis idő után újra megjelenik a háttér, és kiírja, hogy a billentyűzet lezárva, aztán leveszi a fényerőt, és nem sokkal később megint megjelenik a digitális óra. Ez még mindig nem lenne gond, de miért tűnik el egy idő után? Azért állítottam be, hogy mindig láthassam, ha be van kapcsolva, és azt is, hogy mennyi az idő. Erre egy idő után eltűnik, és az égvilágon semmi nem látszik a kijelzőn. Hogyan lehetne rábeszélni, hogy továbbra is mutassa az órát?
Nokia 6300-n szükségem lenne a szoftvert újratelepítésére, de a Nokia Software Updater azt mondja, hogy a legújabb van rajta. Ami igaz is, de leírásokban, sőt, a program súgójában is említenek "újratelepítés" opciót. De nekem nincs olyan.Az NSU több verzióját is próbáltam már. Tudtok segíteni?