Figyelj ide nagyokos.Qurvára unom, amikor Schöpf Merei van terítéken.
A hatodik, jól vésd eszedbe, a hatodik vetélésem után irányatottak ebbe a kórházba.Kilenc hónapig a lábamat ne tehettem, le az ágyról, és végül megszülettet a gyerekem. Viszont kilenc hónapig napról napra megküzdöttek az orvosok azért, hogy ne akarjon a gyerek idöelött a világra bújni.
Magadnak segíccsé! Hogy megértsd milyen kórházat akarnak bezárni.
Jól megélek ebből, fejlődik a cégem és nem kell állami hátsókat nyalnom, hogy megrendelésem legyen. A piacból élek, amit elérek vagy elveszítek csak magamnak köszönhetem.
Hogy éppen melyik kurzus van hatalmon, az hidegen hagy
Gondolom, 9. kerületet akartál írni. A fiaim anyakönyvi kivonatát ui ott állították ki. A 9. ker. pedig felfutóban van. Lehet, hogy az épület lepukkant, 23 éve nem jártam ott, mikor a fiatalabbik fiam született, de akkor éppen felújítás alatt volt. Amint azóta az egész 9. ker. is. (Mellesleg a telek értéke a szempont, nem a kórházé...) A Rókust is nemrég újították fel, mégsem marad meg az eredeti funkciójában. (Ha én olyan okos lennék, mint az eü-t átszervezők, nem itt írnám a szövegeimet, hanem én csinálnám a dolgokat..)
bár megvallom, olyan közelről nem követem az eü átalakítást, de olyat még nem hallottam, hogy a Schöpf-Méreit azért számolják fel mert szarok az orvosok, vagy a kórház maga. Olyat igen, hogy túl sok kórház van egymáshoz viszonlyag közel, ezért a S-M-ét másik veszi át.
inkább ez utóbbit kéne feszegetni, mint amellett rinyálni (nem rád mondom), hogy minden maradjon a régiben
gondold csak meg. Milyen bevétel lehet egy szaros, koszos, lepukkant VIII. kerületi épületből ?
Semmilyen. Nem tétel.
Ha elhajítasz egy követ nagy valószínűséggel tucatnyi ilyen épület egyik ablakát találod el.
vannak ott irodaházak, amelyek eleve annak épültek (a Schöpf-Méreit át kéne alakítani).
Felesleges demagógia arra építeni ellenérvelést, hogy a Bakáts téri épület nagy üzlet volna.
A +biztosítás kissé összemosódik. A mostani járulékainkból nem tartható el az a sok kórház. Szarul működnek, elavult infrastruktúrával és még így is százmilliós deficitekkel.
Én odajártam genetikára. És ott szültem a 2 fiamat. Az szempont, hogy mennyit kellett várni, ahhoz képest, hogy másutt nem tudták megmondani, miért vetéltem el az első két magzatomat, ott meg kihordhattam a másik 2-t? (Ja, nem volt akkor még semmi vendéglátó hely a környéken, kivéve a templomot. Meg nem is volt olyan értékes a majdnem Belvárosnak számító Bakáts tér).
A Rókus nem lesz arra alkalmas, amire eddig volt. Nem marad a kiemeltek között, csak utógondozásra lesz alkalmas. Azt, hogy az 1 milliós lakosságú Pest megye felének közelebb van, vagy jobban megközelíthető, mint a kiemelt váci, vagy kistarcsai, esetleg dél-pesti, nem szempont. Jó helyen van, annyi. Igaz, hogy szülés után vagy megtermékenyítéskor viszonylag kevés utókezelésre van szükség, kit érdekel?
Á, nem megmenti, magánosítja. Eladja azt, ami nem is volt az övé. Csak a bevétel lesz az. Oszt, ha van pénze vkinek, mehet oda szülni, vagy genetikára stb, ha meg nincs, hát sajna, miért nincs magánbiztosítása. Csak azt nem tudja senki sem, hogy ilyen mérvű adó- tb, stb egyéb levonások miatt kinek van pénze + biztosításra. Ill. tudjuk. Nem nekünk, bérből és fizetésből élő magyar (másodrendű) állampolgároknak.
Csak az pofázzon, aki ott vót személyesen. Én igen. Adtak tanácsot, csak 3 és fél órát kellett várni rá, de a Fufu-Fati gyros kárpótolt érte. Király. Inkább a kutyaszar-köztársaságot kéne megszüntetni a Bakáts-téren.
Előbb annak a baromnak, aki a tárca élén áll, körül kellett volna mindent járnia, és nem ajtóstól rohanni a házba. De itt nem az ésszerűségről van szó, hanem a nyerészkedésről.
Rengeteg pénzt vonnak le tőlünk, ehhez képest egy rakás szar az ellátás, a körülmények, elavult az infrastruktúra és oldtimer berendezésekre is várni kell. De azért maradjon csak a kórház, amelynek kőhajításnyi közelében ott van a SOTE, a Sz.t László, a Szt. István és a Rókus.