Keresés

Részletes keresés

bwc Creative Commons License 2007.03.04 0 0 96

Orbán dumája az alkotmányos keretek betartásáról meg a kormány elkergetéséről kb. annyira hihető, mint a békés iráni atomprogram, miközben folyton Izrael megsemmisitéséről beszélnek.

Nem lehet egész nap zabálni meg fogyni egyszerre...

k.nemezis Creative Commons License 2007.03.04 0 0 95

A Biblia szerint a gyermek Jézus ostorral kergette ki a pénzváltókat a templomból.

Vitya!

Te is Megváltót játszol, nosza, kapj fel egy ostort, kergesd ki a Parlamentből Feriéket!

(Lám, nem vagy te olyan tökös gyerek!)

:-)))

balgaorbány Creative Commons License 2007.03.02 0 0 94
  Majom a ketrecben.....

Előzmény: ooloo (93)
ooloo Creative Commons License 2007.02.28 0 0 93
(c) halford
toloba Creative Commons License 2007.02.28 0 0 92

Minek őket, minek az a nagy meló?
Egyedül Orbánt, aztán a többi szinte magától megy....
bénifrédi Creative Commons License 2007.02.28 0 0 91
Szegény OV. Nem veszi észre, hogy éppen magát kergeti el elég gyors tempóban.
PROWL Creative Commons License 2007.02.28 0 0 90
nameg te sem írhattad volna ezt be, ha diktatúra lenne
Előzmény: halfsinger (17)
PROWL Creative Commons License 2007.02.28 0 0 89
Tényleg czirkuszigazgató :-)

Mer ahogy a pulpitushoz ér, már állanak is fel, aszt mennek :-)
Előzmény: Törölt nick (14)
PROWL Creative Commons License 2007.02.28 0 0 88
hát bújj a nemzeti színház seggébe, amit orbán viktor (nyilván saját erőből) épített négy év alatt
Előzmény: Törölt nick (3)
Derek Creative Commons License 2007.02.28 0 0 87

Ja, az mas:-)

Előzmény: firstmaggio (86)
firstmaggio Creative Commons License 2007.02.28 0 0 86
De most nincs demokrácia! Most csak demokrácia nélküli többpárt rendszer van :-))
Előzmény: Derek (85)
Derek Creative Commons License 2007.02.28 0 0 85

"ami számít: ezeket most el kell kergetni, erről szól a demokrácia."

Nem errol szol a demokracia, hanem arrol,hogy mindenki szabadon dontheti el,hogy meltyik partra adja a voksates ha azok tobben vannak akik a szavazaskor nem akarjak ezeket elkergetni attol meg demokracia van,csak az elkergetni szandekozok kisebbsegben.

Előzmény: mr. gerison (84)
mr. gerison Creative Commons License 2007.02.28 0 0 84

"Amikor is minden kétkezi munkás-alkalmazott,nyugdijas nagyon -nagyon lelett nézve."

a nyugdíjasokat sosem nézte le az orbán kormány - mellé lősz

a nyugdíjasok azért vannak meg a szociknak (illetve voltak meg kb. idén januárig), mert őket a legkönnyebb a régi hangnemben, a régi csatornákon (népszabadság) "tájékoztatni" - telenyomni propagandával, hogy "szélsőjobbos veszély" meg minden. de ez most nem igazán számít.

ami számít: ezeket most el kell kergetni, erről szól a demokrácia.

Előzmény: Skipi (83)
Skipi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 83

Éppen,hogy nem tipikus.

De tény,hogy a jobb moduak közt jelentösen nagyobb a támogatottságuk,pl.tanárok,egyetemisták,közép vállalkozok körében..de valahogy az alkalmazottak,kétkezi munkások körébe nem olyan mértékü.Vajon ez mitöl is lehetséges?Talán azért,mert van viszonyitási alapunk a 4éves orbán-kormány idején történtekkel.Amikor is minden kétkezi munkás-alkalmazott,nyugdijas nagyon -nagyon lelett nézve.

Előzmény: mr. gerison (82)
mr. gerison Creative Commons License 2007.02.27 0 0 82
tipikus kormány-munkás duma
Előzmény: Libertine (81)
Libertine Creative Commons License 2007.02.27 0 0 81
Tipikus fidesz szavazó. A kerületünkben is a gazdagabb, családiházas részeken nagy a fütyisz támogatotsága (ahogy általában), szegénykék nagy megélhetési válságban lehetnek, miközben a minimálbérre bejelentett villatulajdonosok támogatott gázzal fűtik az úszómedencét :(
Előzmény: Skipi (77)
mr. gerison Creative Commons License 2007.02.27 0 0 80

"Hát igen,mindig kell valaki,akire rálehet fogni mindent"

Orbán a felelős!

:)

Skipi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 79
Hát igen,mindig kell valaki,akire rálehet fogni mindent,és a legegyszerübb,ha azt mondják neki-a gyurcsány ellopta a pénzed..pedig ez mekkora szamárság:-)csak épp sokan el is hiszik:-(
Te,ezek azt hiszik,ha most a gyurcsány lemondana,itt huu de jó fizetések lennének másnaptól!!hát ez nagyon szánalmas-pedig hányembertől hallom ezt egy nap:-(
Pedig hát egy kormányválság-lemondás esetén a tözsde nagyon érzékenyen reagálna,pl.svájci hitelek ,forint gyengülés,külföld bizalma..stb..lenne itt olyan infláció,hogy attol koldulnának!Nemhogy fizetés emelés!!
Előzmény: Powersystem (78)
Powersystem Creative Commons License 2007.02.27 0 0 78
Én tudnék fordítttat is mutatni! Vannak ismerőseim akik nk a hátsója úgy ki volt orbánék alatt, hogy még álmodni sem nagyon álmodhattak olyan dolgokról amiket akkoriban megvettem magamnak! értsd. műszaki cikkek és stb! Persze a választásokkor baromi lelkesen jártak és járnak fel csápolni az alcsútinak! Most sem jobb a helyzetük de most van kire fogni akkoriban inkább nem beszéltek róla :-)
Előzmény: Skipi (77)
Skipi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 77
Na igen..egy kökemény fideszes ismerősőmnek például 5-ös BMW je van:-)és ezt az átkos komcsik uralma alatt tudta megtermelni magának:-)persze a dolgozokat 6-és 8 órás minimálbérért foglalkoztatja:-(
Előzmény: Powersystem (76)
Powersystem Creative Commons License 2007.02.27 0 0 76
Mert vhetene akár A6-ost is nem? Csak nem tud mert a rohadt komcsi kormány miatt nincs rá pénze :-)
Előzmény: Skipi (75)
Skipi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 75
Jut eszembe,láttam minap egy kis gyurcsány ellenes tüntetés után egy jó jelenetet,hát kár hogy nem volt nálam egy kamera,hogy felvehettem volna:-)
Na a szituácio: szokásos tüntetés,szokásos szólamok,hogy milyen rosszul élünk,meg tolvaj banda,meg tönkre akarnak tenni minket..stb..de az eggyik legjobban siránkozó,nagyon jól öltözött úriember,utánna nevetgélve komplett családdal az oldalán szépen elsétál a zsir új audi A4 es kis fullos autójához,beül és nagy nyugodtan hazakocsikázik:-)
Hát mondom és még ez siránkozik,hogy milyen rossz neki:-)
Azért ez egy kicsit nem fair,ugyibár?
Powersystem Creative Commons License 2007.02.27 0 0 74
Aztán még odab...a azt is hogy a kormány és a rendőrség maradjon távol!
Előzmény: joomarton (71)
Skipi Creative Commons License 2007.02.27 0 0 73
-"ezek szeint te érdekelt vagy anyagilag - másra nem tudok gondolni, bocs"
Hát ez az a mondat,amit örökké hajtogattok..ha valaki nem jobboldali demagog szólamokat hangoztat,az csak azért lehetséges,mert érdekelt anyagilag.Ekkora képzelö erötök van csak?Nem lehetséges hogy az illetönek más a meglátása a problémáról?
Nekem pl.egy csepp anyagi hasznom nem keletkezett,se jobboldali kormány se baloldali kormány idején,mindig is csak a törvényesen járó bért kaptam,amiből törvényesen adóztam.
Tehát ez a legidiotább következtetések egyike:-(
Előzmény: imbisz (69)
Callie Creative Commons License 2007.02.27 0 0 72
Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.
joomarton Creative Commons License 2007.02.27 0 0 71

"ő mindenkinek azt javasolja, hogy kergessük el ezt a kormányt. Folytatva a mondatot, hozzátette: az összes elérhető törvényes eszköz segítségével."

Pont az benne az alávalóság, hogy mellesleg tette hozzá a lényeget, amire már senki nem figyel, csak a mondat elejére. Balhéra hajaznak nagyon.

A "keregessük el" egyébként is tevôlegesen vulgáris, nem a jogi kifejezések szakszótárainak törvényességet óvó kifejezése. A törvénytelenül elsöpörni akarásról erôsen árulkodik a szöveg, hiába a csûrcsavarás végén.

Derek Creative Commons License 2007.02.27 0 0 70

"(folyamatosan törvényes eszközökről beszélünk)"

Hat ahhoz meg kell varni a 2010-es valasztasokat,mert ha a parlamenti tobbseg addig nem valtja le a kormanyt mas nem teheti.

imbisz Creative Commons License 2007.02.27 0 0 69

mindabból, amit mondasz, csak annyi jön ki, hogy te nem akarod elkergetni ....

(folyamatosan törvényes eszközökről beszélünk)

a te dolgod ...

ezek szeint te érdekelt vagy anyagilag - másra nem tudok gondolni, bocs

mit ahogy az elkergetés meg az országé .. (és nem egy párté - mert az puccs lenne, még gyurcsány elkergetése eestén is)

most csak azért nem érted, mert nem akarod,
ha OV nem szakértői pártban gondokodna, ha nem tette volna milliószor világossá, hogy csakis demokratikus választásokon szeretnék, ha a FIDESZ megbízást kapna kormányzásra, akkor az ilyen fejek, mint te ,azt mondahtnák, hogy puccs ...

de nem mondhatjátok ...

Előzmény: Callie (67)
spindoki Creative Commons License 2007.02.27 0 0 68
Van rá valami garancia, hogy a következő jobb lenne? Mert OV szava biztosítéknak elég gyenge.
Callie Creative Commons License 2007.02.27 0 0 67

sok-sok pont

Csűrögetheted, de nevetséges dolog a tévében arra biztatni, hogy "az emberek" kergessék el a kormányt. Kergesse ő, ha annyira fontos neki. Ha meg nem teszi, hanem csak mondogatja, hogy el kéne, arra még Rúzsa Sándor is csak annyit szólna: bakfitty.

Előzmény: imbisz (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!