Keresés

Részletes keresés

TChriss80 Creative Commons License 2010.07.19 0 0 10
Sziasztok!

Mondja meg nekem mondani valaki mennyibe kerül kinn a 14 karátos arany gramm ára?

köszi
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.01 0 0 9
Van már egy olyan topik, amely kifejezetten a luxusszálloda-kerülők számára hasznos. Jópáran vagyunk ott, elég sok hozzászólás fut. Érdemes átnéznetek:
Türkiye
bandani1995 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 8

Sziasztok!!!

Most megyünk törökországba és csak azt szeretném tudni hogy pl.  egy kola mennyibe kerül?(Vagyis mi mennyibe kerül?)

kirgizke Creative Commons License 2008.06.05 0 0 7
Szerintem a Türkiye címet írd be a keresőbe. Ott értekezünk mostanában a magánszervezés rejtelmeiről.
Előzmény: marzsu88 (6)
marzsu88 Creative Commons License 2008.06.05 0 0 6

Kár hogy nem műxik  a topik! ha vki még is erre téved, tudnátok segíteni hol találok infókat / topicot saját tervezésű, autós, helyszínen szállást keresős utazáshoz?

Jelige " elöször Törökországban"

Pugi85 Creative Commons License 2007.06.16 0 0 5
Sziasztok:)

Ahogy beleolvastam a topik hozzászólásaiba, azt gondolom tudtok nekem segíteni:)

Most először megyek Törökországba és már nagyon várom. A párommal 10 napot töltünk majd el Kemerben (Valeri Beach Hotel).
Nagyon szeretnék megnézni néhány kis (eldubott) öblöt vagy természetvédelmi terültet, nemzeti parkot... szóval vmi vadregényes zöld tájat a tengerparti fürdőzés mellett.
Tudnátok ajánlani vmit? (autót nem tudunk bérelni, nincs jogsink ill. a fakultatív programok sem annyira nyerők diák zsebpénzből ...300 euróból).
Tudnátok ötletet adni, mit érdemes megnézni és hogy lehet odajutni?

Aztán még az is érdekelne:)
- Valószínű Kemerben maradunk, de nem tudom mennyire kiépített a környék...
- Eurót vagy lírát érdemes-e venni (inkább bazárban vásárolnék)?
- Apropó, aki ismeri a környéket, merre lesznek a bazárok?:)
- Olvastam, hogy létezik Moonlight Beach, a "Holdfénypart", az merre felé van? Ez tényleg egy természetvédelmi terület, vagy félreértettem?

Előre is nagyon köszönöm a segítséget:)
liliom46 Creative Commons License 2007.04.16 0 0 4

Helló!

A tengerparton, Alanya mellett van egy 2 szobás apartmanom, szállásnak felajánlom, ha szükséges.

E-mail cimem:

alanya2005@freemail.hu

liliom

Előzmény: annadr (3)
annadr Creative Commons License 2007.02.25 0 0 3

Hello!

elkezdtem elolvasni a top 10 elejét, de elég régiek a bejegyzések, és azóta már biztos sok minden változott (árak...) de azért végig fogom olvasni természetesen. Pár embernek szívesen írtam volna mailt, de nem volt publikus a mail címük :(

Szállást nem terveztem előre foglalni, hisz elég speciális helyzetben leszek-leszünk: orvostanhallgatók vagyunk, és cseregyakorlatra megyünk Tr.o.-ba, így szállásunk és kajánk (ez utóbbi kérdéses) lesz egy városban - még nem tudjuk, hogy hol. Ugyanakkor egy városban szállás vajmi kevés egy körutazáshoz, de azért sok dolgot befolyásol. Ugyanúgy, mint az ottani "segítőink", akik vagy szerveznek programot vagy nem... mivel ilyen sok a rizikófaktor az útban, ezért szeretnék minél több mindent előre tudni és utána nézni, hogy mire odaérünk már tudjuk, mi érdekel, mennyi pénzünk van rá, stb... természetesen mindenhez rugalmasan alkalmazkodva. (tavaly ugyanilyen 1 hónapot Mexikóban töltöttünk, így némi tapasztalatunk van, de tudom, hogy ezek nem ültethetők át egyazegyben, hisz egy teljesen más országba látogatunk el)

sajnos sokan utaznak kocsival a fórumozók köül, így tömegközlekedéses weblap ajánlatokkal még nem találkoztam:(

Az otelekkel kapcsolatban a zsúfolt nyári hónapokban is igaz, hogy mindig találni megfelelő árut (olcsót) és színvonalút - szabad hellyel?

Ha jól hallottam nemzetközi diákkal több helyre olcsóbban/ingyen lehet bemenni? Jelent ezenkívül utazási kedvezményt is?

olvasom tovább a top 10-et is, de nagyon örülnél neki, ha itt is lennének up to date infok - biztos másokat is érdekel! :)

Előzmény: _Fefe__ (2)
_Fefe__ Creative Commons License 2007.02.25 0 0 2

Szia!

Azt hiszem, értem, miért nyitottad a topikot :)

Anno a "top 10" topik pont ez volt, amit te itt szeretnél. Én 2002-ben voltam egy kb. 1 hónapos úton (autóval, 7000km-es körút, semmilyen szállást nem foglaltunk előre), ott tervezgettem én is a részleteket. De aztán felkapott charterjáratos-tengerpartonláblógatós-onnankinemmozdulós célpont lett a török tengerpart is, és onnantól az a topik leginkább csak erről szól: ki melyik irodával, melyik szállodába.

Mindenesetre a topik elejét mindenképpen ajánlom én is átolvasásra (nem hosszú), és jópár tippet máris kapsz.

Metell topiktárs is néha megjelenik ott, ő "nagyöreg", érdemes faggatni :)

Szállással kapcsolatban: ha meggyőznének, hogy érdemes neten lefoglalni előre, mert úgy olcsóbb, gondolj arra, hogy sokszor még ez az olcsóbb is gyakran többszöröse az utcáról érkezve kibulizható árnak... és mindig lehet szállást találni, sokkal könnyebb és rugalmasabb így. Az olcsó hotelt úgy lehet felismerni, hogy nem "Hotel", hanem "Otel" van ráírva :)

Konkrét tipp: ha Kütahyában jársz, az "Otel Istanbul"-t messziről kerülni, ótvar mocskos, és pofátlan a banda! Konyában az "Otel Simsek" szimpatikus volt (még a GPS-koordinátái is megvannak :), mondták, 35 a két ágyas szoba (ilyenkor még lehet alkudni), én épp csak rábólintottam, hogy akkor megnézem, milyen, mire utánam szóltak, hogy honnan jöttem... megmondtam, erre utánam kiabált, hogy "akkor 30 líra" :)

Előzmény: annadr (-)
edk440 Creative Commons License 2007.02.25 0 0 1
Azért nézz be a Törökország - top 10 topikba. Ateszking olvtárs nagy tapasztalattal rendelkezik.
Előzmény: annadr (-)
procaliber Creative Commons License 2007.02.25 0 0 0
0 tapasztalatom van
annadr Creative Commons License 2007.02.25 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a topicot, met nem találtam olyan Törökországgal kapcsolatos fórumot, ami ezzel foglalkozna: tehát nem azzal, hogy melyik szállodába érdemes menni, melyik iroda szervezésében. (Láttam, hogy "autóval Törökországba" topic van, de nem is erről szeretnék írni)

A nyáron 1 hónapot fogok kint tölteni, ezért érdekelne minden, ami Tr.o-gal kapcsolatos: repülő, vonat, ottani távolsági közlekedés (egy honlap, ami máv vagy volán szerű), ottani diák-szállók, kulcsos házak (utazas.com-on, hostelword, stb.. ismerem, inkább személyes élményekre lennék kíváncsi - hova igen, hova ne), és a látnivalók: mi volt csalódás, mi az, amit ki ne hagyjak, mi az, amit nem írnak az utikönyvek, de meg kell nézni, hogy érdemes "mini-körutat" tervezni, stbstbstb..... bármi és minden!

Mondhatjuk "hátizsákos túrának" is, de mégsem teljesen az, ezért nem ezt a címet adtam neki.

Remélem ez a téma másokat is érdekelni fog, és sok-sok érdekes infoval találkozhatunk majd itt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!