A Fidesz elnöke szerint csak a rendőrségen múlik, hogy lesznek-e erőszakos megmozdulások március 15-én. "Ha nem értenék félre, akkor azt mondanám, hogy követeljük vissza a rendőrségünket, mert az a magyar polgároké". A rendőrség nem arra való, hogy a kormányfő beleegyezésével összeverje a békés polgárokat. Ha a kormány nem használja a rendőröket, akkor béke lesz március 15-én, ahogy béke lett volna október 23-án is - mondta Orbán Viktor
Mocskos provó ez az ember-akinek semmi se drága, még a hiveinek a testi épségét is kockáztatja, csakhogy a kisstilű politikai játékait űzhesse. Kisérje megvetésem. Azokat az az elhűjitett jobbereket pedig sajnálom, akik még bedőlnek neki.
Mert akkor már nem volt kedvük-merszük csinálni, no meg a Demeter le is bukott akkor a szélsőjobbos kapcsolataival, ezért el kellett játszani a jólnevelt gyereket.
Kicsit alábbhagyott a kalandvágy akkor, de most megint mintha éledezne...
Szerintem az egész azokon az embereken fog múlni, akik szeptemberben és októberben is balhéztak. Nem hiszem, hogy a fidesz gyűlés résztvevői vagy akár a baloldali érzelmű emberek balhét szeretnének. És nem is a rendőrségen fog múlni,ahogy Orbán mondta....Csakis azokon, akik balhét akarnak...
Inin is latszik, hogy nem a kormanyon mulik, hogy lesz-e balhe. Ha a fidesz nem engedi hosszu porazra a szelsoseges taborat, nem lesz balhe. Aki 0rbant utalta eddig sem feltetlenul mszp hivo volt.
A Sonda Ipsos szerint a fidesz megnyerte a parlamenti valasztasokat. Ezek a kozvelemenkutato cegek fabatkat sem ernek. Mar a meteorologusoknak is nagyobb a renomejuk. A legtobbet 0rban teheti, hogy nyugalom legyen. Ha nem beszelne allandoan uszito baromsagokat es nem akrana nekimenni a kormanynak akkor nem kergulne meg ennyi ember.
Teljesen igaza van: ha nincsenek kint a rendőrök, akkor nincs kit kővel dobálni ergo nyugalom van. Ha nincsenek kint a rendőrök, akkor leszerelhetik a kordont, és besétálhat Gonda László a parlamentbe. Ja, hogy azt a katonák védik? Ezt nem tudta, béke poraira. :)))
Akkor még egyszer, csak neked, igen lassan, szótagolva: a demokrácia, a demokratikus játékszabályok pontosan addig érvényesek, amíg ki nem robbantjátok a polgárháborút.
Én szóltam. Te nem fogtad fel. Pont, ahogy a törpenapoleon sem.
Sztem a fideszesek elhatárolódnának azoktól, akik törnek, zúznak, akkor a kutya sem foglalkozna velük. Pl nov. 4-én nagyon vigyáztak arra, hogy senkit se menjen a soraik közé. Ha most nem mennek oda drukkolni a rendzavarokhoz, akkor még annak az árnyéka sem vetülhetne rájuk, ők szítják a viszályt. Hogy ennek mennyi az esélye, nem tudom.