Ezért tavaly 35 ezret kellett fizetni. Volt a Heti Hetesben, és egy néző versére hajós szerzett zenét. Most csak a refrént:
Hát jó étvágyat emberek, aki fizet az a Ferivel ehet. Bekaphatja amit elétesz, de csak egy év múlva mondhatja hogy elég lesz...
Najó még egy kicsit.
de a lényeg... hogy a politikai elit aki az átlagnéptől elüt lát vendégül és velük szemben egy pár szerencsés vendég ül akik a végén elvihetik a szalvétát emlékül, ó emlékül, ó emlékül...
Ehez van egy aranyos történetem: időnként veszünk kaviárt a Tescoban, és párizsis kenyérre téve megpróbáltuk megkínálni a fiamat. Nem ízlett neki, vagy nem volt éhes, de nem ette meg. Erre kivettem a székéből, és elkezdtam az asztal körül kergetni, hogy "Fiam, edd meg a kaviárt!". Az anyja meg felvette videóra, hogy ha majd megkérdezik tőle: "Téged az asztal körül kergettek, ha nem etted meg a kaviárt?" azt tudja - BIZONYÍTHATÓAN! - válaszolni: "Igen!".
Jaj a szivem. Ne rémisztgess itt engem. Én szállítom a libamájas és kaviáros szendvicst. Tudod Feri ezt szokta meg otthon gyerekkkorában. De csitt a haza megmenekült, a Puma helyettesítí. Gyorsan készítünk neki langusztát homárral. Mert ömeg ezt szokta meg gyerekkorában. A szendvicseket meg elküldjük egy nevelőotthonba, ahogy Rákosi elvtárs idejében.
Igen, tétlenül nézi, ahelyett, hogy összeszednék neki a sok narancsot, amit a póluslátogatásain a pógárok eléje gurítanak az egészségének megőrzése érdekében.