"a legközelebbi választáson olyat választani aki kiérdemelte azt"
Húúú de okos vagy!!! Mégis kire gondolsz? Honnan osztod az észt ilyen magabiztosan? Emellett azt nem veszed észre, hogy ez ez globális folyamat? A ny-európai országok életszínvonala ugyanígy pusztul a saját korábbi szintjéhez képest, csak még van a tartalékokból.
Románia, Ukrajna elhúz??? Na ne rögtess már. Ha nincs semmim, akkor egy szakadt gatya beszerzése is jelentős növekedésnek számít, de ezt a növekedést nincs értelme lieárisan kivetíteni sok évre előre.
Jó lenne ha végre tisztáznád magadban, hogy mi az a rendszerváltozás.
4 évente demokratikus választások. Ne legyen?
Lehetőség a meggazdagodásra. Ne legyen? Amíg mások matracon alszanak, ne legyen ágyam?
Jó élek, megszépült a környezetem, minden nyáron utazom és nem 50 dollárból, 5 óra alatt tengerparton lehetek, Bővitettem a házam, lecseréltem a kocsim. Van állásom, egészséges gyerekem, szép feleségem és boldog vagyok.
De ha neked úgy jó, hát legyen: Nemzethalááááááál!
Azért a dolgos odaadó munkában tisztességben megőszült hetérákat csak összetartja haza óvó zseretete. Az ő véleményüket jelentős számuk miatt feltétlen figyelmedbe ajánlom.
Helyes, "volt régen is..." De akkor mit papoltok rendszerváltozásról. Az egy lehetöség volt. Nem éltetek vele. Pedig azt nektek kellett volna csinálni. De mint a barmok mentetek az urnákhoz, vagy még azt sem. Nem vagytok megelégedve a politikusokkal? Nem randalírozni kell, hanem a legközelebbi választáson olyat választani aki kiérdemelte azt. Alúlról jövö demokrácia. De ti - mint régen a fociban - nyerni akartok, meg hatalmat. HATALMAT. 4 évenként kiforgatni az országot a sarkából. Mint egy öreg matracot. Nektek nem volt jó Antal. Horn, Orbán, Meggyesy, Gyurcsány. Persze mindíg más a hibás. Elfelejtettem.