olyan hosszú a neved, pedig szeretem néven szólítani ATl, atéel ez jobb, igen őt hallgatni élvezet, egyszer a táncos topikban sok számát be is tettem, de Paul Ankát szereted-e?
Még nem késő. Még. Nagy a türelmem, és a tűz is nagy, de nagyok a fájdalmak is, melyek beárnyékolnak mindent. Szívem összetört. De a remény és a tűz túlságosan lángolnak bennem. A tűz leánya vagyok én. Égek. Szenvedek. Összetörik bennem minden, mint a tűzben. És közben a remény szól hozzám: még nem késő...
Még nem késő. Még. Nagy a türelmem, és a tűz is nagy, de nagyok a fájdalmak is, melyek beárnyékolnak mindent. Szívem összetört. De a remény és a tűz túlságosan lángolnak bennem. A tűz leánya vagyok én. Égek. Szenvedek. Összetörik bennem minden, mint a tűzben. És közben a remény szól hozzám: még nem késő...
Én is töröltetem magam mindjárt, de előtte írnék valamit.
Írod: "a szerelmes versekkel nem dobálózok."
Persze, hópihének minden áldott nap dobálod a szerelmes verseket, van úgy hogy egy nap több szerelmes verset írsz neki. És még azt mered hazudni, hogy nem dobálózol velük? Hát folyton azt teszed pihével, rengeteg szerelmes verset írsz neki, csak úgy dobálod őket. Tündinek pedig még egyet sem írtál. Ide sem írtál, pedig volt úgy, hogy 2-3 hét szünet volt itt a topikban, nem írt verset Tündi, és te még akkor sem írtál Neki szerelmes verset. Pihének pedig szinte minden nap írsz szerelmes verset, szünet nélkül, tehát hazudsz. És csak ki kellett volna választanod az egyik versét Tündinek, és arra válaszolni, nem kellett volna egyszerre, elég lett volna az egyikre. Fokozatosan kellett volna, szép lassan válaszolni, nem pedig egyszerre. Szánalmas vagy. És még most is csak vádolod Tündit, pedig Ő a sértett és te bántottad meg Őt.
messze áll tőlem, hogy minek nevezzelek.., az engem nem minősít, néha elképzelem hogy nem hiszem el, ílyet írni nem csak mondani lehet, akkor meg miért írod, elég ha mondod, írni csak azt írd le, amit gondolsz is, a szó tudod szárnyai vannak, az írás meg itt marad.
te is tudod, hogy nem egyszerre kell válaszolni az összes versre, hanem kezdetnek kiválasztani egyet és arra válaszolni, majd egy idő múlva a másikra, és így tovább. te teljesen hülyének nézel? Nem egyszerre szoktál válaszolni a versekre, hanem ki választasz egyet kezdetnek, és egy idő múlva folytatod. De te még el se kezdted. Nem akartál rá válaszolni. Pedig volt úgy, hogy sokűig nem tettem be verset. A Tőlem Neked topikba ráadásul még nem is tettél be nekem szeelmes verset, azt csak pihének szoktad. Pedig annak az volt a célja, rendeltetése.
Kedves TTündi, nem diszkriminálok, ilyeneket ne mondjál, de ha megértetted amit eddíg írtam, kivehető belőle, hogy egy áradat versre nem tudok mit válaszolni, vérni kell, minden topiknak sikerül valami hangulatot adni, ezt megtöri egy szép vers akár, idegen lesz azonnal, nehéz áthangolódni, azt hiszem érted te ezt.., a szerelemnek is ezer árnyalata van, azért nem szünnek a szerelmes versek, mindíg mások, új érzéseketpendítenek meg.., de nem csak a szerelmes versekre igaz akármilyenekre..
Volt egyszer egy mese A kezdete előtt ért véget És a vége után kezdődött el Hősei haláluk után léptek fel benne És születésük előtt léptek ki belőle Hősei a földről és az égről beszéltek Beszéltek erről-arról Csak egyetlen dologról nem beszéltek Amit nem tudtak Hogy ők egy mese hősei Egy meséé amely a kezdete előtt ér véget És a vége után kezdődik el
Egyik versedet sem tudtam magamra vonatkoztatni, ugyanis egyik versed sem szenvedélyes, érzelmes, szerelmes, romantikus. Olvasd vissza. Azt hópihének szoktál írni a Csend a lelke topikban offolásként illetve a táncos topikban. Hisz szándékosan írtál tegnap a táncos topikba olyanokat amiket én hiányoltam. Menj oda !! Én it befejeztem. Leszerepeltél. Olvasd el itt a 52-eset is. A viszont nem látásra.
Ide eddig nem írtál nekem érzelmes, szenvedélyes, szerelmes, romantikus verset. Ezt a topikot pedig ennek szántam, Gábor, hogy egymásnak küldjünk szerelmes verseket. Továbbá amit műveltél a táncos topikban tegnap és az azelőtt: kegyetlen volt velem szemben és igazságtalan. És a másik, verses toikban nekem kellett volna címezzél egy verset. Bár elárulom, hogy ez a panel és a környéke, az egyik legszebb ilyen jellegű környezet, soha nem voltak összefirkálva a falak, zöldövezet, és gondozott lépcsőházak vannak. Helyetted bemásolom ide azt a verset némi változtatással, hisz ez egy szerelmes vers, és az kimondottan engem illet. Ezen túlmenőn szeretnélek tájékoztatni, hogy ezzel a verssel a topik megszűnik. Felfüggesztem ezt a topikot, mivel nem írtál még egyetlen egy szerelmes, érzelmes, szenvedélyes, romantikus verset nekem. Nekem. Tehát mégegyszer: a topikot ezennel lezárom, és soha nem szólj hozzám muallimként. Leszerepeltél.
Nem mindig érzékelhető, hogy nekem szólnak verseid. Amik nekem szólnak, azok számomra szenvedélyes, romantikus és szerelmes versek. A többi nem nekem szól !!! Folytatom az előző verset: