Keresés

Részletes keresés

drakulady Creative Commons License 2007.01.30 0 0 0
0-t láttam eddig
borsalina Creative Commons License 2007.01.30 0 0 topiknyitó
No, nem láttatok újabb részt?
Kicsit kibuktam Margenre. nem is, inkább a rendezőkre. Abszolút jól látta a kiscsaj, hogy nem ide való, aztán hátraarc, beolvad. Szétszórt meg túl fiatal, de csak egy kicsit határozottabb barátrea-barátnőre-nővérre lenne szüksége, nem poligámiára. Szerintem a poligámia csak igazán önmagukat majdnem feladni képes (vagy mások kiteljesülését önmaguk kiteljesüléseként megélni tudó) emberek számára való.
A barátnő vonalat a Pam is megadta volna neki. Látszólag most keresztbe tett, átlátszó, hogy tudta, hogy tönkreteszi a ruhát az általa ajánlott vegyszer, de az is átlátszó, hogy kellett egy ürügy, ami megmagyarázza, miért nem hozzá fordul Margie.

(Nem tudom, meddig fogom nézni a sorozatot, az ilyen piti manipulációk elveszik a kedvem és olyan hosszúnak tűnik minden rész, de csak arról van szó, hogy annyira tőlem idegen dolgot kell befogadnom, hogy hiába szórakozom jól, azért végig kísért háttérben, hogy baszki, tőlem idegen téma és jó, megpróbálják úgy előadni, hogy velük szimpatizáljon az ember, de annyira béna , átlátszó manipulációkkal teszik, ááá, irritál az ilyen)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!