Keresés

Részletes keresés

N.J.T. Creative Commons License 2007.01.27 0 0 32
Hali.Fizessen mindeki,mert ez egy állampolgári kötelezettség.Azután majd felemelik a korhatárt apránként 80 évre,És Huss nyugdijj.De a Fő TÓLVAJOK Hazamennek .
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.26 0 0 31
Rosszul gondolod.
Előzmény: Vajk (30)
Vajk Creative Commons License 2007.01.26 0 0 30
én meg úgy gondolom nem adja ki.
Előzmény: verfarkass (29)
verfarkass Creative Commons License 2007.01.25 0 0 29

Eztegy icipicit rosszul látod.. ha csak az szjat nézzük lehet karcsú összeget kapunk, azonban az összeg sokszorosát fizette már meg közvetve hiszen minden pénzt elkölt vhol valószínűleg túlnyomórészt szolgáltatóknál, ü.a. kutakon stb..így életében megtermelt javainak további kb 20%át ugyancsak beadta már.. szal ha mondjuk te favágó vagy minden évben a  kivágott fa 36% és minden további 5. fa tehát a kivágott fák 13%-a is az államé. eztehát 50% körül mozog. végül belőled nem maradna semmi így nemzel és felnevelsz egy újabb egységet a maradék 50%-ból ami az államnak nagyon jó így ezt is hozzáadva.. gondolom az kiadja egy szaros állt, közép, felső oktatás, egy pár tucat könnygázgránát, néhány rutinellenörzés, ócska röntgenképek, pár deci szérum, néhány szelet kenyér és szalámi, életben 1 tűzoltás költségeit..   

Előzmény: Vajk (28)
Vajk Creative Commons License 2007.01.25 0 0 28
az a 20 év munkád arra volt jó, hogy kifizesd azt, amit az iskoláidra és a taníttatásodra költöttek. Mondjuk a látszat szerint ez nem lehet valami egetrengető összeg:) Vagy ha mégis az, senki nem kiabált, hogy beléd kár pénzt feccölnie az államnak...

Ki tudod számolni, húsz év alatt mennyi adót fizettél(mondjuk adózás nincs is húsz éve, de ez csak nigazolja a fenti állításomat)

Számold ki, mennyi adót fizettél. Komolyan.
Előzmény: Törölt nick (21)
Baresi Boriska Creative Commons License 2007.01.25 0 0 26

Az ember egy szellemi toprongy. Nem hiszem, hogy valaha is megertett valamit

eleteben!

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 25
Most is fizet.Én meg hagyom,hogy tegye.
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 22

Asszony fizetéséből amit vonnak,az betakar mindent.

Én meg visszaveszek még belőle egy kicsit.Hol itt a gond?

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 21

20 év munkaiszony alatt fizettem annyit,hogy eloltsák a házamat,ha ég.

A boltban,amikor fizetek a tejért,akkor is fizetek adót,osszák be azt.Többet egyenlőre nem kívánok fizetni.

Természetesen azzal fizetek,amit az államtól fogok kapni.Csaka nyugdíj van még évtizedekre,de az meg ráér.

Előzmény: Vajk (19)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 20
Sose hívna rendőrt v tűzoltót.
Ő egyszerűen nem szorulhat másokra.
Előzmény: Vajk (19)
Vajk Creative Commons License 2007.01.25 0 0 19
rendőrt sem fogsz hívni, ha betörnek hozzád és megerőszakolnak előbb téged aztán a nejedet? Vagy ha már kijött, nyíltan közlöd vele, hogy te nem adtál pénzt az ő fizetésére?
VAgy a tűzoltónak szólsz, mielőtt kiszáll a z égő lakésodhoz, hogy menjenek tovább, mert te nem adtál pénzt a benzinjükre meg a veszélyességi pótlékukra, hogy érted kockáztassák a testi épségüket?(lehet nincs is veszélyességi pótlékuk?)

Vagy csak itt a neten noname-eskedsz nagy szájjal?:)
Előzmény: Törölt nick (12)
twist Creative Commons License 2007.01.25 0 0 18

//Mennyivel más morálisan az egész társadalmat meglopni vagy csak egyes embereket?  //

Szerinted ezt nem inkább Kókától kéne kérdezned?

Már csak azért is, mert néki nincs szüksége MÁR a társadalom meglopására szerintem.

Oszt mégsem tud lemondani róla!

Előzmény: csg67 (9)
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 17

Remélem nem a kínai piacon vásárolsz? Az nem szép dolog.

Előzmény: swill (16)
swill Creative Commons License 2007.01.25 0 0 16

Én még tovább megyek. Minden forintot amit az állam elszed tőlem, háromszorosan veszek vissza.

Előzmény: Törölt nick (4)
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 15
Az pazarlás azt nem szabad. Olyan újraelosztás kell, hogy mondjuk legyen bicikliút, hogy az emberek el tudjanak menni a Tescoba dolgozni.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 14

Újraelosztás?

Lókaka,esztelen pénzszórást látok mindenhol,nem elosztást.

Látom a rengeteg potyázóst,a közszférás henyéket,a 40 évesen 130 nettóval nyugdíjasként éldegélőket,a drágán épített autópályákat,stb.stb.

Hülye lennék a továbbiakban ebbe önteni az adómat.Inkább elcsalom,lenyúlom és a családomra költöm.Van valaki,aki azt mondja,nem ott van a pénz a legjobb helyen?

Előzmény: Horten-IX (13)
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 13
Persze, fenn is tartanám, de nem így. Ma az újraeloasztásból gyakolatilag senkinek sincs haszna, olyan, mint az ókori Rómában, a legszegényebbek közé dobnak egy kis pénzt, hogy ne lázadozzanak annyit.
Előzmény: csg67 (11)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 12
Nem lopom meg a társadalmat,csak nem adom neki azt a pénzt,amiér én dolgozom meg,inkább a családomra költöm.Mégiscsak ott van a legjobb helyen a pénzem.
Előzmény: csg67 (9)
csg67 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 11
Mond az neked valamit, hogy újraelosztás?
Egyébként aki ezt vallja az vagy hülye vagy képmutató. Lehet választani.
Részemről ennyi, nem éri meg a vitát.
Előzmény: Horten-IX (10)
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 10
Egészen biztos lehetsz benne, senki sem fog kapni semmit. Mindig azt mondják, hogy az állam rossz tulajdonos, ezért kellett bagóért eladni a vállalatokat. Akkor az én pénzemnek miért lenne jó tulajdonosa?
Előzmény: csg67 (6)
csg67 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 9
Mennyivel más morálisan az egész társadalmat meglopni vagy csak egyes embereket?
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 8

Bőven elég a forgalmi adó, és az örökösödési illeték, meg a vámok. Csak ellopják, ezért akarnak még több pénzt beszedni.

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 7
Én boldogan lennék nagy befizető!

Ahhoz általában sok fizetés is társul.
csg67 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 6
Nagyon helyes, remélem nem is fogsz érte semmit kapni!
Előzmény: Horten-IX (3)
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 5
És azokról mi a véleménytek, akik sírnak, hogy csak minimálbérre vannak bejelentve? Szerintem ezek undorító emberek, ők is csalnak, de a munkaadót hibáztatják. Ráadásul, ha mindent befizetnének utánuk sem járnának jobban.
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 4
Hogy kicsit provokatívabb legyek,el kell mondanom,hogy jelentős energiát fektetek abba,hogy minél kevesebb adót kelljen befizetnem,sőt,a közeljövőben törvényes keretek közt(morálisan más) az államot fogom fejni,és nem befizető leszek.És ezt a szokásomat egy darabig meg is szeretném tartani,valamint másokat is erre biztatnék.
Előzmény: Horten-IX (3)
Horten-IX Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3
Nagyon helyes! Én is így látom. Ha befizetem, csak ellopnák és nem kapok érte semmit.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 2
Minden be nem fizetett forint a családom jobb életszínvonalát jelenti.Ennél meg nincs jobb helye a pénzemnek.A többi meg nem érdekel.
Előzmény: Horten-IX (-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 1
Itt lenni se éri meg!
Mbazsika Creative Commons License 2007.01.25 0 0 0
Flet0rban!
Előzmény: Horten-IX (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!