Nekem valami azt súgja, hogy ez a Horvát Zsolt Stumpf Istvánnal azonos.
Igyekszik független szakembernek tünni, mintha sohasem lett volna Orbán kancellária-minisztere és túlteng benne az ambició. Adja a Fidesznek a "jobbnál-jobb" tanácsokat, hogy hogyan lehetne Orbánt leválasztani a Fideszről, hogy lehetne nélküle "megújulni", stb.
A szürke eminenciás úr kavar a MN hátterében , meglátjátok, ezért is ragaszkodik az újság H.Zs. inkognitójához.
Nofene, a verebek azt csiripelik, hogy Horváth Zsoltban Farkas Attilát, a Fidesz volt sajtófőnökét tisztelhetjük. És én tisztelem ismeretlenül is, mert halálmegvető bátorsággal támadta meg a pártelnök félelmetes ellenfeleit, és farkashoz méltó rettenthetetlenséggel írta alá a véleményét, vállalva annak minden előnyös következményét.
Magam is meghatottan állok magam előtt, hogy ki mertem mondani a kimondhatatlant. Persze, tied az érdem és nem is értem, miért bonyolítod tovább a problémát, mikor a topiknyitó kérdésére megtaláltuk a választ.
itt ulok dobbenettol reszketve. hogy erre nem gondoltam....
es tkp schmidt maria fejere senki nem olvashatja a sutnivalo hianyat... tehat ez az ellenerv is elesik.
es akkor mi van ha horvat zsolt egy kollektiv szemely? mondjuk a kisz/madisz fidesz vezerkar kollektive (kozfelkialtassal vagy tobbsegi hatarozattal) szovegezte meg a dokumentumot?
ez azert nem mukodhet spontan alapon. a kossuth ter elfoglalasat elkepzelhetjuk spontan alapon de trocikij elvtars megnevezeset, pellengerre allitasat, enciklopediabol torteno kivetelet, dusgazdag uzletembernek torteno besorolasat es vegul megjegcsakanyozasat megsem tekinthetjuk egyeeni, spontan akcionak....
Gondolatmeneteddel nagyon sokat segítettél a tényfeltárásban, megvan a megoldás: Schmidt Mária írta a cikket. Ezt bizonyítja az is, hogy nyilvános vitára hívta a szerzőt, mivel biztos lehetett benne, hogy úgysem fog jelentkezni (álmomban két macska voltam...). További bizonyíték: korábban szinte mindig perelt, most ezzel nem is fenyegetőzött.