Keresés

Részletes keresés

peeedaaal Creative Commons License 2008.05.11 0 0 8
fasza a topic nagyon!!!!!!!! képeket tudtok? vagy oladalcímeket?leírásokat?
tatabike Creative Commons License 2008.04.08 0 0 7

Sziasztok,

bár már egy éve nem él a topic, hátha valaki olvassa most is, és nehogy bekajálja azt, hogy a gipszkartonhoz használatos profilok alumíniumból vannak, mert acélból...

TaTa

Előzmény: 4tissimo (3)
mrwindd Creative Commons License 2007.02.23 0 0 6

Szia!

Jó minőségő spotok birják !!

Ajánlom a modern és hosszú élettartamú, nemutolsó sorban pedig nagyonkis fogyasztású LED-es spotokat. Kicsi fogyasztás 1 Watt nincsen melegedés :))))

Előzmény: Aminah (5)
Aminah Creative Commons License 2007.02.15 0 0 5

SZia!

Köszi az ötletet!

Szeretnék spot lámpát a polcok felső síkjára, hogy megvilágítsanak pár tárgyat. Nem forrósodik át?

Előzmény: mrwindd (4)
mrwindd Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4

Sziasztok!

Én kartonos vagyok, az üveglap király ötlet , szoktuk csinálni, de én inkább plexit teszek.

Van úgy, hogy a plexi alá neoncső kerül, így alulról megvilágítja a polcot (bárpult király)

Illetve annyit, hogy az üvegek szélét be lehet sülyeszteni , így nem csúszik le, és oldalról nem látszik,hogy ott van , ha meg van alulról, vagy felülről világítva, ilyenkor műanyag profilt teszek a szélére, így a karton szélének leütése kizárt !!!

4tissimo Creative Commons License 2007.01.13 0 0 3
Mi megterveztük, szakember csinálta, mert pl. egy nehéz tv-t is meg kellett bírnia, ahhoz meg kellett az ő szakértelme, hogy milyen alumínium profilokat használ a váz építéséhez.
Előzmény: Aminah (2)
Aminah Creative Commons License 2007.01.13 0 0 2

Király ötlet, köszi! Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe....:-)))

Ti csináltátok, vagy szakembert hívtatok?

Előzmény: 4tissimo (1)
4tissimo Creative Commons License 2007.01.12 0 0 1

A polcmélyedésekbe üveglapok vágandóak - nem látszik, nem vered le a gipszkartony sarkát és Clinnel tökéletesen portalanítható.

4tissimo, gipszkartonpolcrendszertulajdonos

Előzmény: Aminah (-)
bogel Creative Commons License 2007.01.12 0 0 0
Pávek úr seh01!
Előzmény: Aminah (-)
Aminah Creative Commons License 2007.01.12 0 0 topiknyitó

Most újítjuk fel a házunkat, az egyik szobába gipszkartonból épített polcrendszert szeretnék. Nekem ez most nagyon tetszik, de kíváncsi lennék, hogy működik a gyakorlatban, pl. hogy lehet tisztán tartani, port törölni, elvégre ez egy festett felület...Akinek van valamilyen gyakorlati tapasztalata, kérem ossza meg velem. Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!