bár már egy éve nem él a topic, hátha valaki olvassa most is, és nehogy bekajálja azt, hogy a gipszkartonhoz használatos profilok alumíniumból vannak, mert acélból...
Én kartonos vagyok, az üveglap király ötlet , szoktuk csinálni, de én inkább plexit teszek.
Van úgy, hogy a plexi alá neoncső kerül, így alulról megvilágítja a polcot (bárpult király)
Illetve annyit, hogy az üvegek szélét be lehet sülyeszteni , így nem csúszik le, és oldalról nem látszik,hogy ott van , ha meg van alulról, vagy felülről világítva, ilyenkor műanyag profilt teszek a szélére, így a karton szélének leütése kizárt !!!
Mi megterveztük, szakember csinálta, mert pl. egy nehéz tv-t is meg kellett bírnia, ahhoz meg kellett az ő szakértelme, hogy milyen alumínium profilokat használ a váz építéséhez.
Most újítjuk fel a házunkat, az egyik szobába gipszkartonból épített polcrendszert szeretnék. Nekem ez most nagyon tetszik, de kíváncsi lennék, hogy működik a gyakorlatban, pl. hogy lehet tisztán tartani, port törölni, elvégre ez egy festett felület...Akinek van valamilyen gyakorlati tapasztalata, kérem ossza meg velem. Köszi!