Akkor mázlista vagy. Mondjuk Budapesten én sem, de vidéken megszívhatod, ott jobban működik a dolog. Igaz, ott nem akarnak sehányas metrót csinálni. :-)))))
A miskolciakat pl úgy szivattam meg (perben), hogy időközben utcanevet változtattak, ámde a parkolási rendeletet nem változtatták meg. Innentől kezdve ott nem díjköteles a parkolás. :-)))
Önmagában az a tény, hogy nem tudsz ékezetes karakterekkel írni, pusztán csak annyit jelent: hallottál valamit. Lehet, hogy recsegett a telefonvonal a számoknál, vagy épp a szkájpon próbálkoztál.
Sebaj. Ellenőrízd.
Hogy marhaság, az abból is következik, hogy a törvényes késedelmi kamat Magyarországon parkolási ügyben is max 11.5 - 12 %. Tessék utánaszámolni, mennyi ez 4 év és 364 napra.
barátom a balosokra mondod ezt :)) Amikor Megyó volt akkor neki akartátok a vagyonát átvilágítani, most meg Fletó gazdagságától vagytok ki mint állat ... nem értelek?!?! Ezt pont a balosokról nem állíthatod
//"....hogyan engedte meg ezt az előző ciklus polgámmestere és slepje ????..."//
Mármint itt a hatodikban? Ugyanazok maradtak!!!
Tetszett a választóknak, hogy a vagyonkezelő vezetője /MSZP/ csak úgy kiemelhetett a páncélból (Verók polgármester /MSZ/ utasítására nem tehették bankba a pízt!) 120 millcsit saját céljaira.
Gondolták, és jól gondolták, hogy majd decemberben nekik is jut belőle egy kis élelmiszercsomagocska. Gondolom ezért.
Előrevetem, hogy én utálom a Centrumot, mint a szart.
Ellenben nagyon szépen elkeni a 168 óra is, és általában a témával foglalkozó baloldaliak azt, hogy nem Kupper András (Fidesz) a cég résztujaldonosa, hanem a nagybáty Kupper András (volt Mszp-s).
Persze egy politikai vérszívó család lehet az egész banda, de a tényekhez ez hozzátartozik!
Ebből annyi derül ki, hogy szabálysértéseket követtél el, és fizetni fox. Ha nem is annyit, amennyi le van írna a cikkben, de jókora összeget. Máskor ne parkolj tilosban, vagy legalább ne próbáld Kupperre kenni :)))
Hat nezd ket baratom is kapott a Centrumtol a kozelmultban levelet. Az egyik hetvenvalahanyezer a masik eppen tegnapelott es 100e Ft. ertekben. Az elso esetben elekadt az ugy ott, hogy az ugyfelszolgalaton 1 azaz 1 kepet tudtak prezentalni a kerdeses gepjarmurol, azon sem latszott semmi....tehat marhara kivancsi leszek a bizonyitasi eljarasra.A masodik esetben 2002es parkolasokat akarnak raverni. Azert egy normalis jogrendszerben elvarnam, hogy tudjak bizonyitani egyreszt a parkolas tenyet es a dijfizetes elmulasztasanak tenyet. Nem hinnem, hogy bizonyitek hijan be tudnak hajtani rajta ezt a penzosszeget. Arrol nem is beszelve, hogy a csorinak nem is volt akkor meg jogsija, az akkori baratnojenek a kocsija volt a neven.
Azert ha en kapnek ilyesmit biztosan szivrohamot kapnek, mar csak azert is, mert sosem parkoltam meg dijfizetes nelkul, egyetlen egy mikulascsomagot sem gyujtotem meg be...de az ordog nem alszik ki tudja egy mokas kedvu unatkozo ellenor nem-e utott be a kezikutyujebe csak ugy poenbol, hogy meglegyen a napi darabja....
Ez az cég ami a VI.kerületben 16 %-ot csurgatott csak a helyi önkormányzatnak , a többi a saját haszna volt.De hogyan engedte meg ezt az előző ciklus polgámmestere és slepje ????
Hogy "piszok jó írás" lenne, az azért túlzás. Van még mit javulnia a fószernak fogalmazás-ügyileg.
Azt is kétlem, hogy az összeg igaz lenne: saját hasonló esetem - tavaly zárult bíróságon a per második évében - mindössze tizenvalahány-ezerről szólt, ugyancsak majdnem öt év után. Végül azt is elbukták.
A lényeg, hogy lehet egy fideszest fikázni, erről szól a dolog ennek a kis szadeszos plakátragasztónak a blogján.
Na végre, valaki jogos dolgokkal is ekézi a Fideszt itt az indexen! Már untam, hogy még mindig a koronaúsztatás, a szőlőbányák meg a Vegyépszer van műsoron, ami mind fingás egy pohár vízben. Kedves balosok, az ilyenekre kéne rázizzenni, és ezt fújni teljes tüdőből, nem holmi szőlőbányát.