Keresés

Részletes keresés

Traider Creative Commons License 2007.01.13 0 0 4
Bezony, és a Verbatim együttes is nyúlja a számaikat!
Előzmény: Takoca_ (1)
tarzan3 Creative Commons License 2007.01.12 0 0 3
elolvastam z ismertetöt és most már látom hogy igazad lehet ha igy van minden ahogy leirod.Nekünk Magyaroknak a legnagyobb irónk Jókai Mór.Ö olyan hitelességgel gondos kézzel közelitett egy egy kor bemutatásához oly aprólékossággal, hogy az ember szeme előtt a kor a kosztümök, szinte életre keltek, Minden nemzet büszke nagyalkotóira gondolom a Franciák sem türnék hogy holmi ponyva egény jelenjen meg Alexander Dumas.-től. Például a Három testörről. Igy lehet tönkretenni egy nemzet kincsét.Hiszen amikor 1982.-ben a nagyfilmet elkészitette Zsurzs Éva rendező, már az is beleélés és álltala atélt élmény filmre vitele,Minél többen élnek át egy iró faztáziája nyomán megszületett müvet, lehet hogy annál messzebb kerül a megjelenitett alkotás az eredeti elképzeléstöl.Pláne ha silány összefércelt, és egymással össze nem függö képsor szerint vágják össze.Igy nem szabad a nemzeti értékeinket bemutatni, igyyy csak lejáratni lehet!! Vagy ez a cél?
Előzmény: MociInce (-)
Degeczi Creative Commons License 2007.01.12 0 0 2
nem tudom, mennyiben az ő hibájuk, vagy csak ez volt hozzáférhető a TV igencsak megrongálódott arhívumából
ha egy hosszú sorozat volt eredetileg, akkor eleve nem várhatod, h egyetlen DVD bő 2 órás műsoridejére ráférjen

a linkelt kritikában elég furcsán hangzik a mono hangra panaszkodás egy negyedszázados film esetén
külön hang- és zenesáv sincs - a korabeli keverés a bűnös, ha ezek egyensúlya rossz
az jogos, h a képminőségen illene javítani a digitalizálásnál - de sajnos nagy cégek sem mindig teszik meg, egy ilyen diszkontkiadványnál végképp nem meglepő

mindenesetre a topikcím akkor jogos, ha a cég többi kiadványa is igénytelen - ez pedig ennyiből nem derül ki
Előzmény: MociInce (-)
Takoca_ Creative Commons License 2007.01.12 0 0 1
állítólag a Japán TDK nevü zenekar cd-it se szabad megvenni! mind tök üres!
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.12 0 0 0
0 filmet vettem tőlük.
MociInce Creative Commons License 2007.01.12 0 0 topiknyitó

Ekkora kalap xart még nem láttam, mint a dotkom betéti társaság által kiadott A névtelen vár (Jókai) c. DVD-t.

Az ilyen jellegű kiadványokra egyre nagyobb az érdeklődés, szeretnénk ismét felidézni fiatalságunk, gyerekkorunk legjobb filmjeit. Én is "mázsaszámra" szerzem be ezeket a régi nagysikerű filmeket.

A dotkom nevü BT. kiadta A névtelen vár c. sorozatot. Persze a borítón egy szó nem hangzik el, hogy ez egy "csökkentett" verzió. Pedig az eredeti TV sorozat legalább 40-50%-a hiányzik. Ráadásul pont a legfontosabb részek. Amikor megnéztem ezt a mai összetákolt valamit az volt az érzésem, mintha minden jelenet után elaludtam volna. Komplett átvezetések hiányoznak, de hiányzik például a történet teljes eleje, ezen a kiadványon már a névtelen várban kezdődnek az események.

A kép és hangminőségről még nem is beszéltem!

Szóval ne vegyétek meg!!! Még akkor sem, ha 1000 forint alatt árulják. Más filmek is kaphatók ilyen áron, hátha kiadja más is.

Egy kritika :

http://www.helloinfo.hu/main.php?folderID=1440&articleID=10707&ctag=articlelist&iid=1

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!