"Kohlberg contracted a tropical disease in 1971 while doing cross-cultural work in Belize. As a result, he struggled with depression and physical pain for the following 16 years. On January 19, 1987, he requested a day of leave from the Massachusetts hospital where he was being treated, drove to the coast, and was later found to have drowned in the Boston Harbor. He was 59 years old."
(Rajka, 1872. szeptember 14. - Budapest, 1927. június 27.): könyvtáros. 1893-tól dolgozott az Egyetemi Könyvtárban. 1914-ben lett első őr, s Ferenczi Zoltán visszavonulása után másfél évig ő vezette a könyvtárat. Mivel Pasteinert nevezték ki helyette főigazgatónak, nem sokkal később, valószínűleg ezért lett öngyilkos.
oiff Hát, annak örülnék, megtisztelnél vele. :)))) És: semmi baj, sejtettem, hogy esetleg elkerülte a figyelmed.... Ha nem megy, ne erőltesd, bár engem nagyon érdekel az egész téma, de az emberek nagy része rejtőzködik, kevesen vállalják fel. Kényes téma :))) on
Kedves tőled, és elnézést, de ha hiszed, ha nem, nem láttam... Nem néztem be abba a topicba ugyanis. Belekukkantok hamarosan, és ha van érdemi véleményem, leírom.
Nézd, igazad van, maximálisan egyetértek, de... Siralmas ami itt van, sőt még annál is tragikusabb/kiábrándítóbb a kép. Kellenek anti-trendi emberek is, akik jelen vannak és hallatják a hangukat! Ahogy Fialának szokása vala mondani József Attila után: "...nem középiskolás fokon!". :-)
off tegnap nyitottam egy topicot (A filozófia stációja) A lényege kb. az volt, hogy lemérjem a Vallás, Filo fórum szellemi színvonalát, hát erősen kiütött. Az a sok szutyok topic, komolyan mi értelme? Ez olyan, mintha bemész a könyvtárba és a filozófia polcon, csak ezoterikus faszságokat, és sci-fi szörnyedvényeket találsz. Komolyan lesújtó. Csak nézd meg, hogy most is milyen topicok vannak az első tízben!
Jaj, ne már... Mosolysebesz is ugyanezt akarj/ta, de egyelőre úgy tűnik, sikerült egy kicsit a lelkére (és az eszére) hatnom és egyelőre marad. Kérlek ne tedd, kevés értékes hozzászóló/hozzászólás van itt az indexen, komolyan... És még valami: várd meg Schopenhauer születésnapját, emlékszel? ;-) Ha utána is így gondolod, hát...
Amúgy nem tudom hogy kell, ha szólsz a moderátoroknak hogy töröljenek, mostanában úgy tűnik, nem jár eredménnyel.