Ebben a topicban a Pilis-Budai Kutyás Társaság teszi közzé elveszett, talált, és gazdát kereső kutyáit. Reméljük minél több kutyának tudunk ezzel is segíteni a gazdához jutásban. :)
www.pilis-budai-kutyasok.shp.hu
Segítséget kérünk! "Két 5 éves, tetovált, ivartalanított LEONBERGI szuka kutyának keres gazdát a menhelyvezetője. A menhelyre adták le régebben, majd vették örökbe őket kb. 1 nap alatt, de sajnos most a befogadóik egy győri panellakásban kell költözzenek, ahová nem tudják őket magukkal vinni. A két kutya annyira össze van nőve lelkileg, hogy szeretnék őket együtt örökbeadni. Még nincsenek leadva a menhelyre, de ha már eljön a költözés ideje, nem tudnak tovább várni a leadással. A menhely vezetője szeretné, ha még elötte gazdára lelhetnének. Két gyönyörű kutyáról van szó! Érdeklődni 06-20-248-9282 számon lehet. (ő a menhely vezetője, Gálné)
Szép napot Nektek Barátaim kiskutyájának kérek segitséget A kiskutya neve HOMI,..és a gazdája CC-s utolsóstádiumban levő beteg,...A családja (elvált feleség) ápolja,de az erejük végén járnak,ellátja Ő a kiskutyát, mostmár jó ideje, de örökre nem tudja vállalni 2-3 éves 8 kilós chipelt kislány,aki sajnos nincs ivartalanitva,. .Zsófi telefonon elérhető 06 30 487 00 52
lefotóztam Homit,..aki nagyon édes egy fruska,ime:
Meg lett a kutyus eredeti gazdija, méghozzá miközben a saját kutyomat sétáltattuk megállt mellettünk egy kocsi és csodák csodájára az említett ebet kereste.
Ha csak 2 percel előbb vagy később sétálunk arra a kutyus még mindig árva lenne!
Találtunk a Farkasréti temető mellett a Bürök utcában egy kb. 3-4 év körüli szuka kutyust és most sürgősen befogadót vagy gazdit keresünk neki. Sajnos nem maradhat sokáig, nagyon kedves, szófogadó és jámbor!Ha tud valaki segíteni kérem hívjon a 30/563-9992-es telefonszámon!
Ma reggel 5:40kor láttam egy bernáthegyit és egy nagy testű fekete kutyát a Piliscsaba - Garancsi tó közti szakaszon az út szélén sétálni elég lerobbant állapotban. Tud valaki róluk valamit?
Boci 8-9 hónap körüli, talált, autók közül kihalászott kislány. Nem túl fényes gyerekkora lehetett, lábai görbék, un. angolkóros, nem kapott megfelelő táplálékot, vitaminokat. Bocit kezeljük, gyógyul, javul, balerina nem lesz, de hosszú életű, 100%-os tüneményes lapátfülű hűséges társ igen! Jön-megy, rohangál, játszik. Boci higgadt, értelmes, együttműködő, de egyben játékos is. Szépen autózik, jön pórázon, szobatiszta. Úgy vesszük észre a gyerekeket kifejezetten szereti. Akár másik kutya mellé is bátran ajánljuk. Nagyon hűséges társ lenne. Boci egyeztetett időpontban látogatható! 06-20-988-5757 http://gallery.site.hu/u/Pilis-budai-kutyasok/Kutyusok/boci/
Csabi (kan) és Csipi (szuka) Piliscsabán magára hagyott testvérpár, sürgősen gazdát keresünk számukra! Kb. 3,5 hónaposak, élénkek, egészségesek, parazitamentesítettek, és oltási programjukat megkezdték. Kis-közepes termetűek lesznek. Csipi, a kislány rövidebb, tacskólábú és hihetetlen bújós, embercentrikus, alkalmazkodó, csöndes, jó kiskutya. Csabi, a fiúcska kicsit szakállas, terrierfejű, hosszabb lábú zsivány, kópé, belevaló, vagány kuyus. 06-20-988-5757
Ingyen elvihető egy két éves kanári szigeteki(?) kan kutyus Piliscsabáról. Tekintélyt parancsoló, de még nagyon kölyök, játékos :) Olyan gazdit keresnék neki, aki ért hozzá, meg tudja fegyelmezni a kis kajlát. Kérésre tudok képet küldeni!
Küldd át a ban.tim kukac freemail.hu-ra Én is készítettem az eddig leírtak alapján a melóhelyen pénteken, de még nem tudtam nyomtatni. Mióta kerestek neki gazdit?
Hát igen, a plakátoláson már túl vagyok, készítettem és munkatársaim kitették több helyre (Taksony, Solymár, Szentendre, NAgykovácsi). Kb. 8 internetes oldalon fent van, ezeket próbálom frissíteni, de még senki nem hívott. Sőt e-mailen is körbement 2 nagy cég levelezési rendszerén, de még így sincsen semmi. Az a baj szerintem, hogy 10 hónapos, az emberek viszont olyan 3 hónap körüli kutyákat fogadnak örökbe. Hiába nagyon aranyos és imádnivaló kutya, ezt ugye a fénykép vissza se adja. Nagymamám már kezd besokalni, mert Zsöminek a mozgásigénye nagy és a 40m-ben ezt nem nagyon tudja levezetni, így hamasoran, ha nem találok neki gazdit akkor a mama megelégeli és nem maradhat nála, ennek már hangot is adott. Most minden erőmmel azon vagyok, hogy elkerüljem azt, hogy menhelyre kelljen beadnom, mert akkor biztos megszakad a szívem, mert Zsömi nem ezt érdemli.
Ha esetleg tudnál abban segíteni, hogy az elkészítet plakátot kitennéd, azt nagyon megköszönném.e-mailen át tudom küldeni.
Írj róla egy jellemzést, akkor készülhetne róla plakát, szerintem segítenénk kiplakátolni pár helyen, illetve Te is plakátolhatnád, hátha megakad rajta valakinek a szeme.
Persze, hogy nem baj, sőt nagyon megköszönném, mert én annyira nem ismerem ezeket a topikokat.Minél több helyen van fent annál nagyobb az esélye, hogy találok neki gazdit.
Jelenleg a nagymamámnál él, a nagymamám pedig az 1.ker. Vérmező u.-ban lakik.
Hát igen, gyönyörű kutyus, nagyon szép és arányos a testfelépítése, szívem szerint nem adnám senkinek, csak sajnos hozzánk nem jöhet, mert nekem van egy tacsim aki nem viseli el, ill. lakás nem pedig családi ház, és ez nem jó a kutyának, mert olyan mint egy energiabomba.
Sziasztok!Kérlek segítsetek:Menhelyről hoztam el a képen látható 9 hónapos ivartalanított, középtermetű, feltehetően vizsla-stefi-boxer keverék kan kutyust, mert szegény eléggé legyengült állapotban volt, de mára már egy szép kutya lett belőle. Jelenleg nagymamámnál van, de sajnos nem bír vele, mert a 40 m2-es lakás kicsinek bizonyult, Zsömi viszont egy nagy mozgásigényű kutya. Mindenképpen kertes ház lenne számára megfelelő, viszont télen a rövid szőre miatt fedett helyet kellene biztosítani neki. Egy kedves szerető gazdit szeretnék neki találni, ahol törődnek vele.Elég emberközpontú, kedves, barátságos kutya, szereti az embereket-állatokat.Más kutya mellé is ajánlom.Kérem, ha valakinek az érdeklődését felkeltette Zsömi, akkor mielőbb hívjon az alábbi számon, hogy a kutya minél előbb egy jó helyre kerüljön, mert jelen helyzet a kutyusnak is szenvedés, mert nagymamám nem nagyon tudja kivinni, Zsömi viszont állandóan kint töltené az időt. Fehér Krisztina 20/213-03-93 Köszönöm!