No meg, ha nem vagyok belépve, akkor nem vagyok belépve. Ha egyszer elfogadtam a feltételeket, s az olvasás is beloggolt állapothoz kötődik, mint írod, akkor mit is csinál a sütike?
1.) Nem szokásom lenézni embertásaimat. Most sem tettem. Ha ezt érzed ki belőle, az nem szándékom szerinti. 2.) Teljesen mindegy mit fogadtam el, ha egyszer nem vagyok bejelentkezve. 3.) Ez igaz, de a T. Szerk! csak a fórumra vonatkozik, nem a többi alkatrészre.
Ha jól tudom ez a fórum nem azonos az internetes újsággal. Én eddig nem találkoztam azzal amit írsz. A topicnyitódban megnevezett cikket teljes terjedelmében el tudtam olvasni az eddig 28 hozzászólással együtt. Regisztrálni csak akkor kell, ha írni is akarsz, de akkor sem nagy feketeség jön be, hanem egy csinos regisztrációs oldal.
Van néhány bejegyzés, végén "xxx komment", illetve "Nem ért véget..." linkekkel.
Ha szeretném a kommenteket vagy a folytatást olvasni, megjelenik egy fekete böszmeség, hogy "Bolg.hu felhasználási feltételek" - amiket én nem akarok semmilyen formában elfogadni. Nem akarom lenyomni az OK gombot, mert annyira nem tetszik, hogy már az olvasást is feltételekhez kötik.