Keresés

Részletes keresés

ufonauta2 Creative Commons License 2007.09.26 0 0 118

Üdv mindenkinek!

Micsodi topic. :)

Mi anno a Vérmezőn, Döbrentei téren, Felszab téren gengeltünk.

Illetve a BAH csomópontnál lévő nagy füves területen is, ahol most a Kongresszusi Központ áll. Nyaranta minden hétvégén Balatonszemes, vagy ha esemény volt, akkor az agárdi popstrand volt az uticél.

Jaj a jó öreg nosztalgia...............

hgyi Creative Commons License 2007.09.21 0 0 117
mac.kó... te ilyen öreg vagy??!!       :o))))))
Előzmény: mac.m (31)
merokanal Creative Commons License 2007.09.21 0 0 116

Jééé! Te is egykorú vagy? Nem is gratuláltam hozzá tegnap... :-))))

Üdvözölnek többen... :-)))

Előzmény: Kniegnitz (-)
-Survivor Creative Commons License 2007.01.12 0 0 115
nekik is megvolt a maguk keresztje.

.
Előzmény: vizinikk (113)
-Survivor Creative Commons License 2007.01.12 0 0 114
ja....az könnyen meglehet...sőt valószínű.

.
Előzmény: vizinikk (111)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 113

tudod, érdekes volt az az egész görög kérdés.... volt egy csomó kölyök, akit a kommunista partizánok összefogdostak a falukból, és ideküldtek "átnevelőbe" Az én haverjaim apját ezek kivégezték, a két idősebb gyerek jött ide állami gondozásba, a 48-ban született maradt a mamájával, aki aztán hozzáment egy kommunistához, szült még egy gyereket, és négyen menekültek ide néhány évvel később. A mama már itt találkozott a kamaszodó fiaival, akikről nem tudott semmit. Azok nem nagyon bocsátották meg neki a második házasságot. Aztán később a legidősebb fiú kiköltözött a jugoszláv területen fekvő Macedóniába, a középső többszörösen megjárt a sittet, majd elment Ausztráliába, a legkisebb meg Svájcban kötött ki.

És aki hajlandó volt felvenni a magyar állampolgárságot, az itt maradt.

Előzmény: -Survivor (110)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 112

tudod, még a sülthülyén nem csodálkozom..... annak kell valaki, akit még magánál is alantasabbnak tarthat.  de az értelmesebbje, ha másból nem is, a Fényes szelekből és egyéb történetekből tanulhatna. Lehet tévedni, de ha valaki kiváncsi az igazságra, igyexik tájékozódni, utánaolvas, kérdezősködik. de itt a többséget hidegen hagyja az igazság, valamit belevesz a hülye fejébe és akkor az úgy van.

:-(

Előzmény: Kniegnitz (109)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 111

könnyen lehet, láthattuk ott egymást.... mi is onnan hallgattuk a zenét, mert nem akarózott jólfésültnek látszani és meghatározott külsőt ölteni.

:-)

Előzmény: -Survivor (110)
-Survivor Creative Commons License 2007.01.12 0 0 110
ismertem én is 1-2 Beloianniszos srácot,...de az afférok általában a kőbányai görögökkel voltak...pölö ganz mávagos bulik előtt-alatt-után.
a hatvanas évek végén(67-70) a mi galerink rendszeresen a baross téren -fent a padnál- tanyázott. meg úgy általában a keletinél, főleg lent az automatáknál.
néha átrándultunk ide-oda (blahára, moszkvára, batthányira,szigetre) jó buliknál mi is fel tanyáztunk az ifi park fölé a fa köré. úgy nagyjából ismertük a többi galerit is.

.
Előzmény: vizinikk (98)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 109

Nem csodálom! Nálam is, de én még próbálkozom. :-))

Azt a négy-öt jammert így engedték el otthonról. Lehet, hogy jobb lenne hagyni őket, de nem visz rá a lelkiismeret. :-((

Előzmény: vizinikk (108)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 108
ez a jobbikozás nálam kiverte a biztosítékot.
Előzmény: Kniegnitz (107)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 107
Lehet, hogy van benne valami.
Kár rájuk annyi időt rájuk szánni!
Előzmény: vizinikk (106)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 106

mert esténként a rasszistákat cseszteted.....

több, mint tíz év házasság után ez előfordulhat.

Előzmény: Kniegnitz (105)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 105
Nem, de sokat elégedetlenkedik :-))
Előzmény: vizinikk (104)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 104

mér, átváltott egy <63 esetleg > 63?

Előzmény: Kniegnitz (102)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 103
naugyi..... majd kicsit később összemaraxunk, de lehet, hogy csak azon, ki volt az igazi gitáros, Radics, vagy Doleviczényi.
Előzmény: Kniegnitz (100)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 102
A nejemnek nem lehetne ezt így említeni? :-)))
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.12 0 0 101

Mélységesen egyetértek. A 63-asok a csúcs!

O:))

Előzmény: Kniegnitz (-)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 100
Tsók!
Itt vagyok. Mennyivel nyugalmasabb!!
Dankerk :-))
Előzmény: vizinikk (97)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 99

ha egyszer pesten jársz, hallhatod őket játszani az Old Man's-ben, havonta egyszer koncerteznek ott.

Jánoska sokáig külföldön játszott, aztán vagy 10 évig a Hobo Blues Bandben, túlzás nélkül mondom, hogy az egyik legszuperebb magyar gitáros lett belőle - a mindenkori HBB legjobb formációja volt a Tátrai-Tóth-Solti- féle banda.

Nagyjából ebben a felállásban játszanak most a Magyar Atom nevű formációban is, hatvanas évek zenéit, ami az oldban szolidabb, de ha meg tudsz csípni egy rakparti koncertet velük, ott nagyon üt.

Tátrai valaha road volt Radicsnál, és onnan nőtt a mai formájáig.

Előzmény: Derek (61)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 98

nekem viszont voltak görög haverjaim. valami páratlan haveri összetartás volt bennük - mi rendszerint a Déliben találkoztunk meló után, mert ők onnan mentek haza Beloianniszba. Nyomtuk a 3,20-as söröket, aztán bejöttek a jagallók, és ki akarták vinni a nőket, de valami olyan gusztustalan stílusban, hogy én úgy gondoltam, ez rám nem vonatkozik. aztán mégiscsak észrevettek, de akkor Kole, a görög haverom a lakhatási engedélyét lobogtatva olyan agresszíven küldte el őket a francba, hogy attól féltem, mindőnket bevisznek az őrsre.

Előzmény: -Survivor (78)
vizinikk Creative Commons License 2007.01.12 0 0 97

de, reggel EL....

na nézd, csak, hogy felpögött a topikod...

inkább gyere ide, itt majd csak később lesz maraxás a politikán

Előzmény: Kniegnitz (49)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.12 0 0 96
bármelyik baleset:)
Előzmény: Kniegnitz (91)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 95
Csizmát :-(
Előzmény: battila63 (94)
battila63 Creative Commons License 2007.01.12 0 0 94

És ha a dilemmát továbbgondojjuk, akkor a most 40-50 közötti generáció, élete teljében, hideg fejjel, éretten, mé nem tud békében élni egymással.

No nem az utánunk jövő és az előttünk lévő generációra gondolok, főleg egymás között.

Csak acsarkodunk, mindenki lesi a saját kis hasznát, tojik arra nagy ívben mi lessz az országunkkal, eszébe nem jut, hogy közös fejjel előrébb tartanánk?

Vonatkozik ez a vezetőinkre, és miránk /meg/vezetettekre.

Most ezek biztos nagy szavak, de ha az unokáinknak el kell mondani mit tettünk az asztalra, mi a szart fogunk mondani?

Előzmény: Kniegnitz (93)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 93
Nagyjából ez volt az én topicnyitói dilemmám is.
Előzmény: battila63 (92)
battila63 Creative Commons License 2007.01.12 0 0 92

Valóban nem érdemes vitázni, minden generációnak megvan a keresztje.

Én például azon őrlődtem 80-88-ig / amikor mások szerint a csúcson voltam /, hogy a mi generációnknak semmi sem maradt.............a jelentősebb forradalmi történések megvoltak, nekünk maradt a langyos cocilizmus.

Aztán jött a renccerváltás, az új élet építés, az akkor 25-35 éves csoport vitte a vállán a dolgot, vagy legalábbis aszittük. Most meg asszongyák elbaltáztuk az egészet...............méghogy nagy generáció.

Előzmény: Kniegnitz (91)
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 91
Azon most nem érdemes vitázni, hogy ki képviseli az ellenkultúrát. Minden generáció nagy valamiben.
Mi például Simicska Lajosokban, Orbán Viktorokban, Gyurcsány Ferencekbe vagyunk verhetetlenek. Éz mégiscsak teljesítmény! :-
Kniegnitz Creative Commons License 2007.01.12 0 0 90
Hol voltunk mi még ekkor?! Egy kósza gondolat sem!
Előzmény: wizes (88)
wizes Creative Commons License 2007.01.12 0 0 89

Ühüm.

Előzmény: Törölt nick (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!