Azton filóztam mi lenne, ha ismeretlen emberek elmennének túrázni, fotózni.
Ez jó hely, hogy szép fotókat készítsünk, és tapaszalatokat gyűjtsünk társainktól.
Szerintem kéne kirándulásokat, túrákat szervezni.
eléggé be van fuccsolva sajnos:( megpróbálok vmit majd kezdeni, de szerintem most a tájban csak a köd az érdkekes, azt meg zaj nélkül elég nehéz, szal kell hozzá sztem egy jobb bridge gép, vagy dslr(slr). Majd ha leesik a hó akkor érdekes tud leni a táj, természet.
Nézegettem a túrázós képeimet, nem sikerültek olyan jól, de tudom, hogy miért nem, mert egy jó fotóhoz idő kell(és engem ott mindíg sietettek, ha nem akartam abbahagyni (végett ritka, védett nyövény miatt pl)akkor jó sokáig kellett futnom, hogy utolérjem őket), ha nem is sok, de legalább 5 kattintás, ha nem több. És ezt csak egyedül(de ez unalmas, és nem lehet sok tudás tapasztalatot gyűjteni), vagy fotósok között lehet megcsinálni. Szóval arra gondoltam, milenne, ha túrákat szerveznénk országon belül szép helyekre, vagy esetleg országon kívűlre is. Én, aki nem vagyok benn egy fotós klubban sem, nincs sok lehetősége iylen túrákra, de itt van ez a szép nagy világháló, és ez segíthet rajtam(és még sok más személyen) úgy gondolom. (ha létezek ilyenek, akkor légyszíves tájékoztassatok) ötlet:kerékpáros fórumból