Keresés

Részletes keresés

Briko Creative Commons License 2006.12.26 0 0 4

Hali!

Órákat tudnék mesélni...

Olyan, hogy biztonságos környék, Szingapúrban nincs. Mindenhol biztonságban vagy, éjjel, nappal. Ez egy ilyen ország... Tudom, hihetetlen, de igaz. Bevásárlóparadicsom, főleg műszaki cikkek tekintetében, szóval Thaiföldön ne vegyél semmit, itt pedig menjél el az Orchard road-ra, kezdjed a nézelődést a Lucky Plaza-nál... Ha meguntad a vásárlást és az ámuldozást, irány a Sentosa Island, a helyi "Margitsziget" csodás strandokkal, delfinshow-al, meg amit még akarsz... Éjjel nem szabad kihagyni a Night Safary-t, ilyen Európában ha jól tudom nincs. Menj mindenhová taxival, mert nagyon olcsó, kényelmes. Hajókázzál a Singapore Riwer-en, utána kajáljál egyet a partján lévő éttermek valamelyikében... Be nem csapnak sehol, fizethetsz bárhol bankártyával, USA dollárral, S.dollárral. Pénzt mindenhol váltanak, szinte minden sarkon - az árfolyamok gyakorlatilag megegyeznek. Vigyázz a tisztaságra, a szemetelést keményen büntetik (nagyon helyesen). Érdemes még megnézni az orchideák kertjét, az is nagy élmény.

De minden szállodában találsz prospektusokat, a bőség zavara vár majd rád...

Én mindig ebben a szállodában szoktam aludni:

http://www.planetholiday.com/hotels/asia/singapore/singapore/peninsula_excelsior_hotel.html

Üdv

Brikó

Előzmény: Rexy (3)
Rexy Creative Commons License 2006.12.26 0 0 3

hali!

jók a képek! már megvannak a repjegyek, úgyhogy nem tudjuk megfordítani a sorrendet! konkrétan az érdekelne, hogy mik azok a kötelező látnivalók amik 3 napba beleférnek? a szállásfoglalással kapcs.-ban pedig, hogy a város melyik részén érdemes eltölteni 3 éjszakát, ha biztonságos és szórakoztató esti sétákat akarunk tenni?

Előzmény: Briko (0)
Rexy Creative Commons License 2006.12.26 0 0 2

tudod  nem akarok kötözködni, de helyesen: Singapore! -csak ezzel a névvel már nyitottak topikot, 2005-ben írtak oda utoljára-

ha ilyen nagy szakértője vagy a témának miért nem inkább arra válaszolsz amit kérdeztem? :-)

Előzmény: Törölt nick (1)
Briko Creative Commons License 2006.12.26 0 0 0

Halihó!

Én megfordítanám a helyedben, inkább Szingapúrba mennék, és onnan ruccannék át a Thaiföldre...

Többször voltam Szingapúrban, utoljára 3 hete jöttem onnan haza. A honlapomon elég sok fényképet találsz, kérdezzél nyugodtan, mi érdekel...

Üdv

Brikó

Előzmény: Rexy (-)
Rexy Creative Commons License 2006.12.26 0 0 topiknyitó

sziasztok!

februárban thaiföldre utazunk és onnan tervezünk egy 3 napos kiruccanást szingapurba. tudna valaki abban segíteni, hogy mit érdemes ennyi idő alatt megnézni? hol érdemes szállást foglalni, stb...

előre is köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!