Felmentették Budaházy Györgyöt és Novák Elődöt! 2007-05-17. 05:21:34
Felmentette a Fővárosi Bíróság Budaházy Györgyöt és hét társát tiltott önkényuralmi jelkép használata vétségének vádja alól az EU-csatlakozást ellenző plakátok miatt indult büntetőeljárásban.
Miután a kedves papa a néhány éves gyermekével a nyakában járt szobrot rongálni, illetve a gyereket biztatták arra, hogy a kordonon átbújva sprézze le az emlékművet, szerintem jót tesz a gyermeknek, hogy szünetel a hazafiságra nevelése.
Most miből él Budaházi és a népes család, amíg a családfő bujdokol? Ki hurcolja balhéból balhéba az aprónépet, míg apuka nem ér rá? Még a végén megsínyli a neveltetésük ezt a kieső időt, amíg nem csepegtetik naponta belésük az igaz magyar szót? Nem fejlődhetnek töretlenül olyan okos, szép, nyílt tekintetű ifjúvá, mint a márciusban megtépázott magyar honleány.
Egyébként szerintem kár volt erről topicot nyitni. Ma reggel botlottam bele egybe, ahol a hős jobbos rendőr, ki szívét véreztetve brutalizálta elvbarátait a múltkori attacon 'Kérdezz bátran!' topiccím alatt válaszol bármely, a rendőrséggel kapcsolatos kérdésre.
Majd ő jól megmondja, miért nincs meg Budaházi. Forduljatok hozzá bizalommal!!!
Egyszerű ember lehetsz, aki egyszerűen gondolkodik... ezt nem sértésnek szántam ! Olvass több kémregényt, titkosszolgálatokról szóló dokumentum írásokat meg hasonlókat, és rájössz a válaszra !
Annak idején Tribuszerné a rendőrpalota tőszomszédságában bújkált. Minden rendőrfőnök minde nap végigmérte, de nerm ismerték fel. Budaházyról is azt tartják, hogy Pesten rejtegetik a barátai, de nem találják. Ennyit ér a magyar rendőr? Magyar rendőr kivel vagy? S főleg hol? Ha már az a maszkos barbár nem te voltál...