Keresés

Részletes keresés

mibi Creative Commons License 2006.12.12 0 0 30
Hát az várhatod! Minden esetre f@szán beszorította magát az elszigeteltségbe, aztán most jön ezerrel, hogy sikerült megint elszigetelni a kormányfőt. Ez pont olyan, mint amikor az oroszlán az állatkertben a 3 X 3-as ketrecében elmélázik, hogy ni már milyen sok embert bezártak a ketrecbe!
Előzmény: forintocska (29)
zorki Creative Commons License 2006.12.11 0 0 28

Nem értem a címet?

Mi itt a dilemma?

Meg kell hívni mindenkit, akit csak lehet. Kivéve a Fidesz-KDNP kétpártot. Akkor bizti egyből elmennek, mint megyei elnökök is.

Pont ma mosolyogtam ilyesmin. Mátészalkai kórház nem lesz súlyponti, ezért aláírást gyűjtenek ellene. Sőt a helyi Fidesz polgármester bejelentkezett a miniszterhez is. A végén még Gyurcsánytól is kér időpontot.

mibi Creative Commons License 2006.12.11 0 0 27
Feltéve, de nem megengedve, hogy igazad van. A kormány majd nélkülük hozza meg dilettáns döntéseit és (jpggal) hivatkozik majd arra, hogy akkor tetszett volna belepofázni az istentiszteletbe, amikor lehetőség volt rá. Az egészből megint annyi jön át, hogy a szarháziak még mindig nem értik, mi az ellenzék feladata. Hány ciklus kell még Orbánnak, hogy felfogja?
Előzmény: A falu Bikája (25)
b.viridis Creative Commons License 2006.12.11 0 0 26
Jaja, csak meglásd, hogy két nap múlva meg telesírják a hírtévét, hogy a kormány egyeztetések nélkül terjeszt be.
Előzmény: A falu Bikája (25)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.12.11 0 0 25

teljesen igazuk van.

ha elmennek, utána az mszp meghozza a szar, dilettáns döntéseit, és azt mondják, a fidesz is részt vett az egyeztetésben. (az egyeztetésen történteket meg 80 évre titkosítják, ahogy szokták...)

egye csak meg egyedül a szart az mszp, amit főzött.

Előzmény: mibi (23)
b.viridis Creative Commons License 2006.12.11 0 0 24
Majd ők a nemzettel konzumálnak, direktbe. Bele.
Előzmény: mibi (23)
mibi Creative Commons License 2006.12.11 0 0 23
Ahogyan az várható volt:

"A Fidesz nem vesz részt azon a keddi megbeszélésen, amelyet a kormányfő kezdeményezett az uniós bővítés utáni munkaerőpiaci stratégiáról,.."

A JELek szerint nem érdekli őket az ország jövője, hosszú távú stratégiája!

mibi Creative Commons License 2006.12.11 0 0 22
Semjén már "döntött". Nem megy. Gondolom így vezetik fel Orbán távolmaradását.
halinorbi Creative Commons License 2006.12.08 0 0 20
Orbán elszigetelődésétől tartasz, miközben GyF és hordája az üres Kossut téren pózolt a kamerának? :-)))
Előzmény: mibi (-)
zoldangyal Creative Commons License 2006.12.08 0 0 19
Orbán helyében én sem mennék el.
Gyurcsány esetében ugyanis az sem igaz, amit kérdez.
(Na nem mintha Sohanemhazudtam Orbánról sokkal jobb véleménnyel lennék.)
Gyurcsány és bandája (Szilvásy, Bajnai, Szetey, Kóka, Veres, Molnár...) a magyar történelem olyan erkölcsi mélypontja, hogy a velük való kommunikáció során mindenki bemocskolódik.
Irgalmas Creative Commons License 2006.12.08 0 0 18
Ennyit ér az egész ni: 0.
Előzmény: mibi (14)
lanned Creative Commons License 2006.12.08 0 0 17
Vagy elmennék Orbán helyében, oszt jó napot.
Semmi nem történne, így sem hinné senki, hogy le akar paktálni, ellenoldalról nrem szeretné meg jobban senki, az Újságíróklubnak meg okoznék némi fejtörést, hopgy miként bizonyítsák: álságos okokból mentem el.
Előzmény: lanned (16)
lanned Creative Commons License 2006.12.08 0 0 16
Én nem mennék el Orbán helyében, oszt jó napot.
Semmi nem történne, nem kezdene zuhanni a népszerűsége, ahhoz meg hozzászokott, hogy ronda békebontónak tartják az Újságíróklubban.

Előzmény: mibi (11)
mibi Creative Commons License 2006.12.08 0 0 15
Ebben mi az orbánozás?  Egyébként meg nem az én bajom.  Az övé.
Előzmény: mac.m (5)
mibi Creative Commons License 2006.12.08 0 0 14
Mit mikor?
Előzmény: Irgalmas (12)
mibi Creative Commons License 2006.12.08 0 0 13
Gondolom erre az lesz a válasza, hogy pont most tett egy csomó gesztust, hiszen ilyen meg olyan egyeztetéseket hívott össze és ő nagyon számít a nemzetstratégiai ügyekben az ellenzék véleményére.  Az, hogy valóban így is van-e a dolog már más kérdés, de a jelek szerint most jól használja ki a taktikai lehetőségeit!.
Előzmény: b.viridis (6)
Irgalmas Creative Commons License 2006.12.08 0 0 12
Hova, mikor?:)
mibi Creative Commons License 2006.12.08 0 0 11
Gyerekek!  Mire fel ez a nagy indulat.  Kérdezném különös tekintettel a seggfejező síkagyutól.  Ez egy politikai fórum, és gondolom elég releváns a kérdés az adott helyzetben.  Nem sok ész kell ugyanis annak felismeréséhez, hogy elég különleges problémával szembesítette most Gyurcsány Orbánt.  Szimplán csak az érdekel, hogy van-e olyan kimenete az ügynek, amiből Orbán nem vesztesen jön ki.  Szerintem ilyen egyébként nem nagyon látszik.
lanned Creative Commons License 2006.12.08 0 0 10
BÁRMILYEN médiából nem-valós állapotra tudsz csak következtetni.
Előzmény: meret99 (9)
meret99 Creative Commons License 2006.12.08 0 0 9
Persze nem mindegy, hogy hová esnél be! Egyszerre ugyanis csak egy helyre eshetsz be és ha a többi hely állapotáról csak a ballib médiából tájékozódsz (mert a médiumok 95%- ballib és nem valószínű, hogy éppen egy jobboldali médiumhoz nyúlsz!), akkor nem biztos, hogy a tényleges állapotok ismeretéhez jutsz!
Előzmény: zoldangyal (7)
lanned Creative Commons License 2006.12.08 0 0 8
De, mindkettőt nagyon unjuk, elmehetnének a p...-ba.
Előzmény: zoldangyal (7)
zoldangyal Creative Commons License 2006.12.08 0 0 7
Ha én most hosszú idő után jöttem volna haza külföldről, és semmit sem tudnék az elmúlt évek itthoni történéseiről, beesnék ide, és mindent megtudnék.
Ebben az országban Gyurcsány vezetésével a lehető legjobban mennek a dolgok.
Dübörög a gazdaság, a koalíció politikusai éjt nappallá téve küzdenek a nép boldogulásáért, természetesen teljesen önzetlenül, saját vállalkozásaikból felhalmozott tartalékaik feláldozásával.
Hogy a nép, az istenadta mégsem boldog, sőt helyenként - indokolatlanul - elégedetlen, az csak annak köszönhető, hogy a sötét, korrupt, antiszemita, fasiszta, rasszista, náci, hazug, kirekesztő, populista, nacionalista, soviniszta, hazaáruló, diktátorhajlamú, hataloméhes Orbán Viktor minden lehetőséget megragadva - itthon és nemzetközi szinten - igyekszik megakadályozni a nép számára kívánatos reformok kibontakozását, kedvező hatásainak érvényesülését.
Ti ezt még nem únjátok?
b.viridis Creative Commons License 2006.12.08 0 0 6
Ez egy picit már kezd hasonlítani arra a játékra, amelyikben két menő csávó robog egymás felé és az a lúzer, aki előbb félrerántja a kormányt.
Vagy arra, amikor az oviban versenyeztünk, hogy ki tud messzebbre elpisilni.
Tegnap kérdezték Gyurcsánytól, hogy nem- e esetleg- e neki kéne gesztust tennie, mert ugye csak övé a hatalom. És hogy nem- e esetleg- e olyan megfontolásból nem tesz, mert azt sokan a gyengeség jelének vennék. Sűrűn vonogatta a vállát.
mac.m Creative Commons License 2006.12.08 0 0 5
Az lenne a baj ha nem volna miért orbánoznia egy jót.
Na de sebaj, hadd higgyék az agymosottak hogy még mindíg mindenre elegendő érv a lassan unalomig ismétlődő mélyprimitív ostoba orbánozás, a valódi kérdések megtárgyalása helyett.
Előzmény: weress (2)
lanned Creative Commons License 2006.12.08 0 0 4
Hát, ha így, tegezve kérded magadtól, akkor skizofrén.
Előzmény: Müller tizedes (3)
Müller tizedes Creative Commons License 2006.12.08 0 0 3
Nekem az a dilemmám , hogy hülye vagy , vagy pedig seggfej.
weress Creative Commons License 2006.12.08 0 0 2
És miért baj az neked?
lanned Creative Commons License 2006.12.08 0 0 1
"Ha mi beszorítjuk, ő kicsukhat minket"

(Joseph Heller: Isten tudja)
bindera Creative Commons License 2006.12.08 0 0 0
nem nulla
mibi Creative Commons License 2006.12.08 0 0 topiknyitó
A jelek szerint Orbán nem tud dönteni.  Elmenjen, ne menjen.  Ha jól tudom még mindig nem adott választ a kormányfő meghívására.  Kérdés.  Hogyan fog működni a teljes ellenállás ezután.  Még a végén nem Gyurcsány, hanem Orbán fog elszigetelődni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!