Keresés

Részletes keresés

hangado Creative Commons License 2006.12.09 0 0 5

(nem tudok hozzászólni. percdíjak helyett inkább vetkőzzenek le a t lányok. :--))
vanchu Creative Commons License 2006.12.06 0 0 4
Én inkább megnézném mi küldi ki azt a csomagot és leszabnám a szoftvert ami csinálja.
Előzmény: bsteve (3)
bsteve Creative Commons License 2006.12.06 0 0 3
Ja, és olyan kényelmi megoldás sincs alapból, mint pl. gyorsbillentyűvel kapcsolódás-bontás,stb.
Az a baj, hogy olykor-olykor kiküld egy jelet a win, és így nem bontja a vonalat, hiába állítom be az 1 perces bontást.
Akkor nem ér semmit az egész, így mégiscsak valamilyen szoftverre lenne szükség.
bsteve Creative Commons License 2006.12.04 0 0 2
Leginkább linuxot használok...
A wines megoldást úgyahogy ismerem, de ott nem tudok megadni tetszőleges időt, hanem rögzítettek vannak. Ezért keresnék valamilyen rugalmasabb progit.
De persze ha nincs jobb...:)
Előzmény: stewes (1)
stewes Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1
Ablaxot használsz? Akkor sajnos nem tudok.

Na jó, ez csak vicc volt. Tudok egy használhatót: Windows tetszõleges változata.
Internetbeállítások/Kapcsolatok/Automatikus tárcsázás, ha nincs hálózati kapcsolat.
Ugyanitt a beállításoknál: vonal bontása xx tétlenség esetén/ha már nincs rá szükség.
A levelezõ-kliensprogik is tudják ugyanezt.
Előzmény: bsteve (-)
drakulady Creative Commons License 2006.12.04 0 0 0
0nline
bsteve Creative Commons License 2006.12.04 0 0 topiknyitó
Üdvözlök mindenkit!
Talán volt már hasonló fórum, de nem találtam ilyet, ha mégis, akkor bocs az ismétlésért.
Tehát a következő kérdésre keresem a választ:
van nekem Netperces adsl-em, és olyan progit keresek hozzá, amely meg tudná azt oldani, hogy ha nincs net aktivitás, akkor x idő után bontsa a vonalat, ha viszont újra lenne aktivitás, akkor automatikusan újrakapcsolódik, mindezt a háttérben tenné.
Mivel leginkább fórum-, hír- és levélolvasra használom, így sokáig nincs letöltés, viszont ketyeg az óra 9 FT/perccel.
Ez a megoldás sok megtakarítást jelentene, ez azt hiszem mindenkinek hasznos lenne, akinek ilyen netje van.
Ha tudtok valami használható progit, örömmel venném. Akár win, akár linux alatt...
Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!