A Jobbik a puszta létével erős ellenérv azokra az elképzelésekre, hogy elég a nagy pártokból, jöjjenek inkább a tiszták és az újak. Szerencsére van a Jobbiknak lapja is, aminek az a feladata, hogy a publikum elé tárja mindazokat a sötét ostobaságokat, amelyekre a párt épül.
"mert szerintem ezek pont nem részei a magyarság megélésének. ezek ugyanolyan hülyeségek, mint a "libcsiknél" az antiszemitázás, a füvezés, meg a buzulás."
A kérdés kb. úgy hangzott, hogy mit szól ahhoz DI, hogy az MTK tulajdonosa megvenné a Fradit, mire DI azt válaszolta, hogy a kormány egyetlen nőtagjaként nem ért a focihoz.
nem a baloldal mondta, én mondtam. :) én meg nem vagyok baloldali. a baloldalon szintén megvan a megfelelő droidréteg, fásy és társai jól meg is élnek belőle.
nincs ebben semmi köpködés. aki kellőképpen egyszerű, az majd megveszi, a profit meg Kovács Dávidkáék zsebébe vándorol, nekik is élniük kell valamiből :DDD
A hazudozó gyurcsánnyal nincs bajotok, pedig az elkúrását kötelezően fizetnünk kell.
De egy újság, amit az vesz meg aki akar, na azt már meg kell köpködni!
Be kellene tiltatnotok! Demszky korlátozza a gyülekezési jogot, Gyurcsány szétvereti a békés megemlékezőket, be akarják tiltani a HVIM-et, ment a harc a HírTV ellen.
Tényleg demokratáknak tartjátok magatokat? Hát nem vagytok azok...
"Semmi, ismétlen SEMMI más nem fűzi össze a jobboldali erőket Magyarországon (még Orbán Viktor személye sem), mint a mocskos antiszemitizmus. Becsületes ember nem szavazhat jobbra még akkor sem, ha konzervatív gondolkodású."
Komolyan mondom libera, szerintem te amikor a hulyesegert alltal sorba vegtelen ciklusba kerultel.
dehogynem. valami meccsen ment a szokásos zsidózás meg cigányozás, aztán ezt a média hirtelen felkapta (pedig minden mtk meccsen ez van). utána jött a "nem értek a focihoz" és tsai.
ezt pogromhangulatnak beállítani nem is hazugság, egyszerűen vicces. :)
Multkor a kezembe ekerült egy ilyen izé jobbikos firkálmány amit újságuknak neveznek! Háát kész kabaré az a lap, tömény paranoia, stílus nulla, de hogy ezért pénzt is ad valaki!
a jobbik az nem normális párt, az a kb 5-8 évvel ezelőtt ELTE-BTK-HÖK + a csatlósaik. tipikus pénzhajhász társaság akik rámozdultak a radjobb szegmensre, mert ebben is van pénz.