Na szépen leosztottuk a lapokat! Akkor már csak a graffitiseknek kell szólni, hogy álljanak át az új stílusra a nagyméretű propagandaképek festésére. :)
En meg maradok az ,,Egyetlen igazi IRA" (,,Real IRA") szerepeben, amely nem ert egyet a Sinn Feinnel, nem szereti az unionistakat, de elsodleges ellenseget nem bennuk latja, hanem a brit allamban:))))))))))))))))
Akkor én megyek únionistának. Európai únionistának! Az évenként megrendezésre kerülő drogos, zenés buzifelvonulást áttesszük április negyedikére és majd a ti kerületeiteken át szervezzük rendezzük meg! :)
Na végre! Erre vártam már mióta. Bár nem felhőtlen az örömöm, mert a fegyveres szárny hol késik? Én inkább a MKH-ba lépnék be. Jól megütköznénk özvegy Bitera munkásőreivel.
A Sinn Fein 1905-ben jott letre, amikor meg Irorszag nem volt szabad, es nem volt felosztas Eszakra es Delre (amugy inkabb lehetne Kelet-Irorszag es Nyugat-Irorszag:)))
A helyi, magyarorszagi ,,ellenalok" nagyon messze allnak egy olyan komoly tortenelemmel es hatterrel rendelkezo szervezettol, mint a Sinn Fein.
Megint egy ujabb kabareval tobb lesz ebben az orszagban.:(