Keresés

Részletes keresés

Mr. Royce Creative Commons License 2007.04.24 0 0 125
fifty-fifty? :)))
Előzmény: tvisztugél (121)
Pávek úr Creative Commons License 2007.04.24 0 0 124
pvc-t meg folyton kitiltják.
Előzmény: borsosalma (123)
borsosalma Creative Commons License 2007.04.24 0 0 123
Belterjessé vált. Jobberek jobberekkel cseverésznek. Reklám bevétel one.
zi_laj Creative Commons License 2007.04.24 0 0 122
Nekem nem!
tvisztugél Creative Commons License 2007.04.24 0 0 121
Dobjuk össze :)
Előzmény: Mr. Royce (120)
Mr. Royce Creative Commons License 2007.04.24 0 0 120
0 Ft? :)
Előzmény: tvisztugél (119)
tvisztugél Creative Commons License 2007.04.24 0 0 119
Eladó a gondola.hu, illetve a lapot kiadó Netrióta Kft.
Részletes tájékoztatás: titkarsag@ttfk.hu,
telefon (munkaidõben): 06/70/941-7791
hamis matisse Creative Commons License 2007.04.06 0 0 118

Eladó a gondola.hu, illetve a lapot kiadó Netrióta Kft.
Részletes tájékoztatás: titkarsag@ttfk.hu, telefon (munkaidőben): 06/70/941-7791

http://gondola.hu/

csak tessék, csak tessék!!

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.20 0 0 117
Reagálhatnék gyurcsányosan is csak, akkor egy ideig nem beszélgetnénk... :D
Melyik a jobb?

Én arról beszélek, amit láttam, amit tudok. Te arról, amit szeretnél a dolgokról hinni, hogy könnyebb legyen elfogadnod a valóságot. Kognitív disszonancia. De nem értem, miért kell Gyurcsányt védened, amikor van elég másik baloldali politikus, akire kicserélhetnéd, van, volna lehetőség olyan baloldali gondolatok megfogalmazására a magyar politikában, ami tükörbe tud nézni. Nem értem, miért nem ebbe az irányba gravitál a többség, ennyire erős nem lehet az orbáni taszítóerő.
Előzmény: toloba (116)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 116
Ez kicsit fideszesre sikeredett...tudod mit írtam és mégis belekötsz egy vagy több szóba...
Előzmény: Törölt nick (115)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 115
Olyan nincs is. Nem arról van szó. És az sem ilyen. De ismétlem: mindegy. Ezeket a dolgokat már másokkal részletesen megvitathattad és rögzíthetted sajátságos elképzeléseid a történtekről, én nem kívánok asszisztens lenni egy újabb körhöz, ennél fontosabb dolgok kötik le a figyelmemet. A rendőrség szakmai átvilágítása véleményem szerint nem fog elmaradni. De nem az én dolgom...
Előzmény: toloba (114)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 114
Az engedély nélküli gyülekezés tömegoszlatása már csak ilyen...
Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 113
Ez 50% siker! Ma már nem fogok nyugtalanul aludni! :)
Akkor a híradó egy másik ország rendőreit mutatta... Igazából mindegy.
Előzmény: toloba (112)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 112
Mondtam én, hogy nincs igazad?
A reformok elkezdéséhez kevés volt az a két év, ez nyilvánvaló...tehát előbb választást köll nyerni. Az most megvan, jöhetnek a reformok...
Az új kormányzati központnak most télleg nincs itt az ideje...és nem verettek szét a rendőrökkel senkit...így nem áll meg a lábán...
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 111
Áhá! Tehát a konklúzió az, hogy igazam van. Amúgy egyetértek. Igazam van. :D

Medgyessy az, aki az előző kormány szokásos választási költségvetése után két éven át még továbbra is "választási" költségvetésekkel szórakoztatja a nagyérdeműt, minden lapátra még két lapát, majd miután mindez mégsem elég már a vastapshoz és bukják az EP-választást Gyurcsányra fanyalodva várta egyszerre a párt a népszerűséget - ami sajnos újabb kiadás, amit toloba és Edvárd áll - és nem az egyensúly megteremtését, ami persze behajtás...

Hogy nem lehetne mást csinálni? Hát behajtáson kívül valóban nem. De lehetett volna az elmúlt két évben rendesen kormányozni és elmondani a népnek, hogy jó kormány vagyunk nem akarjuk "elkúrni" nektek. De ehelyett elkúrták. Na márpedig ilyen kormányra nincs szükségünk. Hogy milyenre van most? Hát véleményem szerint a nagykoalíció lenne a legjobb. De ahhoz két másik nagypárt kellene.

Amúgy meg lehetne más csinálni: pl. új kormányzati központ helyett lehetne hihetőbben spórolni s mondjuk nem rögtön a kórházakon. Nekem hitelesebb lenne. Meg hitelesebb lenne nem szétveretni a rendőrökkel mindenkit, aki az utcára téved, mert az 20 évvel ezelőtt volt menő. Ennyi volna most a kívánságlistám magja per pillanat. És nekem nehogy megcáfold egyiket is, mert mérges leszek! :D
Előzmény: toloba (108)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 110
Ne menny a hidegre, oszt nem fázol meg...
Előzmény: pernahajder (109)
pernahajder Creative Commons License 2006.11.19 0 0 109

"Amúgy engem mindenki szeret...:) Mert toloba csak egy van..."

Khm...khm...

Előzmény: toloba (108)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 108
Szeretem a régi nótákat...:)

Amúgy tény, hogy elkúrták a szocik, de erre nem a legjobb magyarázat az, hogy hazudtak, nem csináltak semmit és azért. Sokkal inkább Megyó betartott ígéretei a kezdet (még kicsivel előbb OV fellazuló gazdaságpolitikája), melyekből sehogy sem lehetett kijönni jól. Ha betartja azért, ha nem, meg azért...aztán GYF-nek már a két év kevés volt ahhoz, hogy belefogjon reformokba. Amikből persze most még vajmi kevés látszik, mert a reformokhoz sok pénz köll és a pénzbehajtás most folyik...ahogy OV mondta, egyébként helyesen, de ő sem tudná másképp csinálni. Más kérdés, hogy akkor a jobboldal helyeselne élénken, a bal meg visítozna...

Amúgy engem mindenki szeret...:) Mert toloba csak egy van...
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 107
(Köszi!)

Egy korábbi életemből? :D Nyugi most is kap hideget-meleget bárki, ha kedvem szottyan hozzá. Meg aztán te se panaszkodhatsz... Igen csak gyakran eljár a sodrófád! :D
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 106
A sajtónak egyetlen nagy bűne van a közelmúltot illetően szerintem, s az az állam valós anyagi helyzetének az eltusolása. Ez biztos nem volt ingyen. Vagy ennyira alulképzett a média (politikai) véleményformáló része. A szaksajtó, a gazdasági lapok végül is eddig sem rejtették véka alá, hogy gáz lesz. Mindössze a konklúziók levonása maradt el...
Előzmény: mos (90)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 105
A pártok elég jó kis apanázst kaptak 90-ben a starthoz - boldog boldogtalan -, és kaptak ingatlanokat is. Valahogy úgy alakult, hogy a szociknak emellett még a legnagyobb tagságuk is volt - szemben mondjuk a Fidesszel, amelynek szinte tagjai se voltak csak vezetői - és tagdíjaik is voltak rendesen. A kollega talán a háttércsoportok lehetőségeit érti a 0 Ft alatt. Nos azt is tudjuk, hogy az MDF kormány alatt jutott egyről a kettőre a leendő szoci milliárdosok vagyonosodása úgyhogy reklamálni a jobboldalon kell. S a Fidesz azért igyekezett arrébb billenteni ezt a mérleget négy éve alatt. Az nagyon fáj nekik, hogy kevés időt kaptak - míg az ellen a harmadik ciklust fölözi. Szelavi! Nyugi, lesz még adó, lesz még miből lopni! Én szurkolok, hogy másnak is jusson! :D
Előzmény: Törölt nick (79)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 104
Jaj jaj toloba. Már megin' a régi nóta? Nem uncsi?

Meggyőződésem, ha pártjaink nem loptak volna - ahogy az szerintem minden embertől evárható, kivéve a politikust -, akkor sem lenne máshol az ország. Van ebben jó is rossz is. A legfontosabb bajainkra nem tudnak gyógyírt, de nem is mernék felírni - mármint nem a receptünkre, hanem a plakátokra. Reformokra eddig csak a szocik vetemedtek - ez tény pl. De azokat a reformokat is megette a fene. Lásd az elcseszett nyugdíjrendszert...

Ezek után inkább azt a kormányzást tartom jobbnak, amely tűrhetően vitte a napi dolgokat. Engem az érdekel, hogy 1998-ról 2002-re nem volt ekkora gáz mint most 2002-ről hipp-hopp 2006-ra. Ebből egyértelműen következik és te se cáfolhatod, hogy a 2002 utáni kormányzás minden korábbit alulmúlt. Hogy eközben te nem szereted a Fideszt az egyéni szocprobléma. Kit érdekel? Mér tán téged mindenki szeret? :D

Amúgy köszi! :)
Előzmény: toloba (93)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 103
Ez egész biztos így van. :D
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (100)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.19 0 0 102
Nem tudom, de a MaNemtől nehéz falnak menni. Szinte sose olvasom. A napilappiac egésze válságban van tudtommal az egész világon. Részben az ingyenes lapok, részben a többi média miatt. Az MN-nek valamelyest konkurrenciát jelentő Széles helyében én pl. egy ingyenes lapot indítottam volna inkább. Pártállás tekintetében a középre nyomuló Hírlapnak kellene most a legnagyobb lapnak lenni, de láthatóan nem erre van igény. A megszokott Népszabira és az Orbán-féle Nemzetre van igény. Nem sok féle írást várnak az olvasók, hanem a saját véleményüket. Mint itt is...
Előzmény: Törölt nick (99)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.19 0 0 100
Mi így páran sokkal színvonalasabb jobboldali lapot tudnánk csinálni. :-D
Előzmény: Törölt nick (99)
drzyx Creative Commons License 2006.11.19 0 0 98
elvileg jól számoltak, egy 2-2,5 millás szavazótábornak el kellene tartania ezt a portfóliót, de gyakorlatilag képtelenek valamiféle szalonképes, olvasható, elfogadható médiával előállni, gyakorlatilag a jobboldali szavazók túlnyomó többsége is az olyannyit gyalázott, már rég nem balos, egyéb médiából tájékozódik
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (96)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 97
Persze, igazából fröcsögtem kicsit...való igaz, nem éltek a lehetőségeikkel, mert tehetségtelen lúzereket is vezetői székekbe engedtek...
Megjegyzem: magyar nemzetet írtam, nem Magyar Nemzetet...a magyarok nemzetére gondoltam, nem elírás volt. Ezzel nem elvinni akarnám a topikot...mert az MM-t télleg nem hagyták magára...
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (96)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.19 0 0 96
Nem értek egyet. Nem a tolvajbanda résszel ;-), hanem azzal, hogy a Fidesz azért hagyta volna magára a Magyar Nemzetet, mert csak a pénzzel törődik. Orbánék megteremtették az anyagi feltételeit egy markánsan joboldali médiaportfóliónak. Ebben volt napilap, hetilap, tévé, hírportál, időszakos kiadványok, rádió, minden. Egy darabig finanszírozta is a működésüket. Amíg lehetett, direkt módon közpénzből, amikor már nem, akkor a kimentett pénzekből.

De azt a fidesznél is világosan látják, hogy nem tolhajták bele a pénzt a szar minőségbe a végtelenségig. Hiszen vannak más kliensek is, más projektek, fizetni kell a besúgókat, a hangfelvételeket, a bírókat, törleszteni a szponzoroknak, néha bizony még a fidesznek is a piacról kell megvennie a reklámfelületet, az ingatlanokat és a páncélozott bömösöket.

Mostanra ennek a médiaportfóliónak talpra kellett volna állnia és önfinanszírozóvá válnia. Ez láthatóan nem történt meg. De ennek az oka nem az, hogy nulla forinttal kezdtek a rendszerváltáskor, hanem hogy rosszul gazdálkodtak a lehetőségeikkel.
Előzmény: toloba (93)
toloba Creative Commons License 2006.11.19 0 0 95

Így van...
Előzmény: Kettes számú törzsvendég (94)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 2006.11.19 0 0 94
A te személyes értékelésed az egyes lapokról nem sokat számít. Azt, hogy melyik sajtótermék a jobb, az olvasók tömegei jelentik ki a vásárlási döntéseikkel. Az a "jobb", amelyik jobban megfelel az igényeiknek. Aki igényes politikai, közéleti napilapra vágyik, az ki tudja választani a gusztusának megfelelőt a palettáról. Aki igénytelen pártlózungot, az is.

Minden más csak bullshit. Aki azt állítja, hogy a mai olvasótábor ugyanaz, mint a 20 évvel ezelőtti, és ezért nem tud példányszámot növelni, mert az olvasók egy bizonyos lapot szoktak meg, az hazudik. Hazudik az olvasóinak, hazudik magának, és hazudik a tulajdonosának. Igazából ő a leghülyébb, ha ezt elhiszi.
Előzmény: mos (90)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!